Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

kukus Napsal: ------------------------------------------------------- > Studie fttrader rozdíl CCI bodů neukazuje. Pro > Sierru to ukazuje studie AmirN-7. amira mam v siere taky, ale tech bodu jsem si nikde nevsiml a hlavne mam ruzovej SW a CZI ... porad.

4157

Odesláno

1) F6 - Panel CCI - posledni položka změnit z 0 na 14, pak se objevi rozdíl CCI point. - zakroužkováno 2)Růžové hodnoty CZI a SW jsou většinou způsobeny špatnou hodnotou celého bodu v .ini souboru, který je také v adresáři sierry. (možná tam hraje roli oddělovač , . ) již si přesně nevzpomínám zda-li to není třeba změnit v systému. Posílám své nastaVENÍ, které funguje bezva.

4158

4159

Odesláno

1) F6 -CCI panel , poslední položka změnit z 0 na 14 = objeví se hodnota - zakroužkováno 2)Růžový CZI a SW je většinou zapříčiněn zadáním špatné hodnoty celého bodu v AmirN.ini souboru - součást amirovy studie v kmenovém adresáři sierry. Již si nepamatuji jestli tam nehraje roli oddělovač . , zadaný v systému. Posílám své hodnoty, které fungují super.

4160

4161

Odesláno

zdarec všem
dělal jsem si přenastavení Siery abych mohl tisknout, to znamená jiné barvy pozadí atd a někde jsem vypnul ukazování času a hodnoty při pohybu nitkového kříže. víte někdo kde to najdu, peru se s tím a je to nepříjemné díky
Gordon
" vidím trh pod úhlem 361°"

Odesláno

kukus, diky za radu ale nepomohlo to ... zkousel jsem to nainstalovat i ve skole a stejne to je ... (nainstalovany amir - pak mi to ukazovalo myslim jen krizvku, tak jsem nainstaloval jeste custom studies (link byl nekde na financniku) ...

k cemu je kiwi? ...

no nevadi .. prenastavil jsem si woodies buit-in tak aby mi to graficky vyhovovalo a nasel i navod na tu differenci ... jenze se mi to nepovedlo dokoncit ... :(

tak pokud by byl nekdo ochotny mi pomoct tak bych byl moc rad

prikladam odkaz na navod: vision.corps.sk:81/difference.doc
forum k tomu: woodiescciclub.com/forum/viewtopic.php?t=2176 (nutny reg pro download)

Odesláno

Dobrý den,

nejsem technický typ a tak bude můj dotaz asi přiupadat hloupý. Ale právě jsem si chtěla stáhnout demo verzi Sierry, ale nejde mi se přihlásit. Po registraci jsem zadala stejné heslo a jméno ale hlásí "neplatné heslo a jméno".. Nemám žádané heslo "special" kvůli proxy serveru ( nevlastním). Zkusila jsem projít všechnu nápovědu, zrušila jsem firewall, a prohledala všechny možné chyby které by to mohlo způsobit a nic.. Nevíte čím to může být?

Odesláno

proxy jsem ted resil ve skole ... do specialniho kodu napis "1" (ale nepsalo mi to, ze mam spatny heslo, ale ze se neda spojit se serverem ... psalo to hned ... zadny overovani)

Odesláno

to vsn: promiň , ale již je to dávno co jsem tu studii instaloval a tak si nevzpomínám na všechny detaily. Ve wiki je popsán
postup pro instalaci Amira-7 a je tam odkaz na Woodiho stránky odkud je možno stáhnout studii Amir-7 + (knihovnu) kiwisstuff pro tuto studii. Součástí Studie je také Amir.doc , kde je popsáno kam přesně je třeba nainstalovat jednotlivé
soubory (některé do kmenového adresáře sierry, některé do adresáře data). Ten odkaz na woodiho stránky je do odděl. sierra a Amir tam má 3 vlákna( Part 1,2,3), zkus to projít.(Stahovat můžeš po zaregistrování). Jinak již nevím...

Odesláno

Kukus,

tak jsem preinstaloval Sierru, Amir uz mam v poradku nainstalovany, ale ta CCI difference se zobrazuje pouze pokud pustim v sierre replay coz neni zrovna prakticke protoze mi nikde ani neubyva cas :( ... Replaye pres BT mi tedko prestaly fungovat (nevim proc, mozna, ze mam zaplacenou verzi sierry 1 ale podle stranek to je to sami jak tri (pro backtest) )

porad prosim, jak backtestujes ty ... preci nebudu u backtastu mit stopky v ruce abych vedel, kdy mi skonci bar ...

dekuji

Odesláno

to:vsn
v replay modu mi to počítadlo taky nefunguje. Pro replay jsem používal fttrader, ale dnes již jen posunuji graf po barech.
Je to rychlejší. Jen je třeba nastavit v CCI panelu - Panel update mode z 0 na 1 aby se ukazoval rozdíl CCI point podle posledního baru.

Odesláno

to vsn, pomohlo ti u Amira jiné nastavení v ini, aby jsi neměl růžový CZI, SW nebo jsi kromě přeinstalování udělal ještě něco jiného. Mám to nastavené, tak jak to píše kukus, přesto je CZI, SW stále růžový.
wallstreeter :(

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...