Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

nazdar lidi,

nevíte někdo, jak v SC zobrazit moving average počítaný z hodnot pivot pointu? Na webu sierry jsem našel odkaz na built in study - Study Moving Average a worksheet Study - ale co a jak nastavit, s tím si nevím rady.

romang

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ahoj,

mám takový dotaz k ovládání SC. Existuje nějaká volaba "jdi na datum", nebo něco podobného.?

Zakoupil jsem h.data, dělám si backtesty, a jak postupuju týdny kupředu, tak čím dál tím víc roluji. Přitom vím kde jsem zatím skončil, takže by se mi podobná možnost hodila.

Díky

• 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj všichni,

Momentálně se 24h intenzivně snažím zprovoznit CCI na Sierra.Mám aktuální placenou verzy L:3Všechny postupy tady na finančníku uvedené jsem aplikoval a nic.

Neustále se mi opakovala známá hláška s chybou.

Zlom nastal po nainstalování Costum study od Kiwi-ho
www.sierrachart.com/discus/messages/14636/14636.html?1174943234

CCI se velmi nedokonalo zobrazilo. Nicméně po nainstalování Costum study jsem ztroskotal u bodu
Nahrajte do adresáře Sierry dva následující soubory: kiwisstuff.dll (pozor je to ten co má pouze dvě s uprostřed) a sieranlm.dll z www.financnik.cz/forum/read.php?21,34242,46539#msg-46539

Nahrát do adresáře kiwisstuff.dll šlo klasickým uložit ale nešlo ho tam pak najít, navíc soubor sieranlm.dll na uvedené stránce není.

Navíc po nainstalování Costum Study v Chart studies už nebyly známe položky z ftradera které by se daly přepsat.Sierru jsem odinstaloval a zase nainstaloval tak cca 8x a zkoušel takřka všechno možné.
Nejsem žádný programátor a s tímto nemám žádné zkušenosti. Můžete mě prosím někdo napsat návod jak pro blbečka.

Díky moc za pomoc
freddie

Odesláno

prajem vsetkym pekny den,
mam taky problem , teda dva:
- mam sierru + bracket trader, pricom simulujem data ER2 (klasicky z BT do sierry), problem je ze trh sa mi vzdy v BT zobrazuje po tickoch hodnoty 0,25 bodu - cize mozem nakupit iba na nasobkoch (a nie teda napr. za 600,1) - predpokladam ze toto asi nebude normalne?:X :) kde sa nastavi BT tak aby zobrazoval a dalo sa nakupit vzdy po 0,1 bode?? v sierre sa samozrejme vsetko zobrazuje korektne podla nastaveni t.j. po 0,1 bodu
- neviem co sa stalo (aj po reinstalle BT je to stale to iste) ale ked spravim pohyb 20 tickov a teda mal by byt profit 200 usd zapocita mi iba 1/2 z profitu/straty, teda v tomto pripade 100usd ... kde som zase co spravil a ako to dostanem naspat?:) diiiik vsem za pomoc ... dufam ze som sa vyjadril zrozumitelne :)

Odesláno

Ahoj, mám staženou amirNstudy7-us. Můžete mi poradit, jak nastavit plynulé odpočítávání po sec. a zvukový signál 20sec. před dokončením svíčky, jako je u ftrader?
Předem díky. Petr

Odesláno

TO REGIS
regis Napsal:
-------------------------------------------------------
> Tak uz jsem to vyresil, funguje to skvele, akorat
> je nutne premenit oddelovac desetinnejch mist z
> evropskeho "," na americk "."
> Byl bych ten prispevek co jsem sem dal pred chvili
> smazal, ale asi to nejde a treba to nekomu pomuze,
> me to potrapilo zle :)

Prosím, mám stejný problém, a protože jsem Lama, ani po dvou hodinách "laborování jsem nepřišel na to kde změnit "," v ".". Prosím dejte vědět.
P.S. Toto je můj první příspěvek a taktéž i já se chci připojit ke kilometrovým řadám vděčných čtenářů tohoto serveru a vyjádřit své Díky!

Odesláno

carolco: aha, ok, tak jo.

Nabidka Start, ovladaci panely, kategorie Moznosti data, casu mistniho nastaveni a jazyka
kliknout Zmenit format cisel, data a casu
tady kliknout na vlastni nastaveni a zmenit oddelovac desetinnych mist z "," na "."
POZOR, ted bude fungovat BT a SC pomoci btlink.dll ale muze nastat situace, ze budou blbnout jiny programy, proto je vhodne po skonceni testovani vse vratit zpatky

Odesláno

regis:
Tak tohleto mě vůbec nenapadlo!! A to jsem s PC vyřešil opravdu hodně problémů!! Zkusím to zítra, neb jsem pryč.
Mockrát děkuji za rychlou odpověď a hodně štěstí s tradingem!

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim,
od vcerejska mi (ne)jede ostra Sierra (error code 2104 a 2107) a chci jet backtest a papertrading. Nekde jsem cetl ze Sierra obsahuje data rok nazpet. Potreboval bych z ni dostat minutova data alespon od 1.1.2007. Pro J.A.tester samozrejme. Posledni dotaz: kdyz chci delsi obdobi musim data vyexportovat po jednotlivych kontraktnich mesicich nebo to jde za cely rok nazpet?. Predem diky

Odesláno

to a-friend:
Vařešil jste ten svůj problém? Naistaloval jsem sierru na nové PC a mám stejný problém. Na notebooku to jede normálně a v novém to háže tuto hlášku. Po dvou dnech, již nevím co stím?

Odesláno

Zdravim vsetkych,
neviete mi prosim poradit, ako pridam do Sierry rychloklavesy na obchod (nákup, predaj, SL...)? A este tam neviem dostat odpocitavanie (zmeny trendu), co pouziva WCCI indikator. Vopred vsetkym dik.
Majte sa...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...