Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

hm co me jeste napada, zkuste tedy nadefinovat presny rozsah (scale) primo v nastaveni indikatoru pres F6. Jestli tedy date napr jako max 10.000 pak se Vam bude zobrazovat 1000 jako nepatrny bod, zalezi na velikosti zobrazovaneho grafu, tedy pokud se Vam to tak bude hodit.

Odesláno

Šebiku,

Problém bude asi někde jinde. Když dám do Volume multiplier 0,001 tak přestane ukazovat i hodnota v chart value window. Resp. je tam 0. Jakoby to tím vynásobením zmizelo.Díky za ochotu.

Přeji hezký den
Zbyněk

Odesláno

jj sem to taky vyzkousel a dela mi to to same, s timto nevim co delat. Dela mi to ve dvou ruznych sierrach, takze verzi to asi nebude. Nenapada me uz jine nastaveni. Treba pomuze nekdo jiny.

Odesláno

goodbody:

nevím jestli by toto stačilo:

v settings (po ATR) jsem nastavil:
v Scale - označím Constant range - Auto centering - Range - 1

Tím mi to vykresluje křivku ATR přímo přes volume.

Odesláno

dobrý den všem,
měl bych dotaz na vás, kteří máte sierru versi 87. Můžete mi někdo poradit, jak nastavit pivoty na intraday? Díval jsem se do helpu, ale nic chytrého jsem nenašel. (asi to bude mou angličtinou). A ještě jeden poddotaz, jak odstranit z grafu fib retracement. Je to pro mě neřešitelný problém. Nedaří se mi ho myší označit.
Předem díky za pomoc.
Radim

Odesláno

Moger,
versi 87? Ja osobne mam verzi 142 a u pivotu se nic vlastne nenastavuje. Jen si vyberes jake pivoty chces aby se zobrazovaly. U starsich verzi byly s pivoty tusim nejake potize.. Proto si stahni novou. Ohledne odstraneni cehokoliv na grafu - viz. Sebikuv vynikajici serial - tam to vse je. Odstrani se naprosto stejne jako napr. TL.

Odesláno

Swen
díky za pomoc. Stahl jsem novou verzi a tam už jsou intraday k dispozici. Nechci pořád obtěžovat. Do koloky days to calculate uvedu počet dnů, z kterých se má pivot počítat? Tzn. když dám 7, tak mi to nastaví weekly? A když chci denní,tak nastavím 1?
Radim

Odesláno

moger

jestli muzu odpovedet, a dedukuji spravne, tak obchodujes ID. takze staci mit v kolonce use this intraday chart - YES.
v tu chvili to pocita na kazdy dany den. tzn. ze at zvolis jakykoli cislo tak dostanes stejne Pivot pro ID.

mozna kdyz budes hledat na sierra foru tak se dozvis vice podrobnosti. ja to nezkoumam, me to funguje. domnivam se ze to proste v 00:00 spocita z EOD previous day PP a ten mi zakresli

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...