Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravíčko,

podle indikátorů MA(4,9,18) , RSI a podle vysoké ceny, oproti 2005, jsem se rozhodl ( papír) pro :
SELL OH06 pod 189, SL 193. Jaký názor na tento obchod mají Pánové obchodníci ??

Dále pro indikátor RSI a double top u Wheat jsem provedl :
SELL WH06 pod 332, SL 336.

Budu rád za dobré - ba i slabší :) - připomínky.

Fajnové obchody přeje ... JAGELO

Odesláno

ahoj Jagelo
já mám v ovsu už skoro měsíc koupenou Put opci na 1700 a jestli ti tvoje indikátory říkají, že cena půjde dolů, tak jsou to pro mě dobré zprávy (už aby to bylo). Všimni si ale, že oves teď dost zdivočel a korekce jsou výrazné na obě strany.
Luboš

Odesláno

Zdravím, přiznám se, že oves je úplně na okraji mého zájmu.... Nicméně po rychlém pohledu do grafu se dá uvažovat o short pozici, vstup pod páteční low a zároveń pod up trend line (hladina 188, v případě, že v pondělí otevře pod pátečním close). Jinak jsem se mrknul i na opce a docela mně zaujala zmiňovaná 170.0P (počítám, že se jedná o OK6, nynější cena 200 USD), ale zaujala mně i 180.0P u OH6, expirace sice již 24.2., ale poměrně "levná", nyní 162.50 USD... Jinak souhlas, oves trošku zdivočel...:))... Úspěšné obchody přeje Vlasťa

Odesláno

Zdravím všechny,

13.12.05 jsem koupil Long WH06 a po zastavení růstu 4.1.06 jsem přitáhl SL čímž jsem venku (podotýkám ža jen pap.cca +1200)
Dále jsem hned zadal příkaz Sell WH06 trochu pod low za 338.25. Doufám že to vydrží. Podle COTu se snižují short pozice Velkých obchodníků tak - že by to znamenalo skutečně obrat dolů?

Odesláno

Musím ještě doplnit, že se mi obchody typu Ukončit Long a vstoupit Short většinou nevyplatily.

V tomto případě díky velkému rozpětí dne vstupu do pozice je to vyjímečně jiné.

• 1 month later...
Odesláno

...zpět do trhů...
zrnaře bych chtěl upozornit na zajímavou vlaječku, která se vytvořila včera v ovsu. Vypadá to , že se schyluje k prudkému pohybu. Šance pro ty , kdo obchodují futures a nebojí se ovsa. Oves se již dva měsíce drží na nezvykle vysokých cenách....

Odesláno

Zdravíčko, souhlas.... Oves vytvořil, velmi zajímavou formaci (a najenom oves)...:))..., a tak dnes očekávám proražení trend line (spekulovat lze long i short, nicméně pohybu short dávám o něco větší váhu).... Vlasťa

881

• Vytvořit...