Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 31
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Odesláno

Odpoved byla zcela konkretni a jasna. Otazka, zda se komodity obchoduji jen na jedne burze a dalsi podobne, svedci o lenosti a o tom, ze sis ani neprocetl manual. Obcas je vhodne pred vpadem do diskuse vyvinout trosku snahy a pokusit se zjistit podobne elementarni informace sam. Dal nema smysl se v tom placat. Prostuduj manual a pravidla diskuse. Pak bude vse jasnejsi.

Hodne uspechu,

Odesláno

koukám že během psaní příspěvku mě Martinek předběhl :o))
Naprosto souhlasím s jeho příspěvkem. Než se začneš ptát, tak je dobré si prostudovat manuál a další články zde na finančníkovi-je tu odpověď na všechny tvoje dotazy.
Je lehké a snadné se hned ptát a nevynaložit žádnou snahu si informace zde sám vyhledat. Pokud budeš mít stejný přístup i při obchodování tak budeš mít s největší pravděpodobností problémy!!!
Tak si pročti manuál a fórum-na většinu tvých otázek tu jsou odpovědi a investuj svůj čas a snahu do tohoto businessu!

Přejim mnoho úspěchů a výdrž.

Kahiros

• 11 months later...
Odesláno

Dobry den.
Na netu sem nasel stranku s prezentovanim (a pronajmem) obchodnich systemu pres net. Jeden clovek tam dosahl kolem 300% shodnoceni za mesic. Obchodoval intradenne jen dva topne oleje a benzin (RBOB). Zajima me jedna vec. Je obchodovani topnych oleju hlavne sezonni zalezitosti ? Dik
P.S. : Nevite mi poradit kdy se konci obchodovani prosinec 07 a kdy se zacne obchodovat brezen 08 u ER2 ? Na strance IB sem nasel kalendar, no nevim jak si to tam mam zaradit. :-) Dik a preji pekne den

Odesláno

daiv:
1) ja bych moc neveril cizim systemum dokud si je sam nenatestuju... Vymyslet system ktery na historickych datech vydela uzasne penize moc tezke neni, ale je malo pravdepodobne ze bude fungovat i v budoucnu....
2) jestli jsou topne oleje sezonni ti nereknu, kazdopadne nevim jak souvisi ta sezonnost s intradennim obchodovanim?
3) tyto informace spis hledej na strankach burzy, posledni obchodni den prosincoveho ER2 je 21.12, ale neni dobre obchodovat do posledniho dne - spis sleduj volume jednotlivych mesicu kde je vetsi...

Jelda

• 2 years later...
Odesláno

Zdravím

potřeboval bych pomoci s aktivací 30 denní Demo platformou NinjaTrader . Aktivoval jsem si ji po prve asi před rokem a teď když si ji chci aktivovat znovu tak mi to z neznámých důvodů nejde . Nevím v čem je problém i když to dělám stejně jako před rokem . Má s tím někdo zkušenosti ? Poradil by mi někdo prosím ? Prosil bych o nějakou radu jako nováček .
Předem děkuji za nějakou tu radu ....

Odesláno

Ahoj Veroniko

demo mám nainstalované celou dobu,jen nevím jak znovu zprovoznit 30 denní platformu.Když jsem to udělal poprvé tak jsem to dělal z jedné internetové stránky(zen-fire)poté mi přišlo heslo , a teď když to tam dělám znovu tak mi to nejde...
nevím proč ?? Po případě jak to změnit aby se to zase zprovoznilo..

Jirka

• 2 months later...
Odesláno

Dobrý den,

vlákno Daně bylo uzamknuto, tak to zkusím tady, protože odpověď jsem nenašel.

Příklad:
Byl jednou jeden trader a ten vymazal $5000 účet. Když si na konci učetního období udělal přehled zisků a ztrát, zjistil, že byl $5000 v zisku, ale na poplatcích vydal $10 000. Musí trader zaplatit 15% dan ze zisku $5000?

Děkuji

Jakub

Odesláno

Ahoj, domnívám se, že nemusí. Poplatky by se měli odečítat od zisků. Teď to zrovna řeším s finančákem a nestačím se divit, jací "odborníci" tam pracují... nemají ani páru o forexu, ani neví, že něco takového existuje... ach jo... :S

Odesláno

:) jsem v klidu, protože můj finančák mi chtěl zdanit i můj vklad - prostě vzali "zůstatek účtu" - měli jsme hodinovou diskusi o forexu a ještě nejsme u konce... :)
takže už se opravdu nedivím ničemu... (td)

Odesláno

ahojte!

Mám otázku ohladom backtestu:

Ako berete do úvahy posun na BE zarátate to to stratového obchodu alebo ziskového ? zaujíma ma to z toho dôvodu aby som si mohol robustne vyhodnotiť WLR. Ide o to že ak ich dám k stratovím tak mi samozrejme zníži priemernú stratu a naopak ak ku zisku tak zníži priemerný zisk.

Vopred dakujem za nápady a rady.

Odesláno

ber to tak jak to je - tj. pokud posouváš na BE nemáš zisk ani ztrátu, tak to neuváděj ani do jednoho. jinak to je tvoje věc, si to můžes posouvat na BE+1 a dávat jako ziskový či na BE-1 a brát jako ztrátovy apod.

respektive si udělej v deníku sloupec na to, když ti to skončí BE, a nemusíš z toho dělat zisk ani ztrátu

• Vytvořit...