Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mate
Fajn, aspoň vím na čem jsem. Jen jsem se lekl, že jsem něco smazal společně se spamem. V platformě nemám nic, takže binec je na jejich straně. :)
Ještě jednou díky.
Noles

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Aj mne to prišlo do pošty. Už im nestačí že plnia horšie stopky pri velkych pohyboch ! Už je asi čas ten učet zrušiť ! Ale kam ísť ??? Jedny maju zle plnenia ,druhy rozšíria spredy počas vyhlasenia a tretim pada " akože " platforma pred vyhlasenim. :-( Asi si človek nevyberie !

Odesláno

Jo, IBFX je taky horsi a horsi. Evidentne brokeri zkousi, co zakaznik vydrzi. Vcera byl na euru nekolikrat pri rychlejsim pohybu na okraji range spread 6 pips. V tom uplne rangovym trhu. Asi aby zakaznici nevybirali zisk uplne na dne, ale aby IB usetrilo 4 pipsy :P

Odesláno

Taky vám ti bastardi z FXDD poslali toto:

Due to the expected market volatility and in order to maintain the highest quality of order execution for a limited period of timestop and limit orders should be placed no less than 15 pips outside of the current market spread.

Vžy jsem na mě pěl chválu,ale za tohle je posílám do horoucích pekel !!!!!!!!!

To je na zrušení účtu.

Odesláno

Kdyz to tady tak pozoruju, tak clovek si asi idealniho brokera vybrat nemuze, protoze takovej neexistuje. Musim potvrdit to, co psal dzink. IBFX uz zacina opravdu natahovat spread i mimo zpravy. A nedeje se to jenom na hlavnich.

Odesláno

Sice je mi to proti srsti, ale musím dnes IBFX pochválit. Platforma stabilní, sice první tick po vyhlášení Retail Sales kolem 20 pips (to stejně nikdy nerozchodím), ve 14:31 ale v pohodě zadaný vstup, SL i následné korekce. Jenom kdyby tady nebyly ty vosy.............

• 2 týdny později...
Odesláno

to ALL,

jedu IBFX live data. Dnes se mi kablu objevila mezera od 2:46 do 10:36 na všech time framech. Pozitivně ale vím, že tam dopoledne nebyla. Máte podobnou skušenost?

Díky Sasa

Odesláno

to Rado

Já už od FXDD odešel úplně a zrušil účet, přestal jsem dělat forex a začal se zabývat emini trhy na komoditách, forex
je na mě trochu moc rychlej a FXDD mi už poslední dobou taky pili krev, je to banda zlodějů, prokluzy a horší ceny
byli ještě u nich to nejlepší :D (td)...
Zákaznický servis na prd, ale aspoň ty peníze posílali.
Všem přeji hodně úspěchů v obchodování!!!
Marek

Odesláno

Tak teď mě IBFX trochu zklamali. Přesně 16:37 výpadek a až 15:13 to naskočilo.Zkoušel jsem promazávat history, přeinstalovávat, i se připojit přes PDA.Samozřejmě jsem byl od včera na usdjpy a chtěl jsem to, asi jako většina, kolem páté uzavřít.
Mohlo být o 20pips víc:o(
Ale i tak úspěch.

Odesláno

Chování brokerů na Fx je tristní, a kolapsy platforem moc povzbuzující nejsou. Je fakt, že u komodit jsem se s něčím takovým nesetkal. Ale pokud chci obchodovat Forex, musím jenom doufat, že někdy v budoucnosti....??

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...