Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnešní zprávy s IBFX velice ledové (zamrzání), včera po FOMC minutes 35 minut po vyhlášení dosáhl najednou spread 12 pips. Zajímalo by mne, co je nového u CMS a VT - spread a zamrzání.

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Já měl u IBFX v 14:30 na GBPUSD H 1,8572 a u MIG 1,8576, což je prakticky stejné. Je pravda, že to na chvíli vypadlo, ale ne nějak dramaticky. Se spreadem je to ale horší.
M.

Odesláno

Občas se podívám i na Oandu, i tam je o zprávách větší spread, ale zase nedělají zvěrstva v běžném marketu, jako u IBFX. S IBFX je další problém v tom, že jejich nejoblíbenější taktika je mrtvý brouk. A oblíbené"...we have no fixed spread...."

Odesláno

Glader: Jo treba ja. A nerad na to vzpominam. Jako ucet u nich mam porad, ale data se snimi obchodovat nedaly a to predevsim diky spatnemu plneni na stop prikazech(a to nekdy i o radove desitky pips). No prolistuj kousek nazpet.

Perlicka z dneska, FXDD mi zavrel Pending order a do platformy mi prisel mail s textem:
Pending Order was cancelled due to the lack of funds.
pritom prostredku mam na ucte na otevreni te pozice habadej. Jeste pred dvemi dny jsem na tom samem paru se stejnym lotem fungoval v poho a dneska toto(a to jsem mel na ucte o cca 100$ min nez mam ted).

No po dlohe dobe budu zase asi psat reklamaci. Aby je porad clovek hlidal. :-(

Kaja

Odesláno

Volf

Máš štěstí, můj IBFX live zamrznul na 10 minut. A na demu maj high na Cablu 1.8586 (vs. 1.8572 na live), takže někde problém maj, buď s demem nebo s livem, řekl bych, že tak trochu s oběma...

Odesláno

all
Jedu Live na FXDD. Je tam nějaká novinka nebo jsem si jen nevšiml, že nelze zadat entry blíž než asi 20 pips od aktuální ceny? Připadá mě, že tento problém jsem nikdy neměl !?!?!?! :S

Odesláno

to noles:
Dneska FXDD posílal:
Due to the expected market volatility and in order to maintain the highest quality of order execution for a limited period of time, stop and limit orders should be placed no less than 20 pips outside of the current market spread.

Odesláno

Tak nevím. Teď jsem to zkoušel znovu a entry jde zadat bez problémů 10 pips od ceny. Možná mají nějaký zvětšený rozpětí, když je na trhu nervozita. Ale stejně jsem si toho všiml dnes poprvé. :S

Odesláno

Noles:
Jak psali, z důvodů očekávané vysoké volatility trhu nepůjde zadávat entry blíže než 20 pips. Bylo to vrámci očekávání zpráv. Nyní by mělo jít zadávat entry dle starých pravidel.

Mate

Odesláno

Mate
Díky za odpovědˇ. Rád bych se ještě zeptal, jestli Ti to přišlo normálně na e-mail nebo do pošty v MTčku. Jestliže na e-mail, můžeš napsat, kdo je uveden jako odesílatel toho mailu? Právě jsem prohledal všechno a nemůžu nic podobnýho najít. Čekal bych že při něčem podobným bude jako odesílatel FXDD. Díky.

Odesláno

Noles:
Tyhle zprávy chodí "mailem" do platformy, na osobní mail mi chodí pouze reporty jednotlivých obchodů. Jinak spíš bych řek že s tím informováním teprve začínají, jo to asi tak druhej mail co jsem od nich dostal s informováním o možnosti zadávání enterů.

Mate

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...