Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ta statistika sedmé nejrychleji rostoucí firmy, je myslím hodně dobrá nejen pro CMS, ale i pro jejich klienty. Dává to určité záruky, že peníze jsou u nich v bezpečí...

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

images, sutík
Pánové pročtete si prosím pořádně Pravidla diskuze, viz jeden odstavec

Diskuze není místem pro propírání konkurenčních webu a produktů
Ve fóru nejsou schvalovány příspěvky týkající se tuzemských konkurenčních webu, manuálů, školení a produktů. Přestože se z principu samozřejmě nebráníme informovat o dobré věci či službě, nemůžeme dovolit, aby na našich stránkách vznikaly diskuze, které někdo jiný může označit za účelovou propagaci našich vlastních produktů a naopak diskuze v nichž "maskovaní" prodejci chválí své vlastní služby. Proto jsou veškeré příspěvky podobného charakteru mazány - a to bez ohledu na to, zda-li jsou neutrální, pochvalné či negativní. Děkujeme, že toto naše pravidlo respektujete. Diskuze na Financnik.cz je určena pro sdílení informací týkající se samotného obchodování a nechceme řešit nejrůznější "politické" spory.

Pravidla jsem si nevymyslel, ale musím je respektovat. Vaše diskuze o nějaké slovenské firmě (bráno pořád jako tuzemsko) tady proto tady asi nepatří...

SID

Odesláno

sutik:
Jen je škoda, že je to tuzemský brooker a tudíš jakékoliv kladné reference zavánějí nežádoucí reklamou.
Pro tu společnost by jistě nebylo problém, nasadit sem svého člověka, který by psal samý med. I když tohle je velice schizofrenní úvaha... :-)
Bavil bych se tady spíše o společnosti Velocity4x, protože ta hraje rozhodující roli při plnění příkazů a dalších věcí kolem...

Sid:
Naprosto s Tebou souhlasím, neutrality serveru finančník si velice vážím a pravidla se snažím respektovat. Doufám, že charakter mého příspěvku chápeš, jde mě především o to, informovat všechny ne-angličtináře o možných alternativách výběru brookera pro zde nejdiskutovanější platformy.
Z objektivního hlediska- když už se zda tak naplno diskutuje o zahraničních brookerech a vkládají se sem různé přímé webové linky, bylo by trochu diskriminační, úplně zamlčet existenci tuzemských variant.
Něco jiného je samozřejmě reklama, ale rozdíl mezi reklamou a objektivními, seriozními informacemi, je snad zřejmý.
Navíc, když už jsme načnuli pojem: "rafinovaně maskovaní prodejci", tak zrovna takový lidé se můžou na českých fórech vyskytovat, ve službách zahraničních brookerských společností, tedy nejenom českých.
V každém případě jsou to jen takové úvahy kolem, které jistě napadnou každého. Pravidla jsou jasně daný a zájem vymýtit zde jakoukoliv reklamu je zcela nadřazený, takže tohle beru jen jako určitou daň.
ALe dost bylo řečí, je čas vrátit se ke grafům.... :-)

Odesláno

tawa:
celková spokojenost, pouze jedna drobnost, že exekuce objednávky se neprojeví ihned, ale třeba za půl minuty. Je to prý způsobeno špatným data providerem, kterého mají tento týden měnit. Takže uvidíme, zda se něco změní. Jinak jejich support chat na mě působí moc dobře.
Milan

Odesláno

zdravím,
včera mi přišlo jakési upozornění od IBFX na možnost gapu před vyhlášením NFP. Moje angličtina neni moc dobrá, ale pochopil jsem, že doporučují zadávat entry objednávky max. pět minut před vyhlášením.
Z minulého NFP byl gap na cable asi 30 pips, ale entry se realizovali, tak uvidíme co dnes.
Snad jsem to upozornění správně pochopil....
Jirka

Odesláno

kofis:
nic takového tam nepíšou. Jen upozorňují, že pokud dáš entry, nečekej, že budeš aktivován za tu samou cenu, spíše to bude market cena, která bude v tu dobu k dispozici.
Milan

Odesláno

Volf,
děkuji,musím tu Angličtinu zlepšit.Ráno jsem to četl ve spěchu.Teď tam mám nastavené Hanse(na způsob dvojitých entrů)na třech párech, tak snad mě to nevyhodí s práznou.
Díky a hodně štěstí
Jirka

Odesláno

Tak mi dnes prisly penizky na MIG a hned jsem zkousel pustit nejaky AOS a ono nic a v Journal to stale dokola pise : trading by experts is prohibited .......... a to mam vse povolene......... uz jste to nekdo zazil a vite co s tim ? Muze to byt zakazane od brokera ?

Odesláno

to All

Tak FXDD dneska fungovali v pohodě, měl sem sice prokluz na SL, ale jen jeden bod a to neřeším, zavíral jsem ručně
a bez problémů, posun stopky bez problémů, takže spokojenost... :D (tu)
Marek

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...