Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to koblih

Tak mi jeden týpek z FXDD sales odpoledne napsal, ať mu ještě jednou pošlu ten výběrový formulář z minulého
týdne(zřejmě to někde zašantročili) a ejhle, asi tak za půl hodiny po odeslání ty peníze z účtu konečně zmizeli,
takže už jen počkat, až budou na mém účtě :D (tu)...
Marek

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

No tak moje kauza s FXDD měla ješte překvapivé a myslím i příjemné zakončení.
Když mi celkem suše napsali, že už další moje reklamace nebudou uznávat(ani věta že jsem vážený klient tam nebyla :-)), tak jsem jim jen asi dvemi vetami vysvětlil proč je pro mě tak častý a vysoký prokluz nepřijatelný a že jsem poslal žádost o výběr počátečního vkladu, kdy můžu očekávat peníze na svém učtě. Přišla mi tato odpověď:

After careful consideration, we have give you a credit of $96.00 to your account.
We apologize for any inconvenience this may have caused you.

Takže prostě zkouší co si můžou dovolit, vidí ucho s mini účtem, tak prostě jednu dvě reklamace uznají a pak ho pošlou k šípku. Jako je jasné, že brokerská společnost není charitaivní organizace, ale tohle mi přijde už celkem moc.

Jinak výběr peněz proběhl naprosto bez problémů, ráno jsem poslal žádost o výběr, cca v 16:00 se prachy odepsaly z mého účtu u fxdd.

Můj závěr z FXDD je. Není to špatný broker, ale na data se nehodí. Je to sice jen 14-ti denní zkušenost, ale v mailech davali jasně najevo, že nemají zájem s tímto špatným plněním během dat něco dělat. Komu nevadí delší odezvy ze supportu a neobchoduje data by mohl sedět. Při reklamaci se nenechte odbýt jedním mailem a mám takový dojem, že více než "řvaní do mailu" zabere věcné vysvětlení proč je pro mě špatné plnění příkazů nevýhodné.

Tímto s FXDD končím, účet jsem si u nich nechal, ale na data si najdu jiného brokera. Přeji mnoho úspěchu a co nejméně reklamací! :-)
Kája

Odesláno

Kdyz se kouknu zpetne do tohohle vlakna, tak hodne problemu vznika samotnym plnenim prikazu... a tak trochu mi musi prijit do hlavy, jestli neni problem v samotnem zadavani prikazu nebo spise jestli by neslo vice optimalizovat dane zadani vzhledem k vyhlasovanym zpravam, protoze vymenou brokera nevim jestli soucasny problem clovek uplne vyresi, samozrejme jsou tady urcite meze co jeste od brokera akceptovat, ale za kazdou cenu se cpat do trhu kdyz broker ma zrovna problem plnit muj prikaz, mi neprijde idealni.... sam vyhlasovani zprav neobchoduji takze muj postreh muze byt zcestny, ale prece MT4 nabizi dost moznosti jak zadavat prikaz, jaky prokluz akceptovat a podle akceptovane ceny davat SL i TP (potom ale taky musim vedet jaky pohyb muzu cekat respektive s jakym prokluzem jeste ma vubec smysl vstoupit) a pokud jde trh mym smerem tak prizpusobovat i SL rozsirenemu spreadu.... atd. atd.

Odesláno

to All

Co se týče těch prokluzů u FXDD, tak to s nimi již nehodlám řešit, ať si ty peníze strčí někam :D (tu)...
Jinak, včera sem večer testoval live chat MB Trading a byl sem velmi spokojený, ti chlápci měli docela přehled
a odezvy na otázky byly rychlé, akorát na jejich platformu je třeba si zvyknout :D (tu)...
Marek

Odesláno

tawa: pokud pominu prokluzy SL, tak snad vsechny ostatni prokluzy byly na zadanych pending orders(BUY STOP/SELL STOP). Tedy neslo o vstup do trhu za market po vyhlaseni. Myslim ze od toho je to STOP prikaz, aby byl vyplneny za cenu, kterou jsem zadal.
Vcera jsem zkousel vstup za market na obe strany pred vyhlasenim dat jak tu psal Marek53 ... tohle je myslim jistejsi co se tyka prokluzu, clovek je v trhu pred vyhlasenim není problém se zvýšeným spreadem, ale musi si tou plusovou pozici vydelat alespon na SL te druhe(pokud to nevymete obe SL), takze myslim, ze toto je vhodné pokud človek čeká větší pohyb.

Aby člověk našel toho spravneho brokera ktery mu sedi, musi ho nejdřive hledat a nemusi to byt zrovna ten prvni u ktereho si otevře účet. Nevidím na tom nic špatného jít jinam, pokud mi ten stávající nevyhovuje.
Kaja

Odesláno

To Koblih:
Musim Te opravit v tom zadavani dat za market pred zpravami.Jedine na co musis vydelat oproti pending orders je spread te protiobjednavky.Pokud se trh otoci,a Ty uz nemas objdnavky v protiparu prodelavas pouze SL jedne objednavky.Proto nemusis cekat na nejaky velky pohyb, pokud mas na obou objednavkach nastaveny stejny SL a vstoupil jsi za stejnou cenu.
Mirek

Odesláno

mirekkolacek: Jo máš pravdu blbě jsem to napsal.
Pokud ale pominu spread v okamziku kdy jedu se SL 15pips na obe strany trh se pohne jednim smerem a na jedne pozici udela +15 pips na druhe vypadne na SL. Trh udelal pohyb 15pips ale ja jsem na nule(s profitem). Jsem na 0, ale v tom okamziku pokud nic neudelam riskuju 30 pips(15pips SL u opacne pozice co vypadla a 15pips SL na plusove pozici). Tedy v okamziku kdy vypadne opacna pozice na SL mel bych posunout tu plusovou na BE abych riskoval pouze jednu SL.
Kaja

Odesláno

to koblih

Přesně jak píšeš. Velikostí těch stopek si vlastně jakoby omezuješ potencionální zisk na jednu stranu, ale při
vyhození jedné stopky přijdeš jen o spread na jedné straně a nic víc.
Přesně, vyplatí se to dávat jen na zprávy, kde se očekává velký pohyb jedním směrem, já to dávám jen na
hlavní US zprávy a stačí mi to, nic se nemá překombinovávat :D (tu)...
Marek

Odesláno

Jeste k vyberu penez u FXDD a poplatky za nej:
Penize jak jsem psal odesly vcera z FXDD uctu v cca 16:30 naseho casu a v 8:52 to bylo na mem uctu, takze celkem rychlost, takhle to mnohdy nechodi ani mezi ceskymi bankami. :-)
Co se tyka poplatku FXDD si neuctuje nic, ale US banka ty penize posila s dispozici BEN, coz znamena ze naklady za prevod hradi prijemce. Mam eBanku takze v mem pripade to dela 1% z prichozi castky.
Kaja

Odesláno

A aby to bylo cele, je treba rict, ze zmena brokera neni zadarmo.
24.07.2006 jsem posilal pri zalozeni uctu 1000$ zaplatil jsem 22 823Kc + poplatek 228,23Kc
17.08.2006 mi tech samych 1000$ prislo zpet v hodnote 21 441Kc + poplatek 214,41Kc
Pokud bych dnes poslal techto 1000$ novemu brokerovi zaplatim 22 228Kc + poplatek 222,28Kc

Tak asi tak.
Kaja

Odesláno

Páni traderi,
má niekto informácie resp. skúsenosti so spoločnosťou Velocity4x sídliacou v Chicagu? Onehdlo zaradia obchodovanie cez platformu MetaTrader, spready EURUSD 2pips, GBPUSD 3pips, Leverage 100:1, 100 menovych parov, registracia u FCM a NFA. Ďakujem

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...