Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

myslel som IBFX, inak od pondelka mi neprisiel vypis transakcii na mail, pisal som im na live chat, prvy chlapik mi poradil, ako si mam zobrazit historiu v MT !! a druhy napisal, ze sa nemoze pozret na server, ci mi boli maily odoslane, takze pomoc ako sa patri, chodia vam vypisy??

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Roxo: No support na IBFX je jeste v poho bych rekl, ten live chat je myslim dobra vec, hned mas nekoho na drate a muzes to resit on-line, navic maji forum.
FXDD uvadi ze poskytuje support 24hodin. Aby si to nekdo nevysvetloval spatne ... dle mych zkusenosti to znamena, ze trva minimalne 24hodin nez nekdo odpovi. ;-)
Kaja

Odesláno

Neviem ci ma niekto nebvini, ze sa stazujem a "vyplakavam ako baba", ako sa to stalo naposledy MisoviSVK ( mimochodom Miso mal si absolutnu pravdu ), ale ak je podla Vas normalne, ze VT mi cca o 15:45 padlo, nahodit sa mi ho podarilo az tesne pred 15:00 a teraz uz 20 min neviem zavriet poziciuu ani podat SL, tak mne sa to rozhodne normalne nezda !!!!

Odesláno

@ Miki01
presne ako Tebe mi to padlo par minut po spravach,presne ako Tebe sa mi podarilo nalogovat po 27 minut o 15.00. Tiez som nemohol na prvy pohlad rucne uzavriet poziciu. Ale ked sa odlogujes a nalogujes uvidis ze Ti ju uzavrelo. Chcelo by to preinstalovat naspet starsiu verziu.
Dute

Odesláno

Ked preinstalujes VTcko ako sa zacnes pripojovat, automaticky ti spravi update. Ja som po update vymazal VTcko a nechal som si len cesku a anglicku verziu a instaloval som a aj update mi spravilo. VTcko je ale aj tak spravene, tak ze ti pri instalacii nainstaluje vsetky jazyky, ci ich zaskrtnes, alebo nie.

Odesláno

Dute

uz som to skusal, aj restartonat PC, stale len vypisuje blbosti ze je porucha. Uz mi to preslo na 2 poziciach aj TP na GBP 1,9020 o 1pip a nic. mam tam cca 450USD na 4 minilotoch a nemozem nic spravit. TP som mal len na dvoch.
Naposledy som takymto istym sposobom prisiel o priebezny zisk 400USD a skoncil v strate na zakladnych SL -200USD. Fasa ...nie ?
Inak IBFX dnes absolutne bez zavad. Zarobene a uzavrene.

Odesláno

to All:
tak ja s FXDD resim jeste stale patecni reklamaci o 20pips na EUR i Cable :-) a vypada to ze si ze me delaji legraci, chvili tvrdi ze daji, pak ze to byli Non-farm Payroll :-)..... uz jsem jim napsal hodne nastvanej dopis, at si prestanou delat srandu a poslou me penize zpet na muj ucet, a to jsem byl s nimi 6 mesicu naprosto spokojen. Ale dneska proklus FXDD ve 1430 jen 1 pips Cable a 6 pips EUR. Zakladam MIG a mam jeste IBFX - ty jsou zatim v pohode i na data.
MBTrading bych rad zkusil, ale nemaji MT a ten ja potrebuji :-)

to Volf:
dik uz bezim k pravnikovi s kopii pasu :-)

Odesláno

dzink

uz mi to konecne zobralo TP a SL na dalsich mam na doraz, ale ... Ide o to, ze mam nieco naplanovane a chcem aby to tak skoncilo, lebo ak sa to zvrtne a pohne proti mne, tak nestihnem ani zdvihnut telefon a uz som na zakladnych SL. No a ked tam mas viac pozicii, tak to urcite potesi. Nechcem sa vyplakavat, mam aj ineho brokera a CMS pouzivam len obcas, len chcem poukazat na to, ze tento mesiac maju v CMS jeden pruser za druhym a nic sa s tym nedeje. Viem pochopit, co to musi robit s ludmi, ktori prave presli z dema na live a nestacia sa cudovat "vo co go..."
Mimochodom, zmena brokra je dobre riesenie, ale nemusi byt pre niektorych ludi jednoducha zalezitost. Ide o to, ze su stym spojene dalsie vydavky a ked ide napr. o studenta, tak ...
Kym som to dopisal, tak som uz von na SL, takze dnes spokojnost aspon so ziskom.
Prajem vela uspechov a pevne nervy aj ostatnym.

Odesláno

@ Miki01,
ak Ti to v buducnosti u CMS prejde cez SL alebo TP a neuzavrie poziciu, na Tvojom mieste ju necham otvorenu, nicim nepohnem a idem reklamovat. Ja som tiez toto u CMS reklamoval posledny tyzden niekolkokrat ,poslal som mailom 2-3 vety s cislami tiketov (sablonu mi poslal TEQA) a na druhy den bola pozicia uzavreta a peniaze na ucte. A nevytiahli na mna finty tipu "...Vazime si Vas a preto aj ked nemame povinnost....".A este som nepocul ani tu ani inde ze by reklamacia tohoto typu u CMS nebola vybavena. V tomto je ZATIAL CMS super. A tiez musim povedat ze som pred minulym tyzdnom za tristvrte roka live nemusel nic reklamovat. Mozno som mal stastie. Velka skoda tych offline stavov po spravach, tam je to momentalne cele len o skusenostiach pri nastavovani entry a mozno stasti na dostatocne velky, jednosmerny pohyb trhu,ale o tom som teraz nechcel.
Dute

Odesláno

Dute

Ano, mas pravdu, reklamacie idu u CMS bez problemov. Uz som tiez reklamoval par SL a tak ako pises, bez zbytocnych reci to vybavili k mojej spokojnosti. V tomto smere je CMS naozaj seriozne. Je vsak rozdiel ci Ti to skonci na zakladnom SL ( teda v strate ), alebo na SL ktory posunies na BE alebo do +. Ked si spavis "roletu" ( postupne otvaras dalsie entry ) a neposunies SL aspon na BE, tak ti to zo zisku spravi lahko slusnu stratu. No a kedze uz cca 2 tyzdne je s VT evidentne velky problem, tak sa musis spoliehat len na stastie a dufat, ze to pojde len jednym smerom. Ale "dufanie" + Forex = strata. Takze ???
Keby sa im to stalo obcas, tak mavnem rukou, ale je to takmer pri kazdej co i len trocha vaznejsej sprave.

Inak, prekvapuje ma, co sa tu pise o FXDD, zatial bolo vsetko OK, aj ja som o nich uvazoval, ale teraz sa hromadia same zle spravy. To su mi veci ...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...