Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Teď přemejšlím jestli si ze mě FXDD dělá srandu. Měl jsem pro jistotu entry na obě strany, bohužel bohyb byl slabej a dostalo se to pouze na první enter, beru že mi to vzalo na buy, ale co má znamenat o 10 pips horší plnění na vrcholu svíčky?

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dute: No to bylo asi nejsmis i trochu na me ... toto tema se jmenuje Spolehlivost FX brokeru, a na to tema tu diskutujeme, kdybych dnes otviral ucet byl bych velmi vdecny za informace, ktere ty nazyvas "narky". Mozna se nekdy clovek neubrani emocim, no ale ta informace tam je.
Kaja

Dute Napsal:
-------------------------------------------------------
> @ Marek53
> nechcem vobec rypat, ale odcitujem co si vcera
> niekomu v podobnej situacii napisal:
>
> "Když u nich nejsi spokojený, tak přejdi k jinému
> brokerovi, nikdo tady není na nějaké nářeky s
> platformou zvědavý,
> je to Tvůj business, tak se starej, nic ve zlém,
> chovej se jako podnikatel a ne jako bábovka :D
> (tu)... "
>

Odesláno

To Koblih:

Mám pocit, že jde o konzistenci názorů (či spíše nekonzistenci) p. Marka53. Kromě toho byly eho formulace (na úroveň diskuse tohoto webu) až příliš neomalené.

Odesláno

to Dute and MN

Pánové, já to mám v hlavě v pořádku, rozhodně z toho nejsem na mrtvici jako ten týpek včera :D (tu)...
Jde jen a pouze o mé komentáře ke spolehlivosti FXDD, když se mi u nich nebude dále líbit, klidně přejdu
jinam, s tím problém nemám, u FXDD se mi daří, bohužel kvůli jejich neschopnosti plnit pořádně příkazy typu
entry stop buy/sell a SL jsem nucen na to jít jinak a to přes market příkazy těsně před zprávou a se stopkama.
Tento přístup mi vychází daleko lépe, než zadávání entry, to je má zkušenost :D (tu)...
Přeji Vám klid a mír v duši :D (tu)...
Marek

Odesláno

To nic nemění na faktu, že formulace "nikdo tady není na nějaké nářeky s
platformou zvědavý" byla na tento diskusní web opravdu dost nekorektní. A to je podstata této mini-diskuse.

Odesláno

to MN

Naopak si myslím, že jsem to vystihl. Obchodování není žádná sranda a člověk by měl být připraven na cokoliv,
třeba i na změnu brokera, to je prostě fakt.
Nikdo za Tebou nebude stát a litovat Tě při ztrátě, s tím se prostě člověk musí umět sám vyrovnat, ztráty vinou
špatného plnění brokera mrzí dvojnásob, když broker nezvládne pořádně plnit v období zpráv tak ať si sbalí
fidlátka a přenechá místo někomu schopnějšímu, je to drsný, ale stojím si za tím...
Marek

Odesláno

no flame pls
jedna vec je, ze v komentarich a tipech pro menove pary to nema co delat, jina je, ze tady to je na miste. Krom toho trading je emocionalni (obzvlast na zacatku kariery ;)) a clovek pri takovych problemech obcas trochu prestreli.
Osobne vitam informace o problemech u jednotlivych brokeru. A myslim, ze nejsem sam. Ale patri to do tohoto vlakna.

Odesláno

@ Marek53
z mojho pohladu je uplne ludsky prirodzene a snad aj zdrave si ulavit, ked sa nedari a toboz nie tvojou vinou. Nepacilo sa mi vsak ako si tu vcera dost hrubo zotrel onoho tradera zjavne zaciatocnika na live. Pritom keby si sa sam choval podla toho co si mu odporucil,cize ako profesional, byznismen a podnikatel tak niekolkodnove rozobranie svojich problemov ohladom vyberu penazi a reklamacie preklzu ohranicis na strucny popis problemu,otazku ci ma niekto podobny problem a potom popises vysledok s postupom. Ale vobec mi do toho nezapada: "Ten jejich přístup mě začíná pěkně rozčilovat, člověk jim píše a ani se neobtěžují mu odepsat!!! " ALEBO "Taky sem jim napsal, kvůli tomu výběru, jestli si ze mě dělají srandu, a že je ten jejich zákaznický servis k ničemu, prostě nemám slov. Už vím, proč nemají live chat..." ALEBO "Taky sem to řešil s nějakým chlápkem a pořád nic ani se mi ta suma neodečetla na live účtu, je to divné, jak bych měl postupovat, už sem jim psal několik emailů..." ALEBO VCERA "Píšu jim každý den, ale už mě to štve, co je to z jejich strany za servis? Člověk u nich vydělá peníze a dělá mu problémy je vybrat, nevím jestli to dělají schválně nebo na tom fakt pracují?"
Chapem ze si aj Ty nastvany, aj ja casto byvam a tiez sa stazujem. Co mi vadi bolo, ako si ho vcera zotrel. A nezotrel si ho preto ze sa stazuje v zlom vlakne, ale ze sa vobec stazuje. Dufam ze sa chapeme a ak to nebude nevyhnutne uz by som sa k tejto debate nerad vracal.
Dute.

Odesláno

to Dute

OK, máš pravdu, nechoval sem se zrovna příjemně, ale když sem začínal, tak se se mnou taky nikdo nepáral.
Nejhorší je ten výběr, který se nesmyslně protahuje, chci jen, aby to ostatní tradeři u FXDD věděli, toť vše.
Díky za kritiku, člověk se nad sebou kolikrát zamyslí :D (tu)...
Marek

Odesláno

@ Marek53
Tiez som velmi zvedavy ako dopadnes s tym vyberom, osobne si myslim ze to len "povinne" par dni natahuju, mozno skusaju kolko si nechas lubit, mozno pomsta za bombardovanie ich supportu castymi emailami:)))

Odesláno

To All:

Tak toto jsem dostal od jednoho cloveka z FXDD, kdyz jsem reklamoval vcerejsi prokluz ve 14:30 o 8 pips.

Thank you for your inquiry.
We have credited your account $80.00 for this trade.

The trade that you placed was during a major news announcement that affected the price movements. The time that you placed the order, we could not accept your order at 1.2740 because it was not available at that time. The market moved to 1.2748, and this was the next best available price to offer. FXDD should not have credited your account for this order, but you are a valued client and we felt this was acceptable.

This cannot be done in the future if the price that you want is what you do not receive. Please note that FXDD cannot guarantee stops or limits, or pending orders .

Regards,

Teda hlavne ta posledni veta: Prosim pamatujte, ze FXDD nemuze garantovat stop-loss, limity nebo pending orders.
Nevim, nevim, ale zda se mne to trosku prehnany.

Odesláno

To kuba:

píší, že si tě cení jako klienta, ale když vidím, co se tam děje, tak to je síla.

To marek53:

převod peněz by neměl trvat víc jak 3-4 dny, takže je to divné.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...