Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to mirekkolacek

Už si u FXDD vybíral peníze? Právě to zkouším, formulář oskenoval a poslal emailem minulou středu a pořád ty
peníze nemám...

to koblih

Kolikrát si u nich reklamoval, více než jednou a vždycky Ti vrátili?
Marek

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to mirekkolacek

Díky za odpověď.
Taky sem to řešil s nějakým chlápkem a pořád nic ani se mi ta suma neodečetla na live účtu, je to divné, jak bych
měl postupovat, už sem jim psal několik emailů...
Marek

Odesláno

lisakus Napsal:
-------------------------------------------------------
> Tak VT opět nemá svůj den, při jakémkoliv pokusu
> o uzavření pozice či zadání a posunutí SL se
> rozsvítí červený semafor na dvě sekundy, a pak je
> zase vše zelené a navíc jsem si všiml že se
> neukládá požadavek do hlášení, uzavřít jednu
> pozici mi dnes trvalo tak 15 minut, nevím jak
> potom může zůstat člověk klidný, připadá mi že VT
> je čím dál horší, s každým upgradem se výhody
> brokera oproti traderům zvětšují, ty upgrady
> platformy nejsou od toho aby nám usnadnily
> obchodování ale aby lépe chránily CMS. Budto si
> zvyknu na to že 30 minut po zprávách nebudu moci
> nic dělat a zakomponuji to do svého plánu / ještě
> tedy nevím jak / a nebo to budu muset nějak řešit.

Ja mel dnes na 13 lotech limit cenu a na vsech mi ji to v ruzny cas a na ruznych pozicich i parech u VT vzalo...

Odesláno

Volf:

Ahoj Milane,
Zakladam tez ucet u MIG, protože me uz FXDD vadi s prokluzem u dat 
Prosim Te, co Ti tam pravnik napsal: Jen: Potvrzuji, že je kopie pravá. ???
A v cestine i v anglictine ?
Dik, jinak u Mig zatím data v pohode ? Bez vetsich problemů ?
Dik, Sopta.

Odesláno

koblih

Jsem se chtěl zeptat, když to proklouzne přes stop loss a neuzavře to obchod, zkoušíš to ručně? Pokud ano, daří se to, nebo to prostě nejde? Nebo to necháváš, až ho to vezme kvůli pozdější reklamaci?

Odesláno

koblih,
ten jejich přístup, jak se od vás tady dovídám je dost smutný. Před nedávnem jsem silně uvažoval o využití jejich služeb. Když jsem pátral po recenzích o FXDD, nenašel jsem žádnou zmínku o špatném servisu(popř.přístupu k zákazníkům). Většinou byli stížnosti vedeny na adresu nové verze MT4.
Měli by si uvědomit, že ji vyděláváte peníze a něco se sebou dělat.
Já zakládám účet u IBFX i přes jejich neúnosný spread mají velice dobré plnění. Obchoduji Hanse a tam ten spread při obchodu jednou za den, není takový problém.
Je možný, že mě za nedlouho uslyšíte taky nadávat:o)
noho štěstí do dalších obchodů
Jirka

Odesláno

LiP: No pokud broker neni schopen exekuovat SL diky nejakemu slippage tezko ti akceptuje rucni zavreni, abych pravdu rekl nezkousel jsem to, ale jak jsem psal, na reklamace u FXDD radeji nespolehejte.
Moje cca 14ti denni zkusenost je takova, ze FXDD neni vhodny na obchodovani nad daty. Slippage 15 a vice pips byla u me dosti casty jev a jen za poslednich 6 dni obchdovani to dela dohromady 96pips. To je pro me neakceptovatelne stratit kvuli tomu skoro 10% procent pocatecniho vkladu za 6dni. Ta slippage nejen snizuje mozny profit, ale co je horsi zvysuje riziko. Konkretnim pripad, ktery se mi stal tusim vcera. Nastavil jsem STOP prikaz pred daty, SL 20pips a ocekaval jsem profit cca 30pips, v okamziku exekuce jsem dostal horsi plneni o 24pips, razem se me SL a riziko zvetsilo na 44pips a ocekavany profit snizil na 6pips. Do takoveho obchodu bych dobrovolne nikdy nevstoupil. Tenkrat se to nastesti neobratilo proti me a skoncil jsem +10pips, ale nebyt te slippage mohlo to byt +34.

Odesláno

kofis: ja mam ted pocit, ze spread a jeho poskakovani u IBFX je zpusobeny tim, ze maji tvorbu nejak automatizovanou podle poptavky a nabidky na trhu a jejiho previsu. Nezadavaji tam natvrdo rozsireni spreadu pred zpravami, ale je to porad zapnute. Kazdopadne to neni tak hrozne. Ale uvidime do budoucna. zatim jsem velmi spokojeny.
koblih: zadny broker oficialne negarantuje stopky. Ale tohle je trochu moc, SL by meli plnit perfektne, pokud neni nejaky brutalni gap atp.

Odesláno

sopta, právník napsal: this is true copy of document. Myslím, že v češtině by si švýcaři moc nepočetli. Ale dal tam své české razítko. Jinak po týdnu celkem spokojenost, akorát to jednou přeskočilo gapem entry, sem tam se zvedne spread na 5 pips, ale chodí bez výpadků a data sype i po vyhlášení zpráv.
Milan

Odesláno

to koblih

Taky mi včera neuznali reklamaci na SL, měl jsem prokluz 8 pips. Ten jejich přístup mě začíná pěkně rozčilovat,
člověk jim píše a ani se neobtěžují mu odepsat!!! Taky sem jim napsal, kvůli tomu výběru, jestli si ze mě dělají
srandu, a že je ten jejich zákaznický servis k ničemu, prostě nemám slov. Už vím, proč nemají live chat...
Silně uvažuji o přestupu k MB Trading, nemají dealing desk, páka sice jen 1:100, ale to mám i teď, nerozlišují
mini a standartní účet, minimální vklad 400 USD a min. velikost pozice 10 000 USD, škoda jen, že si za pozici
účtují poplatek, tuším že za 100 000 USD pozici 5 USD v každém směru.
Zase sem na ně na www.forexbastards.com četl velice pozitivní recenze a kdosi tam psal, že je to vhodný
broker na obchodování zpráv, tak si to přeberte...
Jejich stránky www.mbtrading.com
Marek

Odesláno

to Marek53:
Potvrzuju tvoje slova ohledně mbtrading, slyšel jsem na ně také pouze chválu. Moc jsem na jejich stránkách nelistoval, ale jejich specializace mi přijde na komodity. Nicméně kdysi jsem uvažoval o otevření účtu s brokerem na komodity jelikož měny obchoduješ stejně a údajně spred vychází néjlépe, sice je zde komise, ale tu vem čert, je to cca 0,5 pips u plnýho lotu. Ohledně plnění jsou údajně lepší.
Na druhou stranu plně chápu brookera při fundamentech že dává horší plnění. Při takovém převysu nabídky či poptávky kdy se strhne lavina na jednu či druhou stranu není možné sehnat protiplnění. Bohužel mi v tomto směru není jasné že se neplní stopky do strany pohybu v případě otevření na obě strany. Možná se mýlím, ale v tomto případě bych chápal okamžité plnění.

Odesláno

@ Marek53
nechcem vobec rypat, ale odcitujem co si vcera niekomu v podobnej situacii napisal:

"Když u nich nejsi spokojený, tak přejdi k jinému brokerovi, nikdo tady není na nějaké nářeky s platformou zvědavý,
je to Tvůj business, tak se starej, nic ve zlém, chovej se jako podnikatel a ne jako bábovka :D (tu)... "

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...