Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vidím, že jakmile přejdu k jinému brookerovi začínají peripetie znovu. Dnes jsem na datech udělal u nového brookera (FXDD) první obchod a hned horší plnění o 9 pips přičemž žádný extra pohyb, na druhou stranu jsem dostal plnění ihned a věděl na čem jsem. Aspoň že jsem uzavřel v plusu.

to Marek53:
Jsem zvědav jak to dopadne s výběrem peněz, trošku mě to zaskočilo.

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to Mate

Taky jsem zvědavý na ten výběr, trvá to už nějak dlouho, ale věřím, že to bude v pořádku.
Do pytle, právě mě odpadl kus stoličky, budu muset k zubnímu :D (tu)...
Marek

Odesláno

Dva dny by jim teoreticky mělo stačit. Když vezmu, že peníze měli v této lhůtě klasickým příkazem připsány na účtě tak to musí jít i obráceně. Ale nebudem si nic nalhávat, pro brookera je příjemnější mít peníze na svém účtě a disponovat s nimi.

Odesláno

Slušná pálka za těch pár dní. Zatím to zkusím a uvidíme, ještě je pak na výběr z IBFX a MIG, ale tohle stálé stěhování mě moc nebaví... Jsem zvědav jak teď ve 14:30, kdyžtak vyzkouším jak jim fungují reklamace;-)

Odesláno

marek53: Jo zatim vse co jsem reklamoval vratili, ale radeji bych obchodoval nez furt psal nejake reklamace. Navic u nich je to na dlouho. No dam jim cas do konce mesice a pak uvidim. Zatim to vypada, ze bych moho vydelat na zalozeni noveho uctu. Ucet u FXDD si necham, ale zatim se mi nejevi jako moc vhodny na data.
Kaja

Odesláno

Tak VT opět nemá svůj den, při jakémkoliv pokusu o uzavření pozice či zadání a posunutí SL se rozsvítí červený semafor na dvě sekundy, a pak je zase vše zelené a navíc jsem si všiml že se neukládá požadavek do hlášení, uzavřít jednu pozici mi dnes trvalo tak 15 minut, nevím jak potom může zůstat člověk klidný, připadá mi že VT je čím dál horší, s každým upgradem se výhody brokera oproti traderům zvětšují, ty upgrady platformy nejsou od toho aby nám usnadnily obchodování ale aby lépe chránily CMS. Budto si zvyknu na to že 30 minut po zprávách nebudu moci nic dělat a zakomponuji to do svého plánu / ještě tedy nevím jak / a nebo to budu muset nějak řešit.

Odesláno

Takto pracuje VT a CMS pri pokuse otvorit poziciu:

08.15.2006 09:06:39 Update I order updated: GBP/USD BUY, Objednávka ID: 8625381, Pøedchozí kurz:1,8955, Nový kurz: 1,8966, Množství:0,1 Cond type:
08.15.2006 09:05:14 Požadavek Zaslání tržní objednávky: GBP/USD BUY, Kurz: 1.8955, Množství: 0,1

To bolo v case ked trh isiel hore normalnym tempom. Nech idu radsej niekam do Kambodze lekvar kosit, ako tu nas...t ludi. (td) (td) (td) :(

Odesláno

to All

Tak s FXDD teďka naprostá spokojenost, dal jsem to 2,5 minuty před zprávou do obou směrů se stopkama cca
23 bodů do obou směrů, přesné vyhození stopky v opačném směru, rychle a prokluz stopky ani jeden bod :D (tu)!!!
Marek

Odesláno

No bohuzel ja opet slusne receno nic moc. Na data ve 14:30 to dalo o jeden pipsik horsi plneni nad tim mavam rukou, ale mel jsem v tu dobu otevrenou jinou pozici a ta skoncila 19pips za SL.
Na data v 15:00 jsem dostal na STOP prikazu horsi plneni o 17pips a jak se to pak obratilo projelo to stopku o jeden pips. Na tomto obchodu je smutne i to, ze kdybych dostal takove plneneni jake jsem mel nastaveno, obchod by se dostal min 17pips do plusu a tudiz bych SL posunul na BE. V tomto obchdu jsem chtel riskovat 15pips, bohuzel diky spatnemu plneni jsem misto na nule skoncil na -33pips. :-(
Kaja

Odesláno

Ad SAXO:

tak na US číslech jsem dopadl podobně: nyní už připravené SPRÁVNÉ objednávky, 1 min. před daty, tu první (bohužel pro opačný směr než šel trh) mi to vzalo, ale u pokusu o potvrzení druhé mi zhučela bez varování celá aplikace - šlo to úplně až do Widlí bez jediného chybového hlášení. Než jsem to nastartoval, trh byl v pr.... Opět nic. Aspoň že USD/CZK a EUR/CZK hodily nějakou tu kačku na short, abych je pak za stejnou cenu na long koupil znova... ;) K tomu nějaké Jeny a AUD a pro dnešek je plán splněn... (ale mohlo to být lepší - i když, chybama se člověk učí).

Odesláno

To marek53:

FX Engines jsem zkoušel v upgradu Plus (automat jsem měl vypnutý, zkoušel jsem na manuál ty jejich nové exity) a 4entry objednávky na € byly na 1.2736, vzalo 1.2750, 14 pips prokluz, dal jsem pevný SL 15, limit 1.2800, takže dnes OK.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...