Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to All

Vybíral jste už už někdo peníze od FXDD? Výběrový formulář jsem tam skenoval minulou středu a peníze mi ještě
nepřišly, hlavně že tam píšou, že bankovním převodem to trvá 2 pracovní dny.
Psal jsem jim, co se děje, jednou mi napsali, že na tom dělají, ale zatím se nic neděje.
Ať se jdou zahrabat!!!
Marek

Odesláno

marek53: Jake jsou u FXDD poplatky? Resp. vyber jako takovy jestli se nepletu je zadarmo, ale neco si nauctuji za bankovni prevod. Nevis kolik to dela?
Jinak moje zkusenost je, ze je musis porad bombardovat maily. Napsal jsem maila, nedostal jsem odpoved do konce jejich sichty, uz jsem to preposilal znovu s kopii na support a sales.
Dej pak vedet jak jsi dopadl.

Kaja

Odesláno

to koblih

Píšu jim každý den, ale už mě to štve, co je to z jejich strany za servis? Člověk u nich vydělá peníze a dělá mu
problémy je vybrat, nevím jestli to dělají schválně nebo na tom fakt pracují?
Ten poplatek taky nevím, ale ze zkušeností od ostatních brokerů počítám tak cca 25 USD...
Samozřejmě, dám vědět, jak sem dopadl, budu tady referovat o jejich spolehlivosti :D (tu)...
Marek

Odesláno

to koblih

Dával sem 3 minuty před zprávou příkazy za market na obě strany na cable se stopkama 23 bodů, stopku pro buy
mi to vyhodilo s prokluzem 8 pips, je to dost, ale míň než Tvých 20 pipsů na sell stop, samozřejmě je budu
otravovat s reklamací, SL by fakt prokluzovat neměly :D (tu)...
Marek

Odesláno

marek53: Uz vice jak 20min mi na FXDD neprisly zadne data do platformy, prepinam dataservery, znovu se loguju a nic. Na ucet me naloguje ale data neposila. Posledni cas v Market Watch 12:28 ja mam 11:53(broker ma o hodinu vic nez my). Jak jsi na to ty?
Kaja

Odesláno

to koblih

Já jsem vypadl z live obchodů kolem 11 hod. našeho času a už jsem to vypnul a nesleduju to, ale teďka sem se
schválně díval na live účet a běží to normálně, čas je stejný, až na tu hodinu napřed a graf se normálně pohybuje,
možná máš něco s internetem, mě minulý čtvrtek vypadl modem, ještě že jsem tam měl stopku a šlo to mým směrem,
měl jsem štěstí :D (tu)...
Marek

Odesláno

Tak po víkendovém studiu základních věcí kolem Forexu přidávám pro změnu pár negativních zkušeností se Saxo:

V grafech se (prý zatím) nedá zobrazovat objem obchodu a otevřených pozic.

Ad prokluz: nastavil jsem si objednávku se stop lossy na oba směry GBP/USD a 15 vteřin před 8:30 (UK čísla) jsem je obě odpálil, Saxo trader zatuhnul na 45 vteřin a pak mi jednu vyhodil (buy) že cena je mimo market, což mi až tak nevadilo, protože libra začala drasticky klesat a druhou (sell) mi sice umístil, ale to už byla cena mimo start pozici, takže se nezrealizovala.

Chtěl bych jim napsat, ale ještě než to budu psát, pro jistotu:

Kurz v okamžiku odpálení obj. byl cca 1,8905 - 1,8910, já zadal příkaz SELL type LIMIT price 1,88950 if done then "place new take profit and stop loss orders" - ty dalsi uz by na vstup na trh nemely mit vliv, ne? Ještě "plavu" v typech objednávek (LIMIT, Market, Stop if Bid, Stop if Offered a jejich trailing verze) - nemuze být problém v tom typu LIMIT? Z helpu Saxo si ty rozdíly sice v pohodě přeložím, ale nejsem si jistý jestli to chápu zcela správně. Doporučíte mi nějakou diskuzi či článek tomuto tématu? Díky.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...