Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Miki:
spread bohužel není jediná vlastnost, kterou musí broker splňovat. Ale jsem zvědav, jak budeš referovat po nějaké době živého obchodování. Zajímají mě: navyšování spreadu při zprávách, zamrznutí dat po zprávách, jiné výpadky platformy, finanční spolehlivost. Tím nechci říct, že jsou špatní. Ale je fakt, že dokud to nezkusíš, tak se to nedovíš.
P.S: při zběžném pohledu jsem zaregistroval taky negativa: páka 1:100, entry objednávku lze umístit nejblíže 10 pips od ceny (IBFX, MIG lze 5). Mimochodem, jejich web mě taky nenadchnul, např nikde ani zmínka, že mají MT4 (snad jsem to jen přehlíd).
Milan

Odesláno

@ Miki01,

je to tak ako pises, z VT sa celkom isto stala na fundamenty iba offline aplikacia. Nastavis entry a par(niekedy desiatok) minut po dolezitych spravach iba sledujes, bez moznosti rychleho,ucinneho zasahu. Z pribehov o neriesitelnych technickych problemov, podobne ako ze CMS zije iba zo spreadov som uz za tristvrte roka vyrastol. A vzhladom na to ze plnohodnotny AOS si u nich vo VT tiez nedam dokopy, si CMS nechavam iba na live testovanie svingovych strategii. Aspon zatial. Samozrejme aby som neposobil ako velmi zaujaty, treba uviest ze problemy s fundamentami sa tykaju v dlhodobom horizonte asi kazdeho brokera. Ibaze u tych renomovanych takmer vzdy pride po serii pruserov obdobie ked aj fundamenty funguju celkom obstojne. U CMS TO PODLA MNA tak celkom neplati.
Na tie nove firmicky so spreadom 1 pip a inymi neodolatelnymi ponukami sa radsej rovno vykasli.
Dute

Odesláno

Volfe>> ty uz mas vyrizeny ucet u MiG??? nedavno jsem cetl par nazoru zrovna na ne, ze rovnez mivaji obdobne problemy pri Newsech jako ostatni brokeri, rozsireni spreadu, zamrznuti atd. Na demu jim to beha velmi dobre, ale udajne live uz tradicne tak idealni neni :-)

Odesláno

to Volf
Preco si myslis, ze im bude zamrzat platforma, pri dolezitych datach, ked je to MTcko? Ked u inych brokerou nezmrzne a je to to iste, preco by mala tu? Asi tomu nerozumiem, respektive rozumiem tomu tak, ze by to potom mrzlo naschval. Teda oni by stim manipulovali a to by nemali. Ucim sa na deme a teraz mam aj VTcko aj MTcko. Momentalne este nemozem povedat co je lebsie, lebo by som oznacil VTcko za lebsie. Urcite obe platformy maju plusi a minusi. Na MTcku sa mi paci rychlost akou program disponuje. Teda ked chcem napriklad 15 minutovy graf a mam 30 min kliknem a je to. Dalej sa mi paci pri vstupe do pozicii si mozes zadat aj stoploss aj profitlimit. Ale musi clovek zadat presnu hodnotu teda nie pipsy a tu je vyhoda VTcka. No u VT sa neda toto zadat hned, ale az po otvoreni pozicie, co je dost nevyhoda. No mozu to tam pridat. Nepaci sa mi u MTcka, ze je platforma v jednom okne, ktore je na celej obrazovke. U VT je to ine, tam clovek ma viac okien a pouziva to co potrebuje. Spolahlivejsia platforma mi vychadza MTcko, ale lebsia VTcko. Mam stoho slusny hokej, tak to budem testovat a uvidim. Vo VT je denne max a minimum, kde bola cena a MTcko to nema. Teda podla mna, maju nacom popracovat programotory u oboch platforiem. Prajem prijemny vykend a oddychnite si. :)

Odesláno

Volf, Dute

V tom co pisete je kus pravdy, suhlasim s tym a prave preto sa pytam, ci s nimi nema niekto skusenosti.
Kamos ktory ma na to upozornil, ide cez nich este len tyzden a zatial bez akychkolvek problemov, cim nechcem povedat, ze sa casom nejake nevyskytnu - nic nie je dokonale a kazdy chrani v prvom rade seba.
Viem ze pri spravach su problemy vsade, ale ked mi dnes VT otvorilo 2 pozicie o 45 pips nizsie ako som ich zadaval ( mimochodom cca 10 minut mi to nebralo absolutne nic, pritom graf fical na juh ) a to bez potvrdenia zmeny ceny, tak to uz bolo fakt vela. So SL ma to pustalo -50 pips, pokus zatvorit ihned rucne bol nemozny. A to cena pri ich otvoreni uz bola o 10 pips vyssie. O entry uz ani nehovorim, tusim v utorok mi ich prebehlo a nic sa neudialo, potom VT spadlo a po nastartovani bola polovica pozicii v "cervenom". Ked som zacal rychlo zatvarat rucne, tak to neslo "ani nahodou" a pozicia, ktoru som zatvaral s +46 pips sa nakoniec pre zmenu ceny zavrela s +6 pips. Posuv SL na BE bol tiez nemozny.
Takto sa sprava renomovanych broker ? Nech sa pani za velkou mlakou nehnevaju, ale to je uz moc.
Aj napriek urcitemu riziku crownforex vyskusam, ved zmena je zivot a pre nejakych 500 USD sa nodstrelim. Mozno nakoniec prekvapia. V kazdom pripade budem rad ak napise niekto kto ma snimi skusenosti.

Odesláno

ICE [SR]

S tymi platformami je to tak ako pises, kazda ma svoje +/-. Problem vsak je s brokermi, ti s tym blbnu a chrania si "svoj zadok".
Ked obchodujem, mam co robit so sebou, kedze sa tomu na live venujem cca 3/4 roka a nieto sa este starat o to ci sa mi podari pre ich tzv. problemy ( z ktorych sa stalo pravidlo ) zadat prikaz, posunut SL, uzavriet poziciu, alebo ci vypadne spojenie.

Odesláno

Volf

Posledna poznamka na dnes. Paka a entry:
- paka sa da udajne nastavit na 200, takze ako u IBFX ( info od kamosa na live ) a podla mna velka paka je dobra len pre image brokera. V praxi som este paku 400 od CMS nevyuzil a to obcas spravim dobru "divocinu" vzhladom na MM.
- entry 10 pips, ked zoberies 5 pips od IBFX + 4 pips spread, tak si takmer na tom istom. + guma na spreade a uz si zas niekde inde.

Nechcem ich tu obhajovat, len konstatujem a hlavne chcem to skusit. Ako pises aj Ty, inak sa to nedozviem.

Odesláno

Citam stale po nejakych vaznejsich fundamentoch stale tie iste staznosti sam som nejake napisal a tykali sa CMS VT ale po tom ma to prestalo bavit a fundamenty som cez nich prestal obchodovat momentalne cez nich uz neobchodujem skoro nic hoci live ucet som zatial nezrusil a asi cakam ze sa polepsia bezne svoje strategie obchodujem cez FXDD a maximalna spokojnost fundamenty vyhradne cez SAXOBANK a take nieco ako guma cez fundamenty je pre mna neznamy pojem niekedy hlavne v noci ked je slaba likvidita sa libra a yen natiahne o 1 bodik ine nic entry ide zadat aj 10sek pred spravou vo vzdialenosti akej chcete stopku a limit profit mozete posuvat aj v najväcsom frmole rucne uzavretie pozicie je doslova bleskove som velmi rad ze nemusim riesit take zalezitosti ako vy a to dopisovat si ohladom reklamacie tieto moje skusenosti mam od 2.6.2006 obchodoval som skoro kazdy americky kardiogram.Este chcem povedat ze sa to tyka ich webovej aplikacie s klasickou nemam skusenost live iba demo a ta mi nepripada ako uzivatelsky frendly webovova zase len tie zakladne indikatory no podla mna tie najlepsie ale na fundamenty prakticky nepotrebujete ziadne len 1M predtym vediet cenu takze o co go?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...