Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To MN:

metoda radovana65 je určitě profitabilní, ale také to přináší odpovídající riziko. Já ale u toho nechci vysedávat 24 hodin denně a doufat že se trh otočí. Za ty dny čekání já mám ten jeho zisk taky a bez stresů.

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

No vratil bych se zase k tematu ;-)

Dneska ve 14:30 u FXDD (jiz druhy pripad tento tyden) jsem mel spatne plneni SELL STOP o 24pips :-(. Jak jste na tom ostatni u FXDD? Uz me to nebavi porad psat ty reklamace ...

Kaja

Odesláno

Zdravim vsetkych,
chcel by som sa opytat niekoho kto obchoduje live cez FXDD, ako dlho trva prevod penazi...otvoril som si u nich live ucet a v stredu som tam posielal peniaze - ako dlho to normalne trva mi ich pripisu na ucet u FXDD? Mam CSOB...len chcem mat istotu ze to tam pride vporiadku... dik za info...

Odesláno

IBFX sa opet pochlapili, plnenie za entry, spread som si vsimol bol o 1-3 pips vyssi
v poslednej dobe sa nejako kopia staznosti na FXDD, a to si u nich chcel otvorit ucet, este ze som im neposlal prachy

Odesláno

to koblih and Rado

Já dnes neobchodoval, ale těmto prokluzům se chci v budoucnu vyhnout zadáváním market příkazů na obě strany
s přiměřenou stopkou několik minut před zprávami, zatím se mi to osvědčilo :D (tu)...
Marek

Odesláno

Rado: Ano, ale je to u nich na dlouhe lokte. Postupoval jsem tak, ze jsem dal reply na report, ktery chodi kazdy den ve 23:00 mailem, do kopie jsem dal support a sales zavinac fxdd.com a poslal jsem to s vysvetlenim, ktere tikety jsou spatne a jak by to melo byt.
Nevim jak ostatni, ale muj dojem je ze s tim delaji celkem drahoty(mozna to bylo i tim ze uz to byla reklamace za vice penez - pres 100$). Ale nakonec s odskodnenim jsem byl spokojeny. Ale radeji bych byl kdyby vse fungovalo tak jak ma. Uz jsem si rikal pojedu US data na EUR, tam to neni tak divoke a snad se vyhnu problemum, ale bohuzel ani to nepomohlo. Jsem z toho celkem zklamany, jedu live druhy tyden live a mam dost delat sam ze sebou a jeste k tomu stresy s brokerem ... :-(

Kaja

Odesláno

Zdravim,
mam live u IBFX. Posledni dobou se mi stava ze pri datech se mi to zasekne tak na 5-15 sekund a po tu dobu se mi to na monitoru ani nepohne.... stava se to jen me nebo i ostatnim?

Jirka

Odesláno

Bigbull:
Asi se to nestává jen tobě, podle mě to dělají schválně, aby zabránili okamžitému výběru zisku po pár vteřinách, kdy nestačí hedgovat. Podle mých výpisů je pravidelně posledních pár pipsů 2-3 s po zprávách, pak je mezera a další přijdou až v 35-40 s. No, každý se snaží nějak vydělat. Zase to aspoň nepadá. Někdy sice po této "přečkávací" době můžu zjistit, že jsem na SL, někdy na TP, ale většinou je to tak někde mezi. Třeba u MIG se toto nestává. Ale možná jen dočasně, než zjistí, že tudy jim utíkají peníze.
Milan

Odesláno

All

Dnes ma totalne vytocilo CMS aj s ich VT-ckom ( a to sa len s namahou snazim pisat slusne )... Pisal som o tom v inom vlakne, tak to uz nebudem opakovat.
Zhodou okolnosti mi prave volal kamos, ktory si minuly tyzden otvaral ucet u crownforex
( htttp://www.crownforex.com ) . Podla neho, aj podla toho co pisu na uvodnej stranke tak maju spread 1 pip (!!!!!!!!!! ) na hlavne pary, na zalozenie uctu staci 300 USD, daju sa ist aj miniloty a idu na MT-cku , takze nie je potrebne ucit sa novu platformu.
Snad jedina nevyhoda ( ??? ) je , ze su vo Svajciarsku, takze budu trocha problemy so zalozenim uctu.
Mate niekto o nich nejake info, resp. skusenosti.
S CMS mi uz dnes definitivne dosla trpezlivost a IBFX zas blbne so spreadom, co mi uz neraz vyrazilo SL spolu s otvorenim pozicie. Nie som patriot, ale amici si robia co chcu ( nech si zdieraju svojich ...), tak je nacase vyskusat Europu ...

Odesláno

Volf:
No presne o tom mluvim... uz se mi stalo ze sem po tom zaseku zjistil ze mi to zavrelo za hodnotu tak ze sem byl na 0. Pritom cas ve ktertej se to zavrelo ta cena byla uplne jinde. By me zajimalo estli jim to muzu nak reklamovat, pac v hystorii nemam cas uzavreni pozice presne na sekundy a tudiz jim nedokazu, ze se to zavrelo ve spatny cas...

Dotaz k tem co maj jineho brookera nez je IBFX a MIG:
Deje se podobna vec i jinde? nebo zam data jedou plynule? Treba u FXDD? Myslim tim na live uctu, protoze se Demo a Live preci jen trochu lisi.

Jirka

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...