Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to mirekkolacek

Díky za odpověď.
Osobně jedu jen ty nejdůležitější americké zprávy, kterých zase tak moc není, ale když si uvědomím, že mi
včera FXDD vrátili peníze za prokluzy na entry při GDP, ikdyž sem se o ty peníze přihlásil až týden po té zprávě,
tak zadáním entry a případným prokluzem vlastně nic neriskuji, když mi vrátí peníze za ten prokluz.
Předtím sem netušil, že vrací peníze i za prokluz entry :D (tu)...
Marek

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dnes jsem zkousel poprve na live stop limit (CMS) a polovinu mi jich to nevzalo... ale pokracovalo to mym smerem a tak nase nova metoda "65+55" (radovan + katka) :-D = hlavne si to odsedet a co neodsedis, to si odspis :-) me po kratkem spanku prekvapila :-). Mozna je to prilis osobni, ale nestezuji si... od pondeli +6.625 USD :-)

SL "samozrejme" stale nedavam... coz nyni nevim, zda-li si stezuji ci se chlubim :-)

Je ale fakt, ze tahnu uz druhy den jednoho Jenika a mam na nem -261 USD... vsak ono to pujde jednou kolem nuly :-)

Odesláno

Potřeboval bych se zeptat, vy co jste rušili účty a přecházeli k jiným brookerům. Vybrali jste pouze $$$ nebo i písemně vypověděli smlouvu? Mě poslali pouze formulář na vybrání peněz a nic víc.

Dík Mate

Odesláno

to radovan65

Myslíš 9 lotů každý o velikosti 100 000 USD? Tak, to je celkem nářez, zřejmě máš pěkně velký účet :D (tu)...

to Mate

Na tom výběrovém formuláři většinou bývá, jestli chceš zavřít účet, tak dáš že jo a vybereš všechny peníze do
posledního centu, žádnou smlouvu vypovídat nemusíš, alespoň já to tak nedělal a teď už mám 3 brokera :D (tu)...
Marek

Odesláno

Radovan65:

obchoduješ s rizikom 70% celého svojho účtu???!!! Tak teraz neviem, či mám pred Tebou zložiť poklonu, alebo len nechápavo pokrútiť hlavou a vyhlásiť tipovaciu súťaž, ako dlho Ti bude trvať zrušiť svoj účet.
Ako dlho už takýmto štýlom obchoduješ? Dovoliť si riziko 70% vyžaduje skutočne výkonný systém, minimálne taký nejaký "semisvätýgrálik".

Odesláno

to radovan65

Nemyslel si to náhodou tak, že když máš např. na účtu 10000 USD, tak že máš v zálohách 70 procent účtu, tj.
7000 USD na jeden obchod?
To zase tak extrémní není, jsou i extrémnější borci :D :D (tu) (tu)...
Marek

Odesláno

Je treba jen zakroutit hlavou :-) napr. mam na ucte 10.000, dostanu se ruzne diky marginu a spatnemu vyvoji do minusu az na zustatek 3000, tzn. 7000 je pouzito v obchode :-)

Obchoduju takhle par tydnu... od minuleho tydne mam prirusek pres 300% ve vztahu k vlozenemu kapitalu...

Ja vim, je to hazard, ale nezivi me to :-), jen me to bavi a vzrusuje...

Odesláno

Radovan65:No pokud to delas pro zabavu tak proc ne. Verim, ze s tolika penezi bez SL to musi byt velmi kvalitni adrenalinova zabava a je to jiste pohodlnejsi sedet doma u PC nez chodit do kasina nebo herny. Jen doufam ze si s tebe nevezme priklad nekdo, kdo chce dlouhodbe na forexu vydelavat.
All: Pojdme zpatky k tematu. Tohle je spis do vlakna o MM a rizeni rizika.

Odesláno

O fotbalu vim jen to, ze se hraje na tretiny :-) Mam rizikovy kapital a vim, co znamena pojem rizikovy kapital... tedy ani uronena slza... púisme kdyztak uz do vyvoje menovych paru... tady je to off topic...

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...