Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Jeste k FXDD a k te me reklamaci, slibil jsem, ze napisu jak to dopadlo. Po vymene nekolika mailu, kdy jsem mel pocit, ze tu samou vec resi dva lide aniz by o sobe vedeli a kazdy mi psal neco jineho, jeden se to snazil vyresit, druhy se snazil mlzit(teda alespon jsem mel z toho takovy dojem), tak dnes to konecne vyresli a rekl bych velmi velkoryse, k me naproste spokojenosti.
Dekuji jeste jednou DarkManovi za pomoc a radu pri teto reklamaci.

Takze se nenechte odpalkovat prvnim mailem.
Kaja

Odesláno

kofis:
se zprávami má IBFX ještě pořád problémy, a když chodí, je to poměrně pozdě. Myslím, že je docela dobré koukat na demo MIG, kde chodí zprávy během několika vteřin. Na demu vidíš jen nadpisy, ale jsou výstižné, je v nich vše, co je potřeba k rozhodnutí. Navíc na MIG jsou zprávy více na forexové fundamenty, bohužel nechodí tam kanadská data. U IBFX jsou zprávy moc všeobecné.
Milan

Odesláno

Nechcem byt otravny, ale mohli by ste niekto sem dat ten skript na meranie spredu ?
Vcera sa mi stala taka vec, ze som mal u IBFX entry Long na Eur/USD so SL 15 pips a aj napriek tomu, ze sa cena podla grafu nevratila na SL obchod skoncil v strate. Jedine vysvetlenie je rozsireny spread, len neviem aka bola prave vtedy jeho hodnota, kedze len pozeranim sa to zistit nedalo.
CMS a VT riesilo vcera tieto veci trocha inak. Asi 5 min pred spravou na GBP/USD sa prudko zvysila cena a nasledne zas padla -> dosledok bol ze sa otvorili entry a nasledne vymietlo SL. Pritom u IBFX bola v tom case cena v rozpati 5 pips. Takze nielen rozsirovanim spreadu sa sa daju vymetat SL.

Odesláno

Miki:
Včera byl spread na EURUSD 15 pisp, tzn., pokud ti to nabralo entry, okamžitě to vyhodilo na SL. Jo, budem si na to muset začít zvykat, chce to větší stopku. Já bohužel nemám samostatný skript na měření spreadu, mám to součástí svého EA na zprávy, nic složitého - otevřít soubor, zapsat čas, ask a bid a zavřít. Možná DarkMan nebo Koblih mají samostatný skript?
Milan

Odesláno

Jo ten skriptik sem hodim, je to EA ktere neobchoduje jen zapisuje spread, pokud je jiny nez ma byt. Ale vcera to jelo poprve a rad bych jeste doladil format vystupniho textaku, tak jak to je ted je to dost neprehledne.
Kaja

Odesláno

koblih, Volf

Vdaka, urcite sa to zide aj ostatnym.
Vcera som skusal spravit tzv. "roletu" ( tak to pracovne volame s kolegom ), kedze bol predpoklad, ze tu niekam uleti:
Prve 3 entry zadam na nejaku hodnotu -> SL 15-20pips ( podla spravy a paru ) TSL pre kazdu objednavku je iny 15, 20, 25 pips a potom zadam este 4x entry, vzdy po jednom kazdych 10pips, SL 15, TSL 15.
Je tam toho dost, takze preto tie tesne SL.
Vcera mi to na GBP zabralo paradne, ale ja blbec som si nezrusil objednavky na opacnu stranu (resp. nestihal som to, kedze haprovalo VT) a tie mi skoncili samozrejme v strate ,takze nakoniec som bol rad, ze som skoncil v miernom pluse. Mohlo to byt lepsie keby u IBFX neblbli so spreadom a bolo by islo aj EUR, ale volnym okom som to nepostrehol.

herman
S tym "lietanim" ceny vo VT to bolo presne tak, ako som pisal, teda aspon ked som to porovnaval s IBFX. Ako to bolo u inych brokerov neviem.

Odesláno

to mirekkolacek

Ahoj. Stihl si včera zadat ty market příkazy těsně před zprávou?
Já to zadával v poslední minutě, jen sem zadal buy (skočilo to tam okamžitě) a trh se rozjel, ale nějak předčasně
asi tak o půl minuty dřív...
Příště jedu normálně na entry :D (tu).
Marek

Odesláno

to mirekkolacek

Takže, na příští důležitou zprávu půjdeš taky za market příkazy?
Stopku Ti to vyhodilo okamžitě a bez prokluzu?
Zajímavé je, že u IBFX měli na MT4 gap, ale u FXDD na MT4 žádný gap nebyl ani na cable ani na euro, alespoň není
na grafu...
Marek

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...