Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to All

Dnes sem s FXDD maximálně spokojený, přesné plnění a hlavně žádné přehnané zvyšování spreadu.
Na velikost spreadů sem se schválně zaměřil, cable byl 3 pips, snad na vteřinu nebo 2 se v předposlední minutě
zvýšil na 5, ale hned to spadlo zpátky na 3.
Euro bylo stabilně na 2, občas se to navýšilo na 3 nebo 4, ale velmi neznatelně, takže spokojenost, žádné šílené
zvyšování spreadu jako u IBFX.
P.S. Minulý pátek sem jim s týdenním zpožděním napsal, jestli by mi vrátily peníze z prokluzů na entry a dneska
sem ty peníze měl na účtu, takže se nebojte ozvat kvůli prokluzu entry :D (tu)!!!
Vrátily mi rovných 50 USD.
Marek

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Tak musim dneska FXDD pochvalit, behem FOMC Interest Rate Statement to slo bez problemu, alespon jsem nic nezaznamenal, teda az na ten spread no, ale s tim se asi neda nic delat, pokud by nekoho zajimalo jaky byl spread behem FOMC Interest Rate Statement, tak prikladam textak. Obsahuje datum cas a pokud byl spread jiny nez standard tak se zapsala hodnota pro dany par. Mozna pomohlo to prepnuti se na ten dataserver1. No ikdyz jsem dnes skoncil -11$ mam radost, ze to tak slapalo. Kaja

1936

Odesláno

marek53: No s tim spreadem na FXDD te musim vyvest z omylu, ja si kazde navyseni spreadu ukladal do textaku skriptem, muzes posoudit sam viz. muj predchazejici prizpevek ...
kdyz to shrnu tady jsou maxima spreadu, ktere jsem zachytil:
USDCHF: 15
USDJPY: 11
EURUSD: 12
GBPUSD: 15
Kaja

Odesláno

to koblih

Díky za upřesnění, ale já to sledoval jen okem, od 20:13, takže sem větší odchylky nepostřehl, jak sem byl
v obchodu už mě to nezajímalo :D (tu)...
Já sem dnes velice spokojený (tu) (tu) (tu).
Marek

Odesláno

Díky všem za info, vzhledem k tomu, že jsem právě dal kopačky svýmu současnýmu brookerovi tak posílám doláre na FXDD. I spred 15 pips není nic proti tomu když mi otevřou pozici rovnou v mínusu a ještě po 6ti minutách. Teď jen doufat že budou pokračovat jen v dobrém;-))

Mate

Odesláno

to Volf:
Vím, že máš také skript na měření spreadu. Neměřil jsi prosímtě náhodou IBFX při vyhlášení. Já jejich platformu sleduji na PDA přes den, ale nemám možnost to ukládat jinam, než do své hlavy:o)
Jirka

Odesláno

kofis:
GBPUSD max. 14 pips, jinak kolem 8-9
EURUSD max. 15 pips, prům. 7-8
Ale absolutně stabilní, ani na okamžik výpadek, i přes gap mám realizované objednávky za vstupní cenu bez skluzu.
Milan

Odesláno

Volf

Tak, tak, trochu jsem se bál, že si dnešním mailem dělaj alibi, ale naštěstí vše proběhlo standardně, tj. i když jsem měl enter v gapu, tak mi to vzalo objednávku za mojí cenu a ne první viditelnou na grafu (tu)

Odesláno

Jinak mě také překvapil gap na cable u IBFX. Měl jsem zadané entry přímo v gapu a v pohodě realizováno.Vypozoroval jsem přes den spread na cable až 8 pips, když se nic nedělo, jinak zhruba 3-4.
Nejde mi ale do hlavy reklamy brokerů, že mají třeba EURUSD za 2 pips a GBPUSD za 3 pips. Když to člověk sleduje jen minutu, změní se velikost spreadu třeba i desetkrát.
No je potřeba se asi přizpůsobit, co jiného nám smrtelníkům zbývá:o)
Ještě jednou díky chlapy

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...