Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Mate: No, mit tyhle zkusenosti s FXDD jake mam, tak k nim nejdu a zvolil bych IBFX, ale ono chvili ma potize ten brouker, pak zase jiny, neni to tak davno co se tu resily podobne problemy u IBFX ... tezko vybrat, jeste to s nimi chvili vydrzim a pak se rozhodnu. Prece jenom po tydnu obchodvani nemuzu delat nejake zavery. Ono by se clovek asi dostal do zacarovaneho kruhu kdyby pri prvnim problemu s brokerem utikal jinam.
Vadi mi: Dlouhe odezvy pri mailovem kontaktu, na jednu odpoved cekam uz dva dny, nemaji online help desk jak ma IBFX, kde si muzes kdykoliv pokecat online o svem problemu. Neakceptuji upravy a zavirani otevrenych pozic zasilane emailem, takze pokud potrebujes neco resit rychle tak leda zavolat. No a samo posledni problemy s vypadky behem dat a projete stopky. No ale jak rikam, budu mluvit az budu mit s nimi vice zkusenosti ...

Odesláno

To je víc než dost problémů, nevím jestli je to z důvodu jejich nedávného přechodu na MT4, ale projet mi stopku tak se hodně rozčiluju. Každopádně pokud vezmu reakci GFT ohledně reklamací tak to se mnou řeší ihned dokonce několik lidí najednou, výsledek je pak věc druhá.. Zase poslat jen tak pryč 5000$ k někomu kdo nebude akceptovat příkazy se mi nechce.

Odesláno

to koblih

Díky za radu ohledně toho dataserveru. Přepl sem to a funguje to v pohodě, ale zkusil sem si to přepínat i na demu
a od té doby se na demo nemůžu vůbec dostat, hlásí mi to "no connection".
Věděl bys, co s tím dělat?
Já sem zatím s FXDD spokojený, dneska to bude pro ně další test spolehlivosti :D (tu)...
Marek

Odesláno

No ja ted zkusil prehodit ty datataservery na demu a fachci mi ... resp. demo1 hlasilo "No connection", Demo3 fachcilo, kdyz jsem se vratil zpet na ten puvodni(datacenter-mts06), fachcilo to jako pred tim.

Odesláno

to koblih

Už sem na to taky přišel, demo1 mi taky hlásí "no connection" a demo3 se chytlo a běží v pohodě :D (tu)...
Jak si přišel na to, přehodit ten dataserver na live?
To bylo fakt chytré :D (tu)!!!
Ještě jednou díky.
Marek

Odesláno

to mirekkolacek

Ahoj, zkusíš dneska na FOMC policy ty opačné pozice na jednom páru?
Já jdu do toho, stopky dám tak těch 15 bodů do obou stran, víc mi připadá zbytečné...
Věřím, že MT4 pošlape spolehlivě.
Marek

Odesláno

to mirekkolacek

Díky za odpověď.
Já budu obchodovat až těch 20:15, teďka odpoledne ještě ne, počkám si radši na hlavní hřeb dne :D (tu)...
Jak dlouho před tou večerní zprávou budeš vstupovat a jaké nastavíš stopky?
Dají se nějak na MT4 vstoupit současně oba směry nebo nejdříve jeden směr a pak druhý?
Marek

Odesláno

to mirekkolacek

Díky za odpověď.
Už si někdy zkoušel zadávat market příkazy těsně před zprávami, zajímalo by mě, jak dlouho jim trvá vyřízení těsně
před tak důležitou zprávou?
Jak daleko dáš stopky, těch 10 bodů jak si psal?
Marek

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...