Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to TEQA: ty si raz pisal o brokerovi forex-swis.com......mas nejake dalsie informacie o nom....spready ma dobre ...ja som na to kuknul ...co na to hovoris .....aj SID o tom nieco pisal....

to SID ty co nato.....hladal som ho v registracii a nenasiel som ho tam .... na www.cft.gov

Odesláno

TEQA

Vo VT mozes tiez otvorit prikazy na obe strany, staci ked si pri zadavani prikazu zaskrtnes "Hedge" a potom zadanim opacneho prikazu nezrusis ten ktory si zadal ako prvy.
Da sa to nastavit aj v "menu" a potom uz nic nemusis dodatocne "zaskrtavat".

Odesláno

to all:

dnes mi přišla odpověď na reklamaci, kterou jsem posílal FXDD na 50 pips skluz z minulého pátku.

Upon the investigation of your inquiry, we have decided to extend our
final courtesy in regard to this particular matter, and credit your
account $50. However, please note that this accommodation will not be
extended in the future since during volatile market conditions, the
spreads have a tendency to widen and may in effect trigger your stops.
This occurrence is a market phenomenon and has nothing to do with FXDD
rate quotes.

jadus

Odesláno

Hehehe, market phenomenon :))) jsou to vtipalci. Spready rozsiruji brokeri, aby se chranili pred rychlyma pohybama.
K tomu nedealingdeskovemu IBFX: oni ten dealingdesk nevlastni jakozto firma, ale maji tam nejaky dealingdesk treti strany. Takze prd. Nikdo pokud vim nevi, kdo ten dealingdesk vlastni.

Odesláno

Zaznamenal jsem dnes rano nejaky vypadek na FXDD live, nechodily data do grafu nebo jen velmi pomalu. Treby kdyz jsem si otevrel novy graf a prepnul na M30 jen jsem mel hlasku ""Waiting for update" coz trvalo nekolik minut pak jako ze se snazil neco nacist, ale trvalo mu to. Kdyz jsem vymazal historii a znovu se prihlasil, trvalo mu snad 5 min nez mi nacetl data do Market Watch a grafu jsem se nedockal. Jak jste na tom vy?
Kaja

Odesláno

to koblih

Taky mi to na live nějak neběží, to sem u nich na live ještě nezažil.
Večer to musí běžet normálně nebo se naštvu a pošlu jim stížnost, kterou si za rámeček nedají!!!
Marek

Odesláno

Chlapi nestrašte mě, dneska jim chci poslat prachy a ted ctu ze jim nechoděj ani data... Co tak koukam na demíčko tak vpohodě, ale live je live...

To dzink:
ohledne dealingu jsem vycházel z toho, že pokud je to banka což u IBFX předpokládám, mohla by mít systém u kterého by se vyhla dealingdesku a šlo by vše rychlejc. Na druhou stranu je dealinkdesk plně automatický..

Odesláno

Mate: ja mam u IBFX ucet a v tuhel chvili si vubec nestezuji. Jsem s nim (zaklepu na drevo) spokojeny. Ale nema cenu si neco malovat - dealing desk pry pouzivaji, akorat je outsourcovany- predpokladam spratelenou firmou :)).
dealing desk sam o sobe neni zadne zlo, pokud vse funguje jak ma a broker se nesnazi projet zakaznikum za kazdou cenu stopky. A IBFX na me zatim pusobi seriozne, tak snad tomu bude tak i nadale. ;)

Odesláno

Už skorem začínám pochybovat jestli zakotvit u FXDD, účet mám založenej a už jen stačí poslat prašule. O IBFX jsem neslyšel moc velké stížnosti...
Jinak se asi zatím dealinngdesku nevyhneme, ale za pár let kdo ví.. Když si vzpomenu že se v roce 2000 ještě zadávali objednávky klasickým telefonem tak je to slušnej pokrok...

Odesláno

Mate
ak chces vediet viac o dealing desku,daval som sem dvakrat link na prispevok z forexfactory od tradera,co robil v australskej banke poskytujucej aj brokerske sluzby.Staci najst ho vyhladavacom.Pomerne detailne vykresluje preco to
robia a ciastocne aj ako to robia.Mozno keby sa niekto nudil a prelozil ho aj tym,co nevedia dostatocne po anglicky,viacerym ludom na fore by to pomohlo pochopit suvislosti. Teda aspon mne to pomohlo pochopit vela veci,suvisiacich s touto ozehavou problematikou.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...