Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uz dvakrat som sem daval link na clanok australskeho tradera,ktory robil v banke poskytujucej aj brokerske sluzby.Da sa to najst vyhladavacom.Trochu opisal ako to robia,ale hlavne preco to robia.Tykalo sa to hlavne dealing desku,ale da sa z toho pochopit princip

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Hmm tak to je pro me novinka ja myslel ze je to jejich povinost akceptoat SL. Ted nemam cas potom patrat ale dam si to za domaci ukol jak to ma aspon ibfx :). Stale ale ve me prevlada nazor ze co akceptuji je pro ne svate :)

Mira

Odesláno

No ja ted na tech divokych datech v patek dopadl s projetymi stopkami u FXDD takto:
0,2 lotu SL 20pips vysledek -94 (melo byt -40)
0,2 lotu SL 20pips vysledek -54 (melo byt -40)
0,1 lotu SL 20pips vysledek -79 (melo byt -20)
coz je o $127 vice nez melo byt ... jestli dobre pocitam ... jako muze se to zdat, malo, ale zacinam s uctem 1000$ a kazda kacka je dobra ... pokud bych jel s celym lotem uz to zase tak zanedbatelna castka neni. Sice jsem se ten den zahojil na jinem obchodu, ale i tak, nereknu par pipsu prokluz to se da pochopit ale tohle mi prijde moc ... ale zkusenosti s tim jestli toto je bezne u takovych dat nemam, live jedu teprve tyden.

Kaja

Odesláno

Dark Man:
Ja by som tvoje slova trochu otocil: Akceptuju to,co je svate pre ich biznis. Ak usudia,ze pre ich biznis je lepsie,ak akceptuju staznosti ,aby nestratili klientov,tak SL dodrzuju aj za cenu straty.Ak usudia,ze straty su pre nich neunosne,tak radsej ozeleju nejakych tych klientov.Toto je tvrdy biznis a ak chces uspiet,musis akceptovat realitu a zahrnut do systemu vsetky aspekty trhu.

Odesláno

To All:
Nerad bych zde byl pasovan jako lobista FXDD.. Kdysi se tady nekdo zeptal na zkusenosti s timto brokerem.. Pouze jsem odpovedel jake mam.. Popravde, bez zkreslovani.. Je mi zatim jedno, jak funguji jini brokeri, pokud budu s FXDD spokojeny, coz jsem.. Pokud se to zmeni, nebo se zacnou vyskytovat problemy, vzdy mam moznost odejit k nekomu jinemu, nebo to s nimi resit k obrazu svemu..

To Koblih..
To co pises je celkem sila.. Neni nic jednodussiho, nez jim poslat cisla objednavek a pozadovat napravu.. Uvidis co Ti na to reknou.. Ne??

Mirek

Odesláno

Jo pokud jste si vsimli, v tech reportech co posilaji kazdy den o realizovanych obchodech je na konci dole, malym pismem napsano:
Please report to us within 24 hours if this statement is incorrect. Otherwise this statements will be considered to be confirmed by you.
Takze pokud neco reklamovat tak hned.

Odesláno

Chvilku jsem zanedbal tohle vlákno (navíc při otevírání druhého účtu právě u FXDD) a nestačím se divit. Ještě že jsem zatím neposlal $$$. Vidím že tu jsou hodně rozporuplné názory. Dosud jsem žil v klamném domění že jsou SL posvátné než-li mě můj současný brooker nechal přečíst opravdu co je ve smlouvě. Naprosto nejsou povini akceptovat jakýkoliv zadaný příkaz a mohou dát i zcela jiné plnění a nejsou za to odpovědni.

Měl bych jednu otázku. Je možné považovat IBFX která údajně nemá dealingdesk za podstatně rychlejší a spolehlivější v plnění příkazů než je klasická brookerská společnost?

Díky Mate

Odesláno

to TEQA

Takže máš zkušenosti se zadáváním market příkazů těsně před zprávou, třeba minutu před?
Akceptují takový příkaz i s blízkou stopkou v pohodě a rychle? Já to zatím nezkoušel, ale udělám to tak zítra na
FOMC policy...
Marek

Odesláno

to TEQA

Zatím s tím nemám u FXDD na live zkušenosti, ale zítra to před FOMC policy live zadám.
Taky by mě zajímalo, jestli to už u FXDD někdo zkoušel. U FXDD sem zaznamenal mírné zvyšování spreadu
max. o 2 pipsy u EUR/USD, ale na cable sem si ničeho zatím nevšiml, v pátek na to nebyl čas... :D (tu)
Marek

Odesláno

to TEQA

Nevím, jestli to lze zadat naráz, ale asi ne, ale když zadáš nejprve buy a pak sell, tak to jde, tak je to alespoň na
demu.
U IBFX tedy lze zadat těsně před zprávou market příkaz a v pohodě ho vezmou a u CMS ne?
Marek

Odesláno

To marek53:

U CMS taky, ale chce to dát rozpětí market ceny za kterou ji akceptuješ. U CMS se ti to při zadání buy a následném sell vzájemně vyruší. Ale vím, že to u některých brokerů takto jde.

To all:

našel jsem brokera se spreadem 1 pips, ale má to háček ....................... musíš mít měsíční obrat 50 mil $.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...