Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

to Marek53: No do 14:32 jsem taky problemy nemel, na cable me to vyhodilo, ale long EUR vydrzel a po nejake dobe kdyz jsem chtel posoupnput stopku uz se to se mnou nebavilo ... Druha vec jsou ty proficene stopky ... tebe to vysouplo korektne? Kaja

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to mirekkolacek

Co si dělal, když ti trh profrčel SL? Když se mi to náhodou někdy stane, tak se mám pokusit pozici zavřít ručně
za stopkou a oni mi pak ty peníze vrátí nebo to mám nechat tak(jako u CMS) a požádat je o uzavření pozice na
stopce? Na koho se mám u FXDD obrátit, na support nebo sales?
Zkoušel si už někdy zadávat příkaz za market, např. minutu před klíčovou zprávou, jak si tady psal?
Mám na mysli, jestli mi ty příkazy těsně před zprávou na obě strany a ty těsné stopky vezmou?
Zítra mám v plánu to zkusit na FOMC policy, prokluz entry nechci zbytečně riskovat na tak ziskové zprávě.
Marek

Odesláno

to TEQA

na demu MT4 je to tak, že když dáš market třeba buy, zablokuje se ti margin za tuto pozici, v trhu máš buy, pak dáš
na ten samý pár sell, margin z předchozí pozice se jakoby odblokuje a nemáš blokovaný žádný margin a máš
v trhu naráz oba směry, balance je nižší o součet spreadů z obou směrů a equity i free margin je na stejných hodnotách.
taky sem na to čuměl jak blbej, že by bylo v tomto demo jiné než live? o tom fakt pochybuju, ještě se mi nestalo,
že by v tomto bylo demo jiné než live a to sem hedging na ostro už zkoušel u CMS...
Marek

Odesláno

To Marek53:
Ja reklamoval jen jednou, kdyz se mi prikaz uzavrel o 8pips jinak nez bylo SL.. Uznali to.. Stacilo napsat cislo prikazu..Pripsali mi to zpet na ucet.. je to ale s poznamkou ve smyslu, ze to delaji proto, ze si vazi zakazniku, ale ze nemaji tu povinnost..Ja se obracel na kokretni osobu, ktere mi zakladala ucet.. Ale sales bude lepsi..
Jinak ty market entry jsem mel v planu dat v patek, ale vzhledem ke sve popsane blbosti sem neobchodoval..
Mirek

Odesláno

mirekkolacek:
Proc jako nemaji tuto povinost?? Snad kdyz ti dovoli zadat entry se SL (tim SL akceptuji) musi zavrit bezpodminecne na SL podle me neexistuje moznost ze to delaji jen pro sve dobre jmeno, podle me jim nic jineho nezbyva!! Jinak by bylo obchodovani se SL holy nesmysl kdyby broker zaviral obdhody kdyby se mu zachtelo. FXDD bude asi pekny ptacek :)

Odesláno

to mirekkolacek and DarkMan

Taky si myslím, že akceptovat SL je jejich povinnost, je to přece ochrana proti ztrátě a obchodovat bez SL je v podstatě
sebevražda účtu.
Jinak, pevně věřím, že zadat market na obě strany se stopkama těsně před zprávama, jim nebude dělat problémy (tu)...
Marek

Odesláno

Dark Man
Ani brokeri na komoditnych a akciovych burzach nemaju povinnost dodrzat SL a to su oproti FX pod tvrdou kontrolou.Stop loss je takisto transakcia,ked svoju poziciu zatvaras oproti otvoreniu pozicie niekoho ineho.A ak taka cena nie je v ponuke,dostanes slippage a uzavrie ti to za cenu,aka je v tom case k dispozicii. Akurat na forexe tieto slippage nie su caste,lebo likvidita je obrovska.Ale pocas zverejnenia sprav je vsetko trochu inak.

Odesláno

To darkman:
nemuzu bohuzel najit ten mail, s presnou formulaci one poznamky.Moje anglictina staci na prelozeni zakladnich veci, ktere pro obchodovani potrebuju, takze me ve zneni one poznamky berte s rezervou. Nicmene podstatu vety jsem myslim prelozil spravne.
Nevim proc to tak napsali.Nevim proc by meli uzavirat objednavky v jinou cenu nez je zadany SL, ale jak vidis deje se to bezne s SL, s entry atd. Mozna to byla jen jejich alibisticka veticka a mas narok na kazdy projety pips.. Fakt nevim.. Bohuzel kolik z nas reklamovalo, kdyz po datech vstoupili za uplne jine ceny nez meli entry.. Opakuji.. Podobneho problemu jsem si u sebe vsimnul jen jednou.. Reklamoval jsem to a problem vyresili.. Pokud by me odbyli pouze onou poznamkou, pidil bych se dal.. Takhle na Tvou otazku nedokazu odpovedet..
Mirek

Odesláno

Oni se ve vlastnim zajmu snazi ty stopky dodrzovat, ale kdyby slo do tuhyho, neni zadny odvolani. Oni chrani predevsim sebe. Pokud sis precetl smlouvu pred otevrenim sveho konta, pak vis taky, ze neodpovidas jenom tim, co mas na ucte, ale i ostatnim majetkem. Proto je treba byt velmi opatrny. Stopka je jenom prikaz. Neexistuje povinnost poskytnout plneni za danou cenu. Broker je jen zprostredkovatel.
Faktem je, ze me jednou prez vikend preskocil stopku gap a IBFX mi to zavreli za cenu stopky. Ale vzhledem k velikosti otevrene pozice jim to zas takovou skodu neudelalo ;) Spolehat se na to ovsem neda.

Odesláno

to mirekkolacek

Co tak čtu tady ve fóru, tak třeba CMS vrací projeté stopky bez keců, připadá mi to od FXDD jako takový podraz,
stát se mi to víckrát a bez vrácení peněz, tak bych šel k jinému brokerovi...
Marek

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...