Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to DarkMan and jadus

tak ty prokluzy na MT3 celkem brutální, jinak na stopkách mě to vyhodilo v pohodě a okamžitě, pravdou je, že jedu
na live MT4, takže tam může být nějaký rozdíl v plnění, na MT3 sem jel jen poprvé a jednou a měl tam taky sakra
prokluz, na MT4 zatím vše bez prokluzu a bez jakýchkoliv problémů, každopádně budu sem pravidelně referovat,
aby si ostatní udělali představu o spolehlivosti FXDD, každopádně mám pocit, že jsem si přechodem od CMS
hodně pomohl, co tady čtu o problémech CMS je naprostá hrůza :( (td)!!!
Marek

Odesláno

to Marek53 :
Já jsem taky odešel od CMS s vidinou lepší obchodní plat. Na MT4 teď přecházím taky. Nějak jsem nezaregistroval, že už je na FXDD live. Jinak USD/CAD MT3 bralo okamžitě. Zajímalo by mě, zda někdo reklamoval pozdější uzavření pozice, i když např. jste skončili v daném obchodě v plusu. U FXDD jsem párkrát reklamoval pozdější plnění s následnou ztrátou a vždy mě peníze vrátili, ale nenapadlo mě reklamovat pozdější plnění příkazu přestože jsem dosáhl zisku /že by mě něco mohli ještě doplatit/. Jestli s tím má někdo zkušenosti, ozvěte se.

Jadus

Odesláno

@ all
dobry den ,chcel by som Vas niekoho kto uz nieco mailom reklamoval u CMS poprosit o laskavost. Vstupil som do trhu(dnes podvecer,uz niekolko hodin po datach) za market, nastavil limit a odisiel prec od PC. Limitom mi to preslo niekolko krat ale ani raz poziciu neuzavrel. Medzitym sa cena zmenila a teraz som okolo nuly, poziciu som rucne radsej neuzavrel. Chcem reklamovat nevykonany Limit. Problem je moja max.pasivna anglina samouka, co potrebujem precitat si prelozim, ale este mam dost velky problem nieco sam vymysliet a spravne sformulovat. Ako by ste dvoma troma vetami vysvetlili mailom na supporte tento problem? Cisla tiketov si doplnim. Som si vedomy ze je to trochu blbost a so samotnym obchodovanim to moc nesuvisi, ale momentalne (ale asi aj do buducnosti) by mi to dost pomohlo. A neskoro na jesen vyrazam na dlhy studijny pobyt angliny. Velmi pekne Vam vopred dakujem:)
Dute.

Odesláno

NO Marku to me celkem prekvapuje, ze jsi zatim u FXDD na MT4 bez problemu. Obchodoval jsi data Nonfarm Employment Change ve 14:30?
Ja jel s EURUSD a GBPUSD a proficelo mi to stopky jako by se nemetlo, spocital jsem to dohromady na 90pips navic neco bylo s 0.2lotem takze celkem to dela -124$ navic. V logu jsou dalsi podivnosti. DarkMan mi pomaha to rozpitvat, napr. jestli to dobre cteme tiket(BUY na GBPUSD 0.2lotu) vubec nemel skoncit na SL. Coz zamrzi, kdyz clovek vidi kam to dneska az vysplhalo. Pokud se divam do logu, posledni komunikace se serverem FXDD bylo 14:32, pak Ping Failed(14:40), pak sem tam pripojen sem tam odpojen a mezitim mnoho pokusu posunout SL, bud uplne bez odezvy nebo "failed [Off quotes]". Toto trvalo do 15:46! Pak jsem ze zoufalstvi to zkusil zavrit a hle, ono to slo. No sice v tom stresu jsem to neudelal v tu nejvhodnejsi chvili a kdyby vse fungovalo tak jak ma urcite bych to jeste nezaviral, no ale stalo se. Napsali jsme reklamaci tak uvidim.

A neni to porve co jsem mel zadrhem s FXDD, za ty me prvni 4 dny obchodovani live s FXDD. Den pred tim na celkem necekane navyseni sezeb UK ve 13:00 jsem mel opacny problem, tam mi to zase proficelo TP snad o 30 pips, pak celkem dlouho neslo s objednavkou nic delat, profit stale rostl ikdyz cena byla davno za my TP a pak zmizel a vysledek (bohuzel) odpovidal memu TP.

No to mam asi za to, jak jsem se v duchu poskleboval VT a CMS. Uz nebudu.

Zdar a silu vsem.
Kaja

Odesláno

Holt ono to obchodovani pri fundamentech je pro vsechny brokery jistym zpusobem zahul.
Je tady nekdo s live uctem u MIG a nejakyma poznatkama ohledne spolehlivosti pri fundamentech - premyslim mezi MIG , IBFX a FXDD - sem u CMS a problemy pri zpravach sem zatim schopen ustat .

Odesláno

Nonfarm Payrolls na real account IBFX - MT4 byly (až na moji blbost) naprosto bez problémů. Občas roztažený spread, ale entry, SL i reakce na market příkazy byly prakticky okamžité. Od rána do ukončení obchodování v pátek mi ani jednou platforma nespadla - prostě no problem.

Happy tradong,
Petr

Odesláno

to koblih

jak sem již tady psal, včera sem 14:30 obchodoval live na MT4, dal sem však příliš blízko entry a cable i euro
mi tam skočilo 14:29, pak sem se jen modlil, aby to šlo long a ono to long opravdu šlo.
do 14:32 kdy mě to vyhodilo oba páry na stopkách, sem na každém páru asi tak 4x posunul ručně stopku na
10 bodů od současné ceny a naprosto bez problémů a okamžitě!!!
uvažuji nad tím, co tady již zmiňoval mirekkolacek, že bych vstoupil třeba minutu před takovým typem zpráv na
market price do trhu na obě strany a stopky měl nastavené do obou směrů na 10 pips.
jak by se trh po zprávě rozjel jedním směrem, stopku v opačném směru by mi to vyhodilo, ale jelikož bych měl
zisk na páru třeba 60 bodů na kontrakt, pořád bych na tom vydělal, jde o to se hlavně dostat včas do trhu...
Marek

Odesláno

to TEQA

co si myslíš o metodě, kterou sem tady zmiňoval, že na důležité zprávy typu Nonfarm payrolls nebo FOMC Policy
nastoupit do trhu cca minutu před zprávou se stopkama 10 bodů na obě strany, po rozjetí trhu jedním směrem
inkasovat ztrátu SL v opačném směru a v ziskové pozici vystoupit tak se ziskem alespoň 50 bodů na jeden kontrakt?
zdá se mi to jako celkem logické řešení, lepší než inkasovat velký prokluz s entry nebo aby mi to entry ani
nevzalo...
Marek

Odesláno

To marek 53:

jj játo taky u těchto zpráv dělám, protože to bližší entry ti zaplatí to případné SL (dávám 10). Také záleží jaký velký máš účet pro otevření s více loty. Na druhé straně když ti to entry nevezme, tak ztráta se ti pak násobí. Dále pokud by to náhodou nevzalo SL (i když to později vyreklamuješ), tak třeba může hrozit margin call a zbytečně ti to může pozavírat pozice.

Odesláno

to TEQA

všiml sem si na demu FXDD a předpokládám, že to tak bude i doopravdy, že při otevření obou směrů naráz na
jednom páru ti není zablokován žádný margin, margin je zablokován až v případě, že tam máš už jen jeden směr.
při otevření obou směrů naráz je equity i free margin stejný, jen balance je snížený o spready...
co si o tom myslíš, já když to na tom demu viděl a několikrát zkoušel, tak mě to fakt mile překvapilo...
Marek

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...