Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Demo ucet lze zalozit u Interactive Brokers, ovsem data posilaji zdeformovana, takze je to spise na ohmatani. Jinak nevim o tom, ze by nekdo umoznoval zalozit si demo ucet pro intraday a jet s ostrymi daty. To maji na forexu vyhodu :-)

Odesláno

mirekkolacek:ja tiez okrem forexu zacinam pozerat po e-mini.S platformami je to oproti FX tazsie,platforma a poskytovatel dat su oddeleni a vecsinou nie zadarmo.Ja pouzivam platformu Medved Quote Tracker s datami od prophet.net, oneskorenymi o 10-15 min,obe free a na zaciatok mi to staci.

Odesláno

sebik:
Jen tak pro zajímavost, jak myslíš ten výraz "zdeformovaná"? Je tam nějaké opoždění, nebo ty data posilají záměrně naprosto pozměněný?
A když by člověk chtěl data reálná, kolik stojí poplatek? Platí se v měsíčních splátkách, nebo je ten interval větší...?

Odesláno

images
jsou zamerne znehodnocena, neodpovidaji skutecnosti. nevim jestli v tom nejaky pravidelny algoritmus, ale nejsou jenom zpozdena.
Jedine pouzivat nejake webove stranky, kde jsou data zpozdena o nejakou tu minutu. Taky jsem tak ze zacatku "paperoval".
Poplatek záleží na tom, u kterého brokera si založíš účet. U IB je ten poplatek myslim 20 $ za mesi pro ucet mensi nez 2000$, 10$ nad 2000$ nebo zdarma pokud udelas za mesic aspon 4 obchody (plus minu :-)) Muzes to pak zkouset pres jejich platformu nebo jak tady vetsina pres SierraChart coz je plus cca 17$ za mesic ( je tam sleva pri objednani vice mesicu).
Jeste je jeden Broker u ktereho si staci objednat platformu za 49$/mesic a muzete paperovat. Data jsou realna a v poradku. Z hlavy ho ale nevim

Odesláno

sebik:
Děkuji za informace a do budoucna přeji ještě spoustu dalších stejně pěkných článků, jako jsou ty dva o vedení statistiky. Tvořím si v excelu něco podobného, takže to pro mě bylo velice inspirativní.
Ještě mě napadá jedna otázka. Když bych chtěl začít pouze s backtestování několik měsíců zpět pro e-mini trhy a to s plnohodnotným indikátorem WCCI, ale nechci si ještě nikde zakládat účet, jaké jsou možnosti?

Odesláno

Děkuji.
Nejpoužívanější řešení co je tady, tak je koupit si SierraChart (viz wiky) a sehnat si do ni data. Bud posbirat co je tady ve foru nebo si objednat od SCmagic (ccca 25 $). Backtestování WCCI může být ošidné, takže pak pročíst vlákno o backtesovani WCCI a zvolit si vlastni strategii.

Odesláno

to TEQA

to víš, že tento pátek a nonfarm payrolls proveří FXDD a jejich platformu MT4 dokonale :D...
včera sem se nedočkal odpovědi od ostatních majitelů live účtů jak to běží u FXDD při nonfarm payrolls, tak
nevím.
třeba mirekkolacek mi psal, že nemá při této události problémy, týpek co mi psal včera na email zase tvrdil,
že mu to tam snad ani neskočí, když má nastavené entry, nevím co si mám myslet...
chce to vyzkoušet na vlastní kůži :D (tu)...
Marek

Odesláno

To Marek53:
Uz jsem Ti psal, ze minule jsem problemy nemel. Ale je pravda, ze se mi stalo, ze mi to vzalo prikaz az o 15pips pozdeji, ale uz nevim u ceho to bylo.
Dost premyslim o tom, ze zkusim dat misto sell a buy stop prikazu tesne pred zpravami prikazy za market na obe strany a stopky nastavim tak jak bych nastavoval entry, tedy 10pips pod a nad. Vychazim z toho, ze by SL melo byt dulezitejsi nez plneni sell a buy stop.Je pravda, ze prijdu o spread na jedne strane, ale v pripade,ze mi to zas nevezme 15pips, je to porad mene a navic nic neriskuju.
Mirek

Odesláno

to mirekkolacek

Díky za odpověď.
Takže při nonfarm payrolls minulý měsíc si měl nastavené klasické entry na obě strany a když se trh rozjel, tak
Ti to v pohodě vzalo jeden z entry?
Při GDP minulý pátek sem ještě jel na MT3 a měl prokluz na obou párech co sem dával cca 20 bodů, ale i tak
sem celkem slušně vydělal.
Včera sem sice vydělal daleko méně, ale už sem jel na MT4, po dosažení mnou stanovené ceny mi to entry
sebralo v okamžiku, žádný prokluz, žádný rozšířený spread, i výstup na market rychlý a absolutně bez problémů.
Co mi včera napsal ten jeden týpek na email, že je u FXDD cca rok naostro, a že při nonfarm payrolls má problémy
s entry, že mu to tam ani neskočí, to mě fakt šokovalo!!!
Promiň, že Tě s tím otravuju, ale celkem mě to naštvalo...
Myslíš, že je problém ve starší platformě?
Marek

Odesláno

To Marek53:
Marku ja uz k tomu nemuzu vic rict.Me se to stalo od 1.1.2006 jen jednou,ale bohuzel nevim co to bylo za fundament.Je otazka jak to probiha u ostatnich brokeru pri tak narocnem FA.Nezbyde nic jineho, nez to vyzkouset ,
popripade zkusit reklamovat.
Mirek

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...