Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

all
Funguje vam dnes demo normalne?
Lebo ked sa prihlasim zo zaciatku zacne normalne slapat po asi cca 2min prejde zo zelenej kontrolky do zltej a potom nasledne do cervenej ale internet slape normalne.
Stalo sa Vam to uz niekomu?

Odesláno

to mirekkolacek, Rado a ostatní uživatelé FXDD

minulý pátek jsem měl při GDP prokluz ceny na cable i CHF cca 20 bodů, bylo to na MT 3.83, stalo se vám to samé,
myslíte že to mohlo být způsobeno platformou MT3, měli jste již někdo podobné problémy s MT4?
naštěstí jsem vydělal, ale přišel sem na každém páru o cca 20 bodů díky tomu prokluzu ceny...
Marek

Odesláno

to mirekkolacek

a to o těch cca 15 pips se ti stalo na MT4? v ten pátek, to byl můj první obchod naživo u FXDD a hned sem měl
zisk 52 bodů, takže spokojenost, nastavoval jsem to na dvou párech o 15 bodů od aktuální ceny do obou směrů
a stopku sem dal 25 bodů, trh se po zprávě rozjel, ale trvalo to tak 30 vteřin, něž mě to hodilo do trhu a to
mě celkem překvapilo, když sou tady lidi s FXDD tak spokojení, věřím že se to nestává často, tento týden se
těším na pátek...
jaké bys mi na pátek doporučil nastavení entry, myslím jakou vzdálenost a jak dlouho před zprávou?
Marek

Odesláno

to Man

já u FXDD zadával entry na cable na obě strany a úplně bez problémů, výstup na market tak 2 minuty po zprávě
a taky bez problémů a okamžitě, entry mi to vzalo na mnou stanovené ceně a okamžitě, jedu ode dneška na
live MT4 (tu)...
Marek

Odesláno

všem uživatelům live účtů u FXDD,

dneska mi jeden týpek poslal na email, že je už nějakou dobu naživo u FXDD, a že má problém s plněním entry
např. u nonfarm payrolls, že ho to při této zprávě často ani nehodí do trhu.
chci vědět popravdě, jak je to u vás ostatních při této zprávě, já mám u nich účet jen pár dní...
předem díky za odpovědi.
Marek

Odesláno

to All

copak tady není nikdo, kdo by poreferoval jak je to s plněním příkazů při nonfarm payrolls u FXDD?
mám na mysli platformu MT4.
jestli ne, tak to jste mě pěkně zklamali (td)...

Marek

Odesláno

to TEQA

právě, že FXDD live chat nemají, ale několik posledních dní sem si dopisoval s chlápkem od nich přes klasický
email a odpovědi sem vždy dostal celkem rychle, třeba do hodiny, takže s customer support sem spokojený (tu)...
P.S. sem zvědavý na Tvé live výsledky na nonfarm payrolls v pátek, držím Ti palce ať to vyjde a ať je z toho
co nejtučnější zisk :D (tu)!!!
Marek

Odesláno

to TEQA

nevím o tom, že by FXDD mělo nějaké diskusní fórum, ikdyž by určitě bylo velmi prospěšné.
s dnešní exekucí příkazů na live MT4 sem byl velmi spokojen, zadával sem cable long i short 15 pipsů od aktuální
ceny cca 3 minuty před zprávou a skočilo to tam okamžitě po dosažení určené ceny, žádný prokluz, zavíral
sem cca po 2 minutách s menším ziskem, ale lepší než drátem do oka, učím se... (tu) :D
Marek

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...