Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Katka55: nevim, co bych ti o IQtrade rekl, nikdy jsem jejich sluzeb nepouzival ani to neplanuji.Povazuji za rozumne obchodovani prez velke brokery registrovane v USA u CFTC (ktera zajistuje alespon elementarni dozor nad temi spolecnostmi, coz se o brokerech operujicich z jinych zemi rict rozhodne neda). Je dobre podivat se na www.cftc.gov/tm/tmfcm.htm?from=home&page=mktfcmcontent
na data o brokerskych spolecnostech. Nekdo tady rikal, ze se Refco nekolik mesicu pred padem zacalo "zmensovat", takze to chce obcas checknout a byt ve strehu.

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

pekne nazory tady zaznely :-) a muzu se jenom pridat k tomu, ze nema smysl zacinat obchodovat, pokud se clovek neciti pevny v kranflecich, radeji vyckat... vsak ono nic neutece a poradne si osahat jak platformu, tak system, tak pripadne doladit anglictinu do te urovne, abych byl v pripade problemu schopen vzit telefon a zavolat (vsak ono je to par zakladnich frazi)... hlavne kdyz ono je tady ta moznost dema bez omezeni... pri obchodovani nam nase hlava prichysta urcite nejedno prekvapeni a pokud se na to budou jeste nabalovat dalsi veci tak neni to idealni situace... dukladnejsi prupravou nic clovek nezkazi

chytre hlavy vzdy zduraznuji, ze mezi zakladni chyby novacku patri prilisna horlivost, nedostatecny kapital respektive zbytecne riskovani, nevedeni si zaznamu pripadne absence jakehokoliv systemu

Odesláno

tawa:
Mám stejný názor, s přechodem do LIVE jsem osobně trochu zdrženlivější.
Podle mně není kam spěchat, měnový pohyby tu budou vždycky, což se o našich účtech říct nedá....

Odesláno

dzink

Já jsem právě nedávno zvažoval přechod k FXDD, ale nějak se mi ho v tom seznamu nepodařilo najít, takže buď nejsou regulovaný, nebo tam vystupují pod jiným jménem.

Odesláno

A pokud budete někdo zakládat live účet přes FXEngines, tak pak, prosím, poreferujte o fungování, protože co se týče FXCM, tak jsem četl hodně negativních referencí na ně, hlavně co se týče exekuce příkazů.

Odesláno

TEQA:
Určitě já, po pár měsících testování na demu, kdy si budu snažil vypilovat vlastni strategii a zjistit, zda jsem schopen být ziskový dlouhodoběji. Mezitím si budu šetřit na co největší účet a shánět reference buď tady, nebo jinde po internetu....
Nastavil jsme svůj přístup na: "ultra conservative" .... :-))

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...