Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Katka55:
Odpovim neco ze sve zkusenosti, ikdyz je ta otazka smerovana na Dzinka.
Z Tve otazky neni jasne na co se ma Dzink podivat, ale predpokladam, ze na moznost obchodovani pres tuto spolecnost, kdyz uvazim vlakno, do ktereho to vkladas.
1.Pozor na reklamu, dost to ji zavani
2.Po nasem Skype dialogu jsem mel pocit, ze chces obchodovat sama a ne pres brokera..
3.Pokud chces opravdu obchodvat sama, podobni brokeri jsou Ti platni je k tomu, ze ti pomuzou zalozit ucet u jimi protezovane spolecnosti, za coz dostanou provizi.Pokud se s nimi budes radit nad obchody, tak pravdepodobne neveris svemu systemu a je otazka, zda v takove situaci sama obchodovat
4.Jinak o teto spolecnosti , respektive p.Vecerovi tu byla kdesi diskuse.Ja osobne proti nemu nic nemam, ale take ho k nicemu nepotrebuji, ikdyz jako novacek jsem pres neho zakladal svuj prvni ucet.To jsem ale jeste neznal Financnika,kde lze najit presne navody, jak to udelat bez brokeru a zprostredkovatelu..
Mirek

Odesláno

mirek:

dik ze si sa ozval ano sama ale asi sa nejasne vyjadrujem.len mi prislo dost normalne ze ako zaciatocnik
tapem a potrebujem sa zorientovat a ked idem cez brokersku firmu ktora ti poskytuje aj nejaky servis / jedna je v BA kde maju cloveka na skype a kde ti odpovie na vsetko co potrebujes vediet / samozrejme nie na to kam sa pohne trh /
ale asi to necham tak a budem sa riadit sama sebou a nasavat informacie aj ked pravdu povediac prechodne mam trochu vacsi chaos ako na zaciatku :-)

Odesláno

katka:
hlavní problém všech zprostředkovatelských firem v ČR a v SR je, že za naprosto zbytečné věci platíš a platíš a platíš. Když si otevřeš účet přímo u CMS, Interbankfx, FXDD, Oandy nebo u jakéhokoli jinéh renomovaného brokera přímo, platíš jen spread a rollover (swap). Nic víc, nic míň.

Happy trading,
Petr

Odesláno

Katko,

ja Te musim trochu zabrzdit..

Vcera jsme spolu mluvili a ja Ti pouze rekl, ze obchoduju dva pary, Euro a Jen..Tot vse..Kdybych byl dobry v jakemkoliv paru, tak obchoduju z jachty a obskakuji me vnadne spolecnice..Vzhledem k tomu, ze Ti pisu od obycejneho kanc.stolu a dotira na me jedine otravnej pes, tak zas tak dobry nebudu..Nerad bych, aby Tva slova nekoho do budoucna zmatla..

Taky se mi zda, ze hrozne tlacis na pilu s tim obchodovanim.Kdyz zacnes poctive papertradovat, zkouset na demu, backtestovat, spousta veci Ti dojde..Od zakladu az k pokrocilejsim uvaham, ktere urcite ostatni radi vyslechnou..Pokud cekas, ze sve penize penize posles nekam k brokerovi a bez delsi prupravy zacnes obchodovat, rozluc se s nima, nebo je radeji venuj na charitu, ta je potrebuji vice nez 20% mensina uspesnych..Pokud Ti neni jasne jak zacit, kde zalozit demo ucet atd. radi Ti tu vsichni poradi,ale necekej, ze Ti nekdo bude rikat, jestli je dobre ze jsi Long na Jenu..

Neber to prosim jako nejake povysovani, ale pouze radu cloveka, ktery zacal tim, ze vymetl svou zbrklosti dva live ucty.

Mirek

Odesláno

To Holoubek:
Tak v tomhle nevim, jestli dobre odpovim.Obchoduju pres MT4.Ale jestli FXDD umoznuje obchodovat napr.pres PDA opravdu nevim, protoze jsem se o to nikdy nezajimal.Podle me by to melo byt zavisle na platforme a ne borkerovi, ale ber me opravdu s rezervou..
Mirek

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...