Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To marek53:

V nabídce Orders/Create An Order zvolíš volbu price a zaddáš klasické entry nebo položku signal a máš tam položky (na stranu short a long):

News Spike Instant (cena 1-12 pips od akt. ceny)
News Spike Normal (cena 5-16 pips od akt. ceny)
News Spike Reserved (cena 9-20 pips od akt. ceny)

Pak tam máš možnost kombinací exitů, buď ručních nebo CONTEXTUAL EXITS, tj. dle přednastavených strategií (mají to pojmenované podle měst). Kouzelné je, že si dáš třeba 1. entry na pevný SL a PT, 2. na trSL a PT, 3. poze trSL a 4. dle jejich strategií atd.

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

chcem zmenit brokera a tak sa pytam:

takmer pravidelne sledujem staznosti ludi na CMS ale stale tam zostavaju.
cim je CMS stale zaujimave aj napriek tomu ze pada, nemozes zadat entry ked ho zadat potrebujes atd co su dost dolezite momenty.
poskytuje nejaky brutalny support? nizke percento pri prevode penazi? alebo co?

Odesláno

katka55:
Na to Ti jistě nejlépe odpoví SID, který prostřednictvím CMS už roky spokojeně obchoduje.
Ze svého pohledu:
Pro začínající obchodníky stojí za vyzdvihnutí především jejich platforma, která je uživatelsky velice přívětivá. Vícejazyčná podpora, přehlednost, ohromné množství indikátoru, snadné propogramování a modifikace čehokoliv, atd...
Kdo nemá větších programátorských ambic, netouží po naprostý automatizaci obchodování a neprovozuje něco jako "fundamentální skalping", tak si s tímto brookerem může v pohodě vystačit třeba až do traderského důchodu..... :-)

Odesláno

to Lisakus :
ja som mala na mysli opacny postup. ked chces vybrat prachy z JP stoji ta to 40 usd.

to Slavek:
z jedneho sukromneho :-) a ten druhy dovod je velmi prozaicky.
aj napriek tomu ze som solista /radim sa sama so sebou a so svojim svedomim/ :-) v tomto obchode sa potrebujem radit a mat niekoho na skype ked budem chciet urobit nejake rozhodnutie minimalne dovtedy pokym sa prestanem citit ako zaciatocnik. cize potrebujem silnu podporu v slovenskom jazyku aj ked sa dohodnem po anglicky predsa len toto je obchod a moja naglictina je dost kuchynska.
nasla som na slovensku zopar firiem ktore poskytuju kvalitny backround a chcem sa rozhodnut co najlepsie pretoze aj tento obchod chcem robit co najlepsie a dufam ze raz budem.:-)

Odesláno

Katka55:
Nevim jestli to sprava cesta nechat si radit od brokera nebo obchodovat na jeho doporuceni, myslim ze je lepsi se zavrit na par mesicu a studovat a studovat uvidis ze za par mesicu najdes svuj system a sve postupy jak zacit profitovat. Pokud se budes spolehat na dalsi subjekt muze to vest k tomu ze neuspechy budes svadet na sveho brokera a prejdes jinam ale to je podle zacarovany kruh. Dle me nejlepsi obchodovat dle sveho nejlepsiho vedomi i svedomi a hlavne ze svych chyb se poucovat. Myslim si taky ze slovenske nebo ceske spolecnosti te oskubou na poplatcich.

Ale kazdy mame svou cestu a tohle mozna ta spravna pro tebe kazdopadne hodne uspechu :) uz je proto ze jsi prvni zena s vaznym zajmem o FX pokud nepocitam manzelky zdejsi skalnich traderu.

Takze se drz a at se dari!

Mira

Odesláno

to Slavekx:

Jsem rád jestli ti to aspoň trochu pomolo. Zatím jsem peníze nevybíral (začínal jsem pouze s 3 000 USD a tak zatím akumuluju), ale nikdy jsem nenarazil na žádné diskusi s tímto problémem.
Třebas než začneš převedu první zisky zpět (doufám že tučné;-)) a tím vyřeším tvůj problém.
GFT se mi jeví jako jedna z nejbezpečnějších firem a většina to i potvrzuje.
Na druhou stranu jsem nedavno mluvil s člověkem kterej obchodoval s celkem velkým účtem a údajně mu činili problémy, ale ze své zkušenosti to potvrdit určitě nemůžu.

Mate

Odesláno

katka55: broker neni chytrejsi nez ty. To uz muzes rovnou vestit z hvezd. Pri obchodovani jsou dulezity system a konzistence. Je to o pravdepodobnosti. Jestli chces uspet, musis si najit zpusob obchodovani, ktery vyhovuje predevsim tobe, a [bold] prijmout plnou odpovednost za vysledky.[/bold] Nechat si radit od brokera je spatne, protoze pak podvedome budes povazovat za odpovedneho jeho. Trading je predevsim o psychologii.
nikdo z nas nevi, kterym smerem trh pujde. Ti chytri se drzi urciteho zpusobu obchodovani - systemu (nebo se o to aspon pokousi ;)) a vydelava jim statistika - ztraty realizuji male a v zisku se drzi dokud to jde. Ale metody se drzi alespon nekolik mesicu, aby pak mohli posoudit vykonnost a udelat nejake upravy nebo to zabalit a vyhledat jiny system, ktery je lepe vyhovujici.
Broker ti nepomuze. Mozna ze ti pomuze vydelat nejaky penize, mozna prodelas, kazdopadne se u toho moc nenaucis. Vcera dopol jsem vstoupil do Cable short, Sid a par dalsich lidi za chvili long, protoze kazdy mame trochu jinou metodiku a te se drzime. Stejne je to s brokery - kazdy ti povi neco jineho, protoze v trhu neco jineho vidi. Neni to o tom, ze vedi, co bude. Maji urcitou pravdepodobnost uspechu sve metody,a kdyz jsou dobri, tak se ji konzistentne drzi.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...