Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Na internetu jsem našel tohoto brokera
www.gftforex.com/

= leverage 400:1
účet od 2,500,- USD

pobočky všude po světě v superdestinacích ...
= pokud "v hrdlo nelhou" tak je to asi největši forexový broker, jakého jsem zatím viděl na netu.

Ví o něm někdo z diskutujících něco konkrétního ??

Předem děkuji .....

Slávek
Odesláno

Slávekx Napsal:
-------------------------------------------------------
> > Na internetu jsem našel tohoto brokera
> www.gftforex.com/
>
> = leverage 400:1
> účet od 2,500,- USD
>
> pobočky všude po světě v superdestinacích ...
> = pokud "v hrdlo nelhou" tak je to asi největši
> forexový broker, jakého jsem zatím viděl na netu.
>
>
> Ví o něm někdo z diskutujících něco konkrétního
> ??
>
> Předem děkuji .....
>
> Slávek

Tady jsem našel jednu referenci:
strategybuilderfx.com/showpost.php?p=166796&postcount=793

Taky se můžeš podívat na forexbastards.com/Gftforex.shtml
Milan

Odesláno

pred casem tady byl dotaz od uzivatele Fretka na brokera, ktery umoznuje prez MT4 platformu i ochodovat futures kontrakty... pri projizdeni stranek o brokerech jsem narazil na jednoho svycarskeho brokera

www.neuimex.com/

ktery pouziva MT a zaroven i nabizi obchodovat soucasne jak klasicky forex tak ruzneho druhu futures kontrakty, nevim jak duvryhodni jsou, ale kazdopadne to je zatim jediny, ktereho jsem nahodou nasel

Odesláno

to TEQA

na FX engines sem se díval, je to něco jako zautomatizované obchodování zpráv, je nutno založit účet u FXCM,
kteří se mi ale podle docela negativních ohlasů moc nepozdávají, nevidím v tom nějakou extra výhodu
obchodovat zprávy přes FX engines, možná se pletu, ale s dobrým a rychlým brokerem se mi zdá
lepší obchodovat zprávy stylem ála Sid (tu)...
Marek

Odesláno

tawa
obchodníků, kteří obchodují FX, futures, opce atp. je povícero. Pozor na jednu obvyklou "fintu". Mateřská spol. je založena v offshore zemi a další firmy mají sídlo v Evropě. Obvykle uvádějí, že mají takovou a takovou švýcarskou licenci, ale ta je vystavena na příkladně management a služby, ale s licencovaným bankovním obchodem nebo dokonce FX nemá obvykle moc společného. To je i případ Neuimex. NEUIMEX Direct Dealing S.A. - sídlo pro FX a CFD na Britských Panenských ostrovech...a spousta "poboček" v Evropě... je dobré si u takových brokerů zjistit s kým je vlastně smlouva uzavřena.
Podobná je i společnost FXCH - nádherné podmínky - spready na všechny FX páry jen 2 pips ! - no přímo nádhera...obchodují i futures. Ale mezi řádky se dočteš, že nepříjímají vklady a neuzavírají smlouvy s občany Švýcarska a USA...Což je taky jedna z forem offshore..Můžeš obchodovat z pobočky s dobrou adresou ve Švýcarsku (Rakousku), ale máš tam omezení. Nakonec zjistíš, že office adresa je na klasický offshore - v tomto případě St. George, Dominica.. www.forex-swiss.com/index.html. FX a futures (CFD) lze obchodovat i přes offshore firmy v USA. I tam se dá offshore založit, ale takové offshore nemohou obchodovat na území USA, proto je to přehnáno přes dvě, tři další firmy a těm bych nesvěřil ani cent..
SID

Odesláno

marek53 Napsal:
> to TEQA
>
> na FX engines sem se díval, je to něco jako
> zautomatizované obchodování zpráv, je nutno
> založit účet u FXCM,
> kteří se mi ale podle docela negativních ohlasů
> moc nepozdávají, nevidím v tom nějakou extra
> výhodu
> obchodovat zprávy přes FX engines, možná se pletu,
> ale s dobrým a rychlým brokerem se mi zdá
> lepší obchodovat zprávy stylem ála Sid (tu)...
> Marek

Jistě, jde opravdu o tu rychlost a spolehlivost. Právě o to mi v tom dotazu šlo. Ale taky tam mají dost dobré strategie a statistiky. Právě obchodování stylem ála Sid je zde možno variabilně kombinovat, což ve VT nejde.

Odesláno

to TEQA

myslím, že ty strategie a taktiky mají dobré, otázkou je, jestli ti někdo může na ně dát reference, že je fakt pravda,
co na svých stránkách píšou a jestli je ta exekuce přes FXCM opravdu okamžitá.
píše se tam taky o vstupech na entry, myslím že tam bylo minutu před zprávou, ale to třeba u FXDD jde udajně
taky, akorát, že to bude ručně, což snad tolik nevadí, jinak obchodování zpráv přes FX engines je zdarma...
co tě na nich zaujalo, že ses o nich zmínil?
máš podobné myšlenky jako já, narazil jsem na ně tak před 2 týdny...
Marek

Odesláno

marek53 Napsal:
> to TEQA
>
> myslím, že ty strategie a taktiky mají dobré,
> otázkou je, jestli ti někdo může na ně dát
> reference, že je fakt pravda,
> co na svých stránkách píšou a jestli je ta exekuce
> přes FXCM opravdu okamžitá.
> píše se tam taky o vstupech na entry, myslím že
> tam bylo minutu před zprávou, ale to třeba u FXDD
> jde udajně
> taky, akorát, že to bude ručně, což snad tolik
> nevadí, jinak obchodování zpráv přes FX engines je
> zdarma...
> co tě na nich zaujalo, že ses o nich zmínil?
> máš podobné myšlenky jako já, narazil jsem na ně
> tak před 2 týdny...
> Marek

Mám tam demo, zadal jsem si nějaké objednávky na data, co budou tento týden, tak uvidíme jak to půjde.

Odesláno

TEQA Napsal:
> marek53 Napsal:
> --------------------------------------------------
> -----
> > to TEQA
> >
> > myslím, že ty strategie a taktiky mají
> dobré,
> > otázkou je, jestli ti někdo může na ně dát
> > reference, že je fakt pravda,
> > co na svých stránkách píšou a jestli je ta
> exekuce
> > přes FXCM opravdu okamžitá.
> > píše se tam taky o vstupech na entry, myslím
> že
> > tam bylo minutu před zprávou, ale to třeba u
> FXDD
> > jde udajně
> > taky, akorát, že to bude ručně, což snad
> tolik
> > nevadí, jinak obchodování zpráv přes FX
> engines je
> > zdarma...
> > co tě na nich zaujalo, že ses o nich zmínil?
> > máš podobné myšlenky jako já, narazil jsem na
> ně
> > tak před 2 týdny...
> > Marek
>
> Mám tam demo, zadal jsem si nějaké objednávky na
> data, co budou tento týden, tak uvidíme jak to
> půjde.
>

Já bych tomu i věřil, všimni si možného profitu po datech, např. jen pohyb o 10 až 15 pips nastává skoro ve 100% případů a toto mají ve svých strategiích zohledněno.

Odesláno

Sid>> diky za dobrou poznamku ohledne zpusobu vydavani licenci pro firmy, ktere maji mimo jine sidla v off-shorovych destinacich... zatim jsem se prilis nezajimal, jakym zpusobem jsou v takovych pripadech tam vydavany licence... zas pravdou je, ze proti off-shoru jako takovemu nic nemam, ale asi je jen veeeelmi malo pravdepodobne zebych takove firme sveroval penize, ktera ma takovou adresu, urcite se vzdy najde jine a konzervativnejsi reseni :-)...

jinak sam zatim futures konkrakty ani nechci obchodovat, ale byl tady uz parkrat dotaz na spojeni brokera s forexem, futures a meta trader platformy, tak kdyz jsem na neho narazil tak jsem ho tady hodil

Odesláno

to Slavekx:
Vypadá to že jsem asi jedinej kdo obchoduje přes GFT. Mám zde otevřenej účet pouze pár měsíců, ale základní informace ti snad objektivně můžu poskytnout.

Otevření účtu:
rychleji už to snad nejde, i s převedením peněz jeden den (expresní platba)

Přístup ze strany brookera:
na výborné úrovni a v tomhle směru bych neměl sebemenší výtku. Komunikují vždy ihned a řeší se mnou daný problém ochotně.

Platforma:
mají vlastní platformu, která je z mého pohledu velmi dobrá a byl to zřejmě hlavní důvod proč jsem zde zakotvil. Jediné co zatím nedoladily jsou gfrafy Heikin Ashi - zde mají trošku pomatené počítání... Je zde i možnost trošku "exotičtějsích" grafů typu Kagi a Three Line Break, ostatně vše lze vyzkoušet v demu.
Programování je zde v Delphi což mi osobně přijde jako zlatý dobrý střed mezi VT a MT4. Horší už to je pokud rád zkoušíš vytvořené indikátory ostatních uživatelů, jelikož jsem zatím nenašel příliš zdrojů odkud čerpat, ale existují;-)

Výpadky:
za celou dobu jsem nezaznamenal výpadek platformy o kterém se třeba často mluví u VT i v případě očekávání důležitých fundamentů.

Exekuce příkazů:
asi jediný problém na který jsem narazil a ve výsledku dosti závažný. Za těch pár měsíců live obchodování bylo pár špatných plnění a to nevzetí entru nebo plnění třeba i o 20 pips jinak (entry na fundamenty), což mi dosti zvedalo mandle. Na druhé straně je pravda že uznali reklamaci, ale nespoléhal bych na to. Když jsem si pročítal diskuzi občas se to stává i u ostatních brookerů, nicméně byli to chvilky kdy jsem uvažoval že přejdu jinam. Ale menší svinstvo než když vypnou kompletně systém.

Mate

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...