Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dzink: preto ma zaujímalo, ako si poradili s pending orders, aby som vedel, ktorý spôsob uprednostniť. Ale ako píše LiP, tak v tomto prípade, by som nevyhral ani s objednávkou.

LiP: Určite poreferuj.

Odesláno

To Galant,LiP:
Tyhle problemy s exekucema prikazu v narocnych casech jsou podle me dost zavisle na tom, jaky duraz klade broker na inovaci sveho technickeho zazemi. Pokud nekdo zacina na X klientech a casem sveho uspesneho provozu se mu pocet klientu nekolikanasobne zvedne, tak tomu musi prizpusobit propustnost linek, kapacitu serveru apod.. Myslim, ze tohle je problem u zminovanych brokeru.. Jak uz jsem psal, jsem live u FXDD a zatim zadne problemy nemam.. Ale obavam se, ze pokud zaspi na vavrinech a nebude investovat do techniky, tak bude za nejaky cas situace uplne stejna..
Mirek

Odesláno

mirekkolacek

U FXDD ještě taky může být rozdíl mezi MT a tou jejich proprietární platformou, snad bude vždy fungovat alespoň jedno. Metatrader je hodně populární a má hodně lidí zájem o účty ovládaný právě přes MT, ta druhá platforma určitě poběží na jinejch serverech, což by mohlo bejt útočiště v případě přetíženýho MT.

Odesláno

to Lip

já už u FXDD nový účet založil a ten u CMS zrušil, teď už jen zbývá, aby mi CMS poslali peníze a já je pošlu do
FXDD.
nebál bych se změny brokera, určitě si polepšíme (tu)...
Marek

Odesláno

Ja bych taky zmenil brokera z IBFX na FXDD ale nevim jak je to z danema kdyz to prevedu zpatky na CZ ucet (oproti puvodnimu vkladu mam zisk) a pak vse zase zpatky do US musi to danit nebo ne?
Neresil jste to nekdo nahodou, jinak mam stejny pocit ibfx nabira zakazniky hlavne dikz nano lotum ale jejich IT je na tom bidne.

Mira

Odesláno

No ja porad pri hledani brokera pokukoval po IBFX, ikdyz nejake problemy byly, ale vcera to nejak uzralo nebo spis preteklo a ja sednul a zargistroval se u FXDD.
Dneska rano jsem jeste posilal ty nascanovane veci a uz jen cekam jestli to bude OK a na info ze muzu poslat prachy.
Snad jen me trosku prekvapilo to casove pasmo, ktere pouzivaji u FXDD. Sidlo firmy je sice v NewYourku (tusim GMT-5), ale v MT na demu mi to ukazuje cas o hodku vic nez CET.

Odesláno

galant Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dzink: máš pravdu, že zatiaľ tých problémov u IBFX
> bolo menej ako u CMS. A máš pravdu, že u iného
> brokera to tiež nemusí byť výhra. Nikto nie je
> dokonalý. Ale človeka to riadne nas..., keď do
> stratových obchodov (ako včera pri PPI) mi vezme
> objednávku okamžite a za pár minút aj SL a
> ukážkový príklad profitabilného obchodu ostane
> visieť kvôli problémom brokera a nie mojej chyby.
> Zatiaľ im ešte dávam nádej, ale v duchu sa celkom
> teším, že som nezrušil účet u CMS.

Přesně můj případ, co jsem psal výše a nejhorší je, že to jako reklamaci nebvzali.

Odesláno

mirekkolacek Napsal:
-------------------------------------------------------
> To Galant,LiP:
> Tyhle problemy s exekucema prikazu v narocnych
> casech jsou podle me dost zavisle na tom, jaky
> duraz klade broker na inovaci sveho technickeho
> zazemi. Pokud nekdo zacina na X klientech a casem
> sveho uspesneho provozu se mu pocet klientu
> nekolikanasobne zvedne, tak tomu musi prizpusobit
> propustnost linek, kapacitu serveru apod.. Myslim,
> ze tohle je problem u zminovanych brokeru.. Jak uz
> jsem psal, jsem live u FXDD a zatim zadne problemy
> nemam.. Ale obavam se, ze pokud zaspi na vavrinech
> a nebude investovat do techniky, tak bude za
> nejaky cas situace uplne stejna..
> Mirek

JJ přesně tak už jsem to několikrát taky napsal, ale vypadá to tak, že jim to vyhovuje (kdoví na kolik si tímto přístupem přijdou), pak tě odkážou na odstavec smlouvy, kterou jsi samozdřejmě podepsal, že za to nemůžou a jsi nahraný.
Ale při jejich obratech přece nový server nebůže být taková položka, aby je to položilo, ne?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...