Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

stalo sa vám niekedy, že ste zabudli zrušiť limitný alebo stop príkaz, a na druhý deň ste sa divili, že ste o zopár stovák dolárov lahší?? mne sa stalo u IB, myslíte, že by som mal nejakú šancu na stornovanie obchodu?

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Sid:

Sid Napsal:
-------------------------------------------------------
> TEQA
> ono je někdy těžké přesně specifikovat druh
> reklamace, odpověděli ti tak, jak to viděli
> oni..ani já docela přesně nechápu co vlastně
> reklamuješ, to že se ti pozice otevřela později,
> když byl trh už někde jinde - s tím se nedá při
> volatilitě FX zvláště po datech moc uspět...(tady
> to piš česky, jsme na finančníkovi, nejsme v
> USA)..U mne to bylo myšleno tak (reklamace), že
> otevřená pozice nebyla exekuována na daném SL nebo
> limitu a s tím jsem uspěl zatím vždy (s dovětkem o
> prokazatelných číslech objednávek a SL a
> případných copy na adresu patřičné komise)..u
> entry vstupů (s více loty) si navíc vždy
> poznamenávám čísla objednávek a obvykle zadávám i
> rozpětí 3-5 bodů...

To Sid:

Ještě se chci vrátit k té reklamaci. Napsal jsi, že se kvůli volitalitě FX otevírají pozice později. Ale právě proto bych předpokládal, že se pozice otevře skoro ihned a ne až za 5-10 minut.

Milan

Odesláno

to mirekkolacek a Rado

Jak to vypadalo se spreadem a s exekucí entry stopek u FXDD při posledním vyhlašování stavu zaměstnanosti
a u vyhlašování úrokových sazeb FEDu?
Někde v zahraničních diskuzních fórech jsem našel, že někteří lidi měli v tyto dvě události problémy s exekucí
entry, a že se taky citelněji zvýšil spread u GPB/USD a u EUR/USD.
Zajímalo by mě, jestli jste to taky zaznamenali?
Jinak, u FXDD sem si založil nový účet, ještě pár formalit a poslat peníze...
Díky za odpověď.
Marek

Odesláno

TEQA
při volatilitě (myšleno hlavně po datech) je vždy nějaká proluka mezi zadáním a provedením příkazu, hlavně proto aby broker měl čas průběžně si propočítat co a kolik bude hedgovat...i když to provádí asi výkonné PC, při přetlaku objednávek a neustálém příjmu nových (nebo exekucí starých) se to holt někdy nestíhá (nikdo ti nebude po datech provádět příkazy ihned, aniž by věděl stav hedgingu)....někdo to řeší nepříjemným natahováním spreadu (guma), aby měl nějakou rezervu.., někomu to padá, protože server jaksi nestíhá.. další riskuje a věří rychlosti svého pověřeného "hedgera" a nechá tomu volný průběh (ale to je obvykle brokerská cesta do pekel a citelných ztrát) - každý to holt řeší jinak...
SID

Odesláno

To Sid:

OK, díky za odpověď, jenomže mě se otevřela pozice až na další svíčce (15 min. graf) ve 14:45, kdy to už bylo na SL a přitom ve výpisu z historie je čas otevření 9:33. Bohužel mě ani mě nenapadlo udělat si screenshot, ale kdo by na to v tom švuňku hned myslel.

Milan

Odesláno

Tak páni, neviem ako Vám, ale dnes som prvýkrát zažil na vlastnej koži zlyhanie IBFX ako brokera. Márne som sa snažil odoslať market order na cable po BoE, platforma zmrzla. A, bohužiaľ, v porovnaní s posledným zmrznutím VTčka, IBFX objednávku za danú cenu nebralo, aj keď už trh bol niekde úplne inde. Ako sa riešili Vaše entry? Zobralo Vám ich? Nepríjemne mi to pripomenulo problémy s VT, kvôli ktorým som brokera zmenil. Takže by ten tretí broker bol ten pravý?

Odesláno

galant

Jsem maxiálně nas... měl jsem tam entry a zamrzla platforma na víc jak 5 minut. Na jiným MT jsem sledoval, jak jde cable dolů, ale na můj vkus pomalu, tak jsem chtěl entry vymazat, ale nešlo to. Zoufale jsem se o to snažil několik minut, až MT rozmrznul, vzalo mi to jedno entry, co už jsem nechtěl. Končím s Interbank FX a tímto všem doporučuji neotevírat účet u tohoto brokera. Nabíraj nový klienty a nemaj to hardwarově podložený, takže to je naprostá tragédie... :(

Odesláno

galant, lip: no, uvidite, jestli to je jinde lepsi. Ja jsem spis skeptik, navic IBFX se s CMS neda srovnat - tech problemu jsem zatim (zaklepu) mel nesrovnatelne mene.
Dneska jsem odesilal nejaky pending orders po devaty hodine a taky to nebyla zadna slava, chvili to tam viselo.

Odesláno

Dzink: máš pravdu, že zatiaľ tých problémov u IBFX bolo menej ako u CMS. A máš pravdu, že u iného brokera to tiež nemusí byť výhra. Nikto nie je dokonalý. Ale človeka to riadne nas..., keď do stratových obchodov (ako včera pri PPI) mi vezme objednávku okamžite a za pár minút aj SL a ukážkový príklad profitabilného obchodu ostane visieť kvôli problémom brokera a nie mojej chyby. Zatiaľ im ešte dávam nádej, ale v duchu sa celkom teším, že som nezrušil účet u CMS.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...