Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

To Marek53: Odpovim za Rada. Je to tak jak rika, nikdy jsem nemel problem s exekuci prikazu. Tady prikladam obrazek dnesnich dat v 14.30.. Jak je videt daval jsem na obe strany dva entry minutu pred pul.. U jednoho jsem par sekund po pul jeste posouval market price a jeste v te minute jsem ho zaviral. Opacny entr jsem rusil minutu po pul.. Mam posunuty cas na grafu, takze je tam sice 15.30, ale prikazy jsou opravdu ze dneska 14.30.. Jeste kdybych na tom vic vydelal a jsem spokojeny :).. Mirek

1799

Odesláno

to mirekkolacek

díky za info. ve středu se mi u cms a jejich VT stalo, že mi tam skočil nastavený entry až po 5-ti minutách od
chvíle, kdy můj entry měl být realizován, už sem mohl mít dávno vyděláno místo toho sem čekal, co se s tím entry stane a
zbytečně se nervoval.
nehrozí něco podobného u FXDD a jak je to u nich s tím rozšiřujícím se spreadem před zprávami?
díky za odpověď.
Marek

Odesláno

mirekkolacek, rado:
jak je to se zprávami u FXDD, chodí do platformy? Pokud ano, jak rychle? Mě se moc líbí na MIG (demo), že zprávy přijdou během několika vteřin, u IBFX jsou to minuty podobně jako u easy-forex.
Milan

Odesláno

to mirekkolacek

tak těm zprávám říkám fakt slabina :D...
podle mě je daleko větší slabina, když broker nedokáže včas exekuovat příkaz, nezajímá mě, že jsou zprávy,
pořádný broker by to měl dokázat kdykoliv...
Marek

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...