Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

DanyFX Napsal:
-------------------------------------------------------
> Legislativa EU neumoznuje notarske overeni
> osobnich dokladu.
> Jednou z variant , jak zajistit pro MIG pozadovane
> overeni , jenz je naopak podminkou pro otevreni
> uctu dle svycarske legislativy , je navsteva
> Vyslanectví Švýcarské konfederace v České
> republice.
>

Můžeš mi říct u koho jsi tam byl? Volal jsem tam, přepnuli mě na nějakou pracovnici, která umí anglicky, ta se mě zeptala na jaký bysnys že to potřebuju a když jsem řekl, že na forex, dealing s měnami, tak sdělila, že na to mi žádné potvrzení nedá.
Milan

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobry den všetkým,

začal som čítať túto temu avšak má 31 strán tak som asi na 8 skončil ale mohol by mi niekto prosím povedať či ešte stále alebo ako často padá live account u cmsfx.com, presnejšie povedané - kedy sa nedá nalogovať do VT ? Zakladám si tam totiž live account a neviem či to je správna volba.

Dakujem

Odesláno

For Volf:

Navsteva ambasady je jedna s variant , jak jsem uvedl. Rozhodne bych to neresil po telefonu , ale dohodl si schuzku na ktere bych na zaklade predlozeni smlouvy s MIG ,kde se uvadi nutnost notarskeho overeni totoznosti , radne vysvetlil svuj pozadavek a dohodl se na reseni.Povidat se s nejakou slecnou po telefonu o tom, ze chci obchodovat s menami a potrebuji k tomu jejich overeni pasu asi neni to prave:-(.
Dalsi varianta je preklad pasu soudnim prekladatelem do anglictiny/nemciny s potvrzenim o zpusobilosti prekladatele k timto ukonum.
Posledni variantou je dohodnout si schuzku primo v sidle spolecnosti MIG a smlouvu uzavrit na miste osobne , s popr.vyuzitim sluzeb svycarskeho notare.
Kazdy at si vybere co mu nejvice vyhovuje.

Odesláno

DanyFX
díky moc, právě jsem to našel.Také jsem zvědav, jak si to ověření pasu dokázal.Úplně mě zamrazí v zádech, když si představím, že na jejich ambasádě někoho přemlouvám s tou mojí angličtinou:o)(no rukama nohama bych to možná ukecal).
Co takhle zažádat u MIGu o nějaký průvodní dopis, s jejich telefonním číslem pro zpětné ověření...na to se nám asi vyprdnou co

Odesláno

DanyFX>> diky moc za zajimave info, akorat mi trosku neni jasna funkce prekladu pasu soudnim prekladatelem, teda nemam zase pas nejnovejsiho data, ale ten muj je psany v nekolika jazycich a ukazoval jsem ho uz v par zemich a vzdy tomu rozumeli, takze v dane chvili si nedokazu predstavit co konkretne se preklada a za jakym ucelem... nemohl bys to trosku rozvezt, protoze zatim mi to pripada jako nejjednoduzsi varianta

Odesláno

Pouzil jsem variantu 2 , nechal si soudnim prekladatelem prelozit pas a zneni zakona , kde bylo uvedeno , ze v EU je nezakonne notarsky potvrzovat identifikacni doklady , preklad nechal orazitkovat a zapecetit soudnim prekladatelem a zaslal sluzbou EMS na MIG.

Ale k me prvotni otazce - je zde nekdo kdo skutecnou zkusenost s live obchodnovanim s MIG ? Co me nejvice zarazi , je jejich anonymita - vsechna ma korespondence s nimi je z jejich strany parafovana MIG s nejakym podpisem, beze jmena. Pri Live chatu se mnou komunikoval Mr.Muhhamed.....
Pri komunikaci s CMS jsem byl zvykly na osobni komunikace s Account Exekutivem.

Odesláno

Re: DanyFX

MIG jsem zkoušel na demu, nakonec jsem se pro ně nerozhodl.

Na jejich stránkách je FAQ:
otázka: Kdo je vlastníkem MIG?
odpověď: Skupina investorů.

Poslal jsem jim e-mail s otázkami:
Na otázku, kdo je hlavním akcionářem mi neodpověděli.
Na otázku, co znamená MIG také neodpověděli.
Na otázku, zda je k dispozici nějaká výroční zpráva, neodpověděli.

Mimochodem, akciová společnost se francouzsky řekne société anonyme - asi to berou doslova :-)

Zde jsou linky, kde je alespoň nějaké info od traderů, kteří s nimi obchodují:

www.elitetrader.com/vb/showthread.php?s=5a104de74fb43731557a950cc9ae5d78&threadid=67062
www.forexbastards.com/migfx.shtml

Pravidelně sleduji zdejší vlákno MT4 - nezdá se, že by tu byl někdo u MIG.

Stan

Odesláno

For : Stanislaw

Dekuji za informace a potvrzeni stejneho nazoru , krome uvedenych links a web stranek toho o MIG Investments SA na internetu skutecne mnoho neni. A zaslat 2000 usd naslepo mi nepripada moudre:-(

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...