Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ivo,

sluzby IB jsou tu nabizeny od zacatku, takze ne nove. :-) Sam mam u IB ucet, pres ktery obchoduji futures a jsem velice spokojeny s rychlosti plneni, s platformou, rychlosti reakci na maily etc.

Co se tyce Forexu, tak spolecnost Interactive Brokers skoncila v letosni ankete magazinu Stocks&Commodities na prvnim miste v kategorii "nejlepsi broker pro Forex".

Jinak doporucuji procist diskuse v kategorii, ktera je tomuto brokerovi primo venovana:

www.financnik.cz/forum/list.php?10

Odesláno

sam IB vubec nevyuzivam a nechci hodnotit jejich sluzby, ale zasadnim problemem, kvuli kteremu jde zde IB na forex opomijen... tady bude urcite zakopan v jejich platforme... forexovi traderi jsou zmlsani :-).... kvalitni platformy za free, demo ozkouseni defakto na neomezenou dobu, bezproblemovy prisun dat, bezproblemove obchodovani i s velmi malymi ucty, moznosti backtestingu atd. atd. takze lidi spise zustavaji verni brokerum, kteri tohle uz nabizeni nejakou dobu

Odesláno

Dobry den. Zalozil jsem po vsech pozadovanych duslednych overovacich procedurach live account u brookera MIG a nyni jsem pred rozhodnutim odeslat penize na jejich ucet a zacit skutecne obchodovat. Schazi mi ale jeste informace o zkusenostech s timto brookerem od nekoho, kdo s nim jiz realne obchodnuje. Pokud zde nekdo takovy je a je ochoten se o sve zkusenosti podelit, budu mu velice vdecny...
Diky

Odesláno

DanyFX:
Jak si prosim te vyresil notarske overeni pasu. Jak se tady nedavno zminil Volf je nutne jim poslat overenou kopii pasu, jenomze notar nemuzu pry pas overit. Byl jsi primo na svycarske obasade, jak se zminoval Volf? Ja mam v tohoto brokera duveru.. jen me stvou ty sileny procedury pred zalozenim live ucty, bohuzel ale live zkusenosti nemam.

Dik Mira

Odesláno

Legislativa EU neumoznuje notarske overeni osobnich dokladu.
Jednou z variant , jak zajistit pro MIG pozadovane overeni , jenz je naopak podminkou pro otevreni uctu dle svycarske legislativy , je navsteva Vyslanectví Švýcarské konfederace v České republice.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...