Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To TEQA:

Kuknul som na ten link "forex. swiss .com"....stahol som si ich platformu....ale nic moc.Na VT demujem vyse roka ale mozem ti povedat ze to ma daleko do VT platformy .Ta je vysoko sofistikovana. Zatial lepsiu na forex nepoznam....i ked MT3 alebo MT4 mozu byt tiez dobre.VT ma vyhodu ze je v cestine a dobre mozes tomu rozumiet.... a co sa tyka tych spreadov ....ked sa aspon trocha naucime dobre obchodovat tak 3-5 pipsov nemoze hrat rolu.
Dobre obchody Dezko

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

LuckyFortunato Napsal:

> tak paka 1:500 JE PODLE ME DOCELA MASAKR i pro
> zkušene..
>
>

Tak ono je to asi naopak než si myslíš, čím větší páka, tím méně vlastních prostředků stačí na otevření stejné pozice.
Milan

Odesláno

dezkomatta Napsal:
-------------------------------------------------------
.... a co sa tyka tych spreadov
> ....ked sa aspon trocha naucime dobre obchodovat
> tak 3-5 pipsov nemoze hrat rolu.
> Dobre obchody Dezko

Máš pravdu, že když jsi dobrý trader, jsi v plusu i když máš vysoký spread. Ale záleží na tom, kolik obchodů měsíčně uděláš. Pokud je to víc než sto, můžeš na spreadech ušetřit třeba 200 pips, což dělá 2000$ na jednom lotu, že. To je podle mě dost.
Milan

Odesláno

To DarkMan:
K Tve otazce Ti reknu mou zkusenost.. Jsem u nich od ledna 2006.. Support pres ICQ promtne, mailem do jednoho dne.. Eur/Usd, USD/JPY 2pips, GBP/USD,USD/CHF 3pips.. Reklamoval jsem u nich projetou stopku, druhy den jsem to mel na uctu..
Penize dnes poslu a druhy den je mam u nich .. To stejne obracene..Vse mailem, na oscanovanem formulari..
Jsem spokojeny, stvalo me jen to, ze indikatory jsem delal v MT4 a prikazy pak musel zadavat do MT3.. Ted uz se to snad vyresi..
Mirek

Odesláno

DarkMan
Ano idem live u nich. Som s nimi spokojny, na vsetky moje dotazy promptne reagovali. Vcera vecer som im napisal co robit ak chcem zmenit mt 3 na mt 4 a dnes rano to uz bolo vybavene. Entry mozes zadavat aj minutu pred spravami a nevsimol som si zeby sa zmenil spread. Takisto aj spolahlivost je dobra, doma uz mi napriklad nefunguje nacitavanie www stranok a metatrader bezi stale.

Odesláno

To MirekKolacek:
Maji "gumovy" spread? Pokud ano pouzivaji tuto moznost casto? Jak si u nich dlouho?
Ja jsem zatim u ibfx ale dalsi prostredky k nim nechci dat premyslim i o zruseni uctu a otevreni jinde.

Dik MIra

Odesláno

To Darkman:
Uz jsem to psal, jsem u nich od ledna 2006.. nevsiml jsem si, ze by spread menili a delam trade intradenne..
Jeste bych chtel potvrdit jednu hodne dulezitou vec, co psal Matus.. Kdyz jsou dulezita data, davam prikazy v posledni minute a to treba 3 na jeden par na obe strany.. jeste se mi nestalo, ze by to neslo na trh!!! Stabilita MT3 vyborna, u MT4 uvidime.. Pro ostatni muze byt mozna dulezite, ze muzes jet v minilotech a vklad je jen 500USD..
Mirek

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...