Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

U IBFX na miniúčtu mám dneska celé ráno hodně malé volume, na minutovém grafu jsou místo barů jen tečky a gapy. Na online chatu mi řekli, že je to jen snížené páteční volume. Netroufám si to obchodovat. U demo Alpari a CMS je to OK. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Díky

Odesláno

Adam:
Pravda je, že když porovnám graf IBFX a MIG, je tu rozdíl. IBFX skutečně jakoby nemělo volume, ale MIG má normální svíčky i na 1M grafu. No, už dřív jsem si všiml, že graf MIG je nějaký živější, že takové ty drobné pohyby se dělají častěji, teď vidím, že je tu zásadní rozdíl. Vyhodnocuji to jako že MIG má daleko lepší přísun dat.
Milan

Odesláno

Volf :
>Vyhodnocuji to jako že MIG má daleko lepší přísun dat
Milane, myslíš, že je to přísunem dat nebo tím, že dělají (IBFX) málo obchodů? Zkouším Tvůj breakout systém a zatím stále dneska váhám s umístěním entry... :S

Odesláno

Adam:
ne, není to tím, že mají málo obchodů. Ceny nemůže IBFX natolik ovlivnit. Podle mě bude za vším ten prográmek na natahování spreadu. Před chvilkou jsem dokonce u MIG viděl o 11 pips vyšší cenu (normálně je to tak o 1-2 rozdíl) a pak to náhle skočilo a rozdíl se vyrovnal. Asi je už nejvyšší čas na přestup ke konkurenci.
Milan

Odesláno

Volf:
Tak jsem dusil IBFX support a nakonec po vytackach priznali ze tam maji chybu a ze odstraneni do 24-48 hod :((
No asi taky prejdu na MIGa jen me stve ze jsem cca pred mesicem poslal penize do IBFX :((

Mira

Odesláno

Přemýšlím teď nad FXCH forex-swiss.com . Mají na níže uvedené páry tyto spready:

EUR/USD 2 pips
GBP/USD 2 pips
USD/CHF 2 pips
USD/JPY 2 pips
AUD/USD 2 pips
USD/CAD 2 pips
NZD/USD 2 pips
USD/ZAR 2 pips
AUD/JPY 2 pips
EUR/GBP 2 pips
EUR/JPY 2 pips
EUR/CHF 2 pips
GBP/CHF 2 pips
GBP/JPY 2 pips
CHF/JPY 2 pips

Margin 1:500, minilot/lot 20/200 USD. Min účet je sice 2000 USD, ale na druhé straně je to podle mne akorát vhodná částka pro začátek. A píšou, že neobchodují proti svým klientům (nehedgují jejich pozice).

Ještě to chce zjistit, zda nenatahují spread u dat, takže pokud má někdo s nimi zkušenosti, napište.

Odesláno

TEQA:
příliš bych nedůvěřoval firmě. která se tváří jako švýcarský broker a přitom má jednu adresu v rakouském Salzburgu a druhou na mrňavém ostrůvku v Antilách... :) Ale koneckonců jsou to tvoje peníze... :)

Odesláno

Ahoj potřebuji časově neomezené demo pro MT4, zvažuji využít strategy builder fx, ale nevím kde se na jejich stránkách zaregistrovat pro demo účet. Díky za tipy. DavidF

Odesláno

TEQA Napsal:
-------------------------------------------------------
> Přemýšlím teď nad FXCH forex-swiss.com .
> Mají na níže uvedené páry tyto spready:
>
> EUR/USD 2 pips
> GBP/USD 2 pips
> USD/CHF 2 pips
> USD/JPY 2 pips
> AUD/USD 2 pips
> USD/CAD 2 pips
> NZD/USD 2 pips
> USD/ZAR 2 pips
> AUD/JPY 2 pips
> EUR/GBP 2 pips
> EUR/JPY 2 pips
> EUR/CHF 2 pips
> GBP/CHF 2 pips
> GBP/JPY 2 pips
> CHF/JPY 2 pips
>
> Margin 1:500, minilot/lot 20/200 USD. Min účet je
> sice 2000 USD, ale na druhé straně je to podle mne
> akorát vhodná částka pro začátek. A píšou, že
> neobchodují proti svým klientům (nehedgují jejich
> pozice).
>
> Ještě to chce zjistit, zda nenatahují spread u
> dat, takže pokud má někdo s nimi zkušenosti,
> napište.
>
>
>
tak paka 1:500 JE PODLE ME DOCELA MASAKR i pro zkušene..

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...