Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

DarkMan:
Na MIG se mi kromě jiného líbí, že je to švýcarská firma, ta peněžní tradice a taky plánuju otevřít účet v euro. No a na MT4 jsem si tak zvykl, že zase čekat, až to FXDD zavede... IBFX to taky trvalo déle než slibovali. Uvidíme zítra.
Milan

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

CMS znovu "potvrdilo" svoje kvality.Server nepristupny uz 40 min.Este ze som to stihol cez Saxo Bank inak v utorok som zacal otvarat ucet vcera poslal peniaze a dnes som mohol obchodovat neuveritalna rychlost! Ziadne vypadky pocas fundamentov.VT si necham na bezne obchodovanie a ako pracovny nastroj lebo parkrat ma velmi sklamali. Obchodujem live a veru neprajem Vam co som s nimi parkrat zazil ale mimo fundamentov su super.VT platforma podla mna nema chybu ale tie vypadky mi nejdu nejak do hlavy.

Marek 24
Odesláno

Ahoj ty nová pracovní místa server CMS neunesl, ale ještě před výpadkem se graf GBP/USD asi 20 minut nevykresloval, přestal fungovat, normálně umřel i když EURO šlapalo normálně. Co mě ještě zlobí je zdlouhavé provedení příkazů při obchodování plného kontraktu. Po zadání příkazu čekám neuvěřitelnou dobu kolikrát je cena třeba již o 5-6 pips jinde a já trnu jestli budou akceptovat můj příkaz. Při vstupu to ještě unesu, ale při výstupu, když scalpuji, to je nápor. Je zajímavé, že tato prodleva není při obchodování s mini loty.
Zdeněk

Odesláno

Neunesl to server nebo jejich hedging.., při zadávání pokynu si zadej stabilně "Obchodníkovo rozpětí", já tam mám stabilně hodnotu 3, trh je někdy dost volatilní a vždy je prodleva (a pis pohyb) mezi pokynem a odezvou na pokyn...na minilotech to asi není tak žhavé... :)..ale to jsme zase u možného "sichrování" hedgingu..
SID

Odesláno

Volf: jak to bylo u IBFX se spreadem prez NFP? Bohuzel jsem u toho nesedel. Dalsi vec - co ten gap na cable? To spadlo, nebo to tak poskocilo? Co entery? Sledoval jsi to? Dik :)))
dzink

Odesláno

sory za predchadzajuci prispevok ze ho nedalo cely, ale blbne mi net a ani obrazok nemozem prilozit
len tak pre zaujimavost som pozeral do vsetkych demo uctov co mam doma nainstalovane a vsade bol na 1 min. grafe gap okrem fxdd live a ich dema. Ale nebol som vtedy doma, takze neviem ako to prebiehalo.

Odesláno

dzink Napsal:
-------------------------------------------------------
> Volf: jak to bylo u IBFX se spreadem prez NFP?
> Bohuzel jsem u toho nesedel. Dalsi vec - co ten
> gap na cable? To spadlo, nebo to tak poskocilo? Co
> entery? Sledoval jsi to? Dik :)))
> dzink

Já jsem nezaznamenal tak vysoký spread jako Standby, ale 9 pips na libře a 6 na euru tam bylo. Na konkurenčním demu MIG byly 3 a 2 pips celou dobu. Po nějakých 5 minutách to spadlo do normálu. Gap se udělal hned po vyhlášení, ale nic nespadlo. Je zvláštní, že na netu jsem viděl minutové grafy IBFX, kde gap nebyl. Zavíral jsem po páté hodině s normálním spreadem, ale když jsem se pak o víkendu díval, zase mám navýšený spread na 6 a 9, asi díky nízké volatilitě na konci dne. No, přesvědčilo mě to, že bych měl vyzkoušet ten MIG, takže zítra pro to začnu něco dělat.
Milan

Odesláno

Zdravím všechny,
malý dotaz na výběr peněz od broukra. Musí se vybírat na stejný účet, ze kterého byly odeslány peníze nebo lze vybrat i na jiný účet. Oba by splňovali podmínku majitele účtu (mám 2 různé účty). Konkrétně se mi jedná o IBFX.

Díky moc Sasa

Odesláno

To sasa:

pokiaľ viem, s tým by nemal byť problém. Pošlú Ti peniaze na účet, na ktorý si určíš. A k tomu, ak je ešte aj na ten druhý účet na Tvoje meno... Ale keďže zatiaľ s takouto "radostnou" udalosťou nemám vlastné skúsenosti, treba sa obrátiť priamo na brokera a overiť si to.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...