Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

V obchodních podmínkách CMS sem si přečetl že s vyžším počtem lotů se zvyšuje i margin, respektive snižuje páka.
Na 1 lot je margin 250 dolarů/lot
na 4 loty..............500 dolarů/lot
na 11 lotů............1000 dolarů /lot .... atd

můžete mi někdo vysvětlit důvod proč to tak je? díky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Man
každý broker má jiné limity pro páku (400,200,100) a jiné limity pro počty lotů na danou páku....co chceš na tom zdůvodňovat ?....Projdi si nabídky jednotlivých společností a vyber si pro sebe to optimální..
SID

Odesláno

Mane,
přesnou odpověď by Ti dali jedině v CMS. Zkus se ovšem zamyslet: Pokud máš otevřené pozice, nastavené SL a trh udělá prudký pohyb, tak broker musí tyhle pozice zavřít přesně na hodnotě SL ( a tedy udělat "protiobchod"). No a 1 lot je jen 100.000 usd, 11 lotů je už přes milion, přičemž broker musí dělat protistranu. Proto se asi jistí nižší pákou. Já bych to nedělal jinak.

Odesláno

Adraj Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ne, nejsem sebevrah (takovy legracky jako jizda
> bez SL uz mam nastesti za sebou), ale skoda
> stopky, kdyz nemusela byt. 250 dolacu na ulici
> nelezi :-((

Ahoj adraj
proc legracky ja stopky nevedu neni duvod hlavne proto ze pozici dele jak jeden den nedrzim je to skoda uteklejch pipsu kdyz drzim pozici dele jak den. a to pozici otevru kazdy den a zavru bez stopky a limitu.
(tu) (tu)

Odesláno

Adraj Napsal:
> Nebude, mám jen 500 bars a jeden graf, ale vůbec
> se mi ta mrcha nepřihlásí = hláška Chyba v
> kontroli verze ...

ahoj
coto sou ty bary simte ja grafu 12 a hlasku chyba v kontoli verze nemam a pokud mam hned pisu maila cms.
bez srandy cms pisu jen kdyz se nejde lognout ale ted musim zaklepat na drevo cms se nak zlepsuje a kdyz spadne sem v klidu kdyz je dobrej moneymenegement tak neni ceho se bat ne .

Odesláno

Nouma:
zajímalo by mě, co je podle tebe dobrej management, když obchoduješ bez stopky? Každý MM počítá s poměrem zisk/ztráta, pokud ztráty nemáš definovány, jak definuješ MM? Taky by mě zajímala tvá dlouhodobá úspěšnost, můžeš se trochu pochlubit, ať si uděláme představu?
Milan

Odesláno

Volf Napsal:
> Nouma:
> zajímalo by mě, co je podle tebe dobrej
> management, když obchoduješ bez stopky? Každý MM
> počítá s poměrem zisk/ztráta, pokud ztráty nemáš
> definovány, jak definuješ MM? Taky by mě zajímala
> tvá dlouhodobá úspěšnost, můžeš se trochu
> pochlubit, ať si uděláme představu?
> Milan

Budes si myslet ze sem blbec hodne lidi se udivuje ze nepouzivam stopky ani limit.
Tak jak pises ze se pocita ze ziskem ztratou tak ja pocitam jen se zistem ze prijde ztrata to si ani nepripoustim , ale je pravda ze obcas prijde ale mala nebo zavru na 0.
Jak se mam pochlubit kolego. Vis ja nepatrim mezi lidi co machrujou a delaj frajirka jak je dobrej.
Takovejch lidi ma na icq az az obcas nekomu poradim kdyz mam naladu.
Ted me sem instaloval znova pc tak az si zalozim web. 3 radu tak neco ukazu neci vam to tady zahltit mejma blbostma.
Volfe ver never od ctvrta do patku sem udal 350 coz se me zda dobre ne. (tu). (tu)

Odesláno

Nouma:
350$ nebo 350 pips? Já myslím, že pokud byly oba dny s jednoznačným trendem na majors a pohybem přes 200 pips, nebyl asi problém udělat podobný výsledek i pro začátečníka. A určitě věřím, že tyto dva dny šlo obchodovat i bez stopky. Ale já se ptal na dlouhodobé výsledky. Protože než přišly tyto dva dny, měli jsme tři neděle, kdy byly velké pohyby nahoru i dolů. A tady vydělávali jen skuteční tradeři.
Milan

Odesláno

Noumo,
Vaše příspěvky začínají být poměrně hodně agresivní a offtopic. Nikoho nezajímá kolik lidí máte na icq a komu radíte, pokud máte náladu. Chcete-li dál diskutovat v této diskuzi, tak se prosím trochu zklidněte a začněte diskutovat k věci a především s respektem k názorům výrazně zkušenějších obchodníků.
Lidé s podobným stylem komunikace zde poslední dobou dost kazí atmosféru a budete-li dál tímto stylem komunikace pokračovat, tak prosím na jiném serveru než je tento, protože zde získáte ban.
Děkuji za pochopení,
Petr

** Toto je zpráva administrátora fóra. Prosím nereagujte na ni.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...