Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi je fakt zbytečné se hádat co je lepší, prostě každému vyhovuje něco jiného. Jinak ale mám stejný pocit jako Volf, že CMS si zařazuje klienty do nějakých kategorií podle výše konta nebo počtu uskutečněných obchodů, a podle toho pak případně mají nebo nemají přednostní právo na připojení při velkých náporech. A taky možná různou vzdálenost povolené stopky při vysoké volatilitě. Nezbývá, než se do té privilegované vrstvy propracovat... :)

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

tak s tim privilegovanim bych docela nesouhlasil.vypadek na VT jsem mel nekdy naposled pred 2mesicema a to urcite nepatrim do nejake privilegovane vrstvy o ktere pisete.nevim jak si volf prisel na to ze vt neustale vypadava?problem je spis v tom ze kdyz ma nekdo z jakehokoli duvodu vypadek hned se sem bezi vybrecet...kdyz to ale funguje normalne tak to uz se nikdo napsat neobtezuje...takze to vypada jako kdyby vt porad nejelo...mozna by to chtelo brtat vypadky s trosku vetsim nadhledem.me kdyz nejde platforma tak mam proste den volna a je to.zejtra je taky den.docela se divim ze vubec ve win neco jeste spoustis kdyz mas takovou velkou starost o mnozstvi spotrebovavane pameti...

Odesláno

Myslím, že privilegovaním to nebude. Aj u mňa sa občas vyskytne krátkodobý výpadok (rádovo pár desiatok sekúnd) VTčka, ale dopad na obchodovanie je minimálny.
Zaujalo ma skôr to, čo napísal Namodro dve stránky dozadu: ... padá mi to obvykle záhadným způsobem, že nejdřív se odpojí VT, po pár vteřinách portál a přitom mi pořád jede skype (dětem icq). Laicky jsem se domníval. že když se to odpojí, tak se to prostě odpojí... S týmto mám podobné skúsenosti aj s rovnakou postupnosťou:VT, portál, OutlookExpress a ICQ až nakoniec!!! Možno niekto zbehlý v PC by nám to mohol objasniť!?

Odesláno

richip:
Jak jsem přišel na to, že VT neustále vypadává? Vlastní zkušenost, příteli. Než jsem zakotvil u MT, používal jsem třičtvrtě roku VT. OK, když je někdo takový Rotchild, že si může dovolit při zprávách neobchodovat, když zrovna VT nemá svůj den, v pohodě. Já jsem holt na to šel jinak a mám to bez výpadků. OK, berte výpadky s nadhledem, já jsem se bohužel při nich nemohl soustředit na obchodování.
Nechápu větu o tom, že se divíš, že něco spouštím ve win. Právě nárokování paměti VT způsobovalo to, že jsem nemohl nic spouštět. Zajímalo by mě, jaký máš počítač. Ale pokud chceš mít ve VT spuštěno víc než 500 svíček a čtyři grafy, musíš počítat cca s 60-130 MB paměti jen pro VT. No a to moje RAM 256 opravdu nestíhala. No ale nyní, když si MT bere jen těch 10 MB, je to naprosto v pohodě.
Milan

Odesláno

richip:
V tomhle musím souhlasit s Volfem. Že VT padá, je nepopiratelný fakt, který mi několika majly potvrdilo i CMS. Prověřovali jsme několikrát trasu, a chyba byla evidentně na jejich straně. Pokud tobě už dva měsíce nespadlo, buď rád. Je ovšem otázka, jak často a jak dlouho u toho sedíš.
Co se týče paměti a rychlosti, VT prostě na Metatrader nemá. Když chci jen tak rychle mrknout na grafy, zapínám MT4, protože ho mám po kliknutí myší na ikonu plně funkční do tří vteřin. VT se mi natahuje dvě minuty, a to ještě musím pokaždé prodělat ten otřesný rituál se zalogováním. Navíc to platí jen při 500 svících, když jich tam mám nastaveno 5000, tak čekám 5 minut! Rovněž přepínání mezi timeframes: v MT4 klikneš a máš tam jiný timeframe. Ve VT klikneš, pak znovu klikneš a čekáš. Kydž ti to konečně naskočí a máš tam náhodou indikátor, který je mimo graf, tak klikáš zase jako blbec, aby sis roztáhl graf na potřebnou velikost. Atd. atd.
MT4 je prostě po většině stránek podstatně lépe udělaný program, než VT. Přesto zatím zůstávám u VT.
Hádat se pořád dokolečka, co je nebo není lepší fakt nemá smysl. Když někoho baví obchodovat na ruském sčotu s kuličkama, tak mu můžu vyložit pro a proti a nechat ho, ať se rozhodne sám... :)
Petr

Odesláno

ok ja mam zkusenoti jine.na to aby clovek nemusel obchodovat kazdej den nemusi byt vubec rotchild.trading fakt neni o tom ze cim vic clovek u toho sedi tim vic vydela...veta o win byla myslena tak ze samotny soucasny win potrebujou tak 100mb na to aby to tak nejak slusne bezelo...tou 256 se vsechno vysvetluje to je tak akorat na jedno okno prohlizece,word a excel...jiste je mt4 technicky lepsi sw nez vt ale ovsem ty cisla co uvadis mam momentalne trosku odlisna a mnohem bliz k sobe, ale o tom se nebudem prit.shodnem se na tom ze vt potrebuje o neco vic pameti nez mt.posuzovat dneska program podle tohjo ze potrebuje o par mb pameti vic nez ten druhej je trosku out.kde mt jasne vede z technickeho hlediska je ale prave reseni komunikace...myslim ze se ale uz dostavame mimo tema tohoto vlakna.

Odesláno

2namodro,
ja jsem nikde nepsal ze by vt bylo absolutne stabilni jen to ze pada neustale je trosku nepresny tvrzeni.smyslem meho prispevku spis bylo upozornit na to ze by se veci nemeli posuzovat podle tech co nejvic a nejhlasitejc krici...tim bych tuto minidiskuzi asi ukoncil...

Odesláno

richip: ucelem tehle diskuse bylo (alespon z me strany) zmapovat, jestli to, co mi VT dela, je problem na strane linky / providera nebo neco, s cim v podstate nemuzu nic udelat (krome zmeny platformy). Ja mam VT spustene kazdy den hodne hodin (prakticky porad) - monitoruju trhy. Takze mam pomerne slusny prehled o tom, jak casto mi to pada :)
dik za nazory

Odesláno

Ano je pravda, ze sa neda tvrdit, zeby VTcko padalo stale a ze to mozno ten dojem urobilo, avsak faktom je, ze za posledny mesiac mi na chvilu vypadlo prakticky kazdy den. Nescalpujem, cakam vzdy na potvrdenie mojich signalov, takze to riesim cez ordery, kde si zadam zaroven aj stopku a tak ma pripadne vypady az tak netrapia. ALE problem je pri fundamentoch. Napriklad minuly piatok (31.3.) som si otvoril poziciu po fundementoch. Tam to s ordermi moc nejde, treba kupovat za aktualnu cenu a tam bohuzial VT neumoznuje zadat automaticky aj stopku. Zadal som prikaz, vykonalo ho, siel som okamzite zadavat stopku a bum, VTcko padlo. A neslo mi vyse 30 minut. Chyba nebola u mna, skusal to aj moj dobry znamy, ktoremu doverujem a na to jedno lognutie som mu dal heslo. Ani on sa nemohol prihlasit. A mat pri fundamentoch poziciu bez stopky je hodne stresujuce.

VT rozhodne nie je stabilne, to je fakt a treba sa s tym zmierit.

Odesláno

To all

dnes zasa zacina padat VT, som zvedavy co nam dnes nasi rusky bratia co sedia v cms zasa pripravili. Podla mna cakaju sa pohyby po zverejneni ZEW indexu v Nemecku tak to zasa vypnu. No co uz. a Tesim sa ako ma zasa niekto poriadne rozoberie ze som zaujaty, ale taka je moja skusenost. Bohuzial....

obs. (td) (td) (td)

Odesláno

Observator
live zatím OK..., nevím proč máš pořád utkvělou představu, že někdo něco schválně vypíná ? Vždyť by okrádali sami sebe na spreadu..V USA bude mimochodem při ZEW 5 hod. ráno SELČ...zkus investovat např. do vyšší RAM..
SID

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...