Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

včera večer jsem si založil demo u go markets a dneska ráno mi volala slečna že je muj account manager a byla příjemnější než jiní co mi volali od jiných brokerů. Jinak spready třeba Eur Usd mam přes den od 0.9 - 1.5 spread a ostatní majors jsou taky celkem pěkný. Tak uvidim hlavně se mi líbí možnost nano lotů na vyzkoušení live. A co na mě ještě působí hezky je že maj maximálně 20 lotů na obchod. Působí to tak trochu domácky jako když jedete někam do rodinýho penzionku v chorvatsku :) Prostě že vás nikdo nechce okrást :D ale bůh ví :)

Odesláno

To ze maju max. 20 lotove pozicie znamena, ze s najvyssou pravdepodobnostou otvaraju pozicie priamo proti tebe a neposuvaju ich na trh. Nechcu preto ziadnych profikov ktory obchoduju vacsie mnozstva lebo vedia ze male objemy - aj nanoloty obchoduju len uplni amateri ktori pravdepodobne o vsetko pridu, preto si mozu dovolit ist priamo proti nim. Ak by si chcel otvarat vacsie objemy , bud ti to vobec neumoznia, alebo ti ponuknu iny tip uctu "profi", pri ktorom budu posuvat tvoje obchody na trh, lebo tusia ze asi nie si amater :)

Odesláno

to mě nenapadlo, ale jak poznam že to neni STP broker tak jak píšou ale že mi dělaj proti stranu ? leda když mi budou často vybírat stopky ne ? v tom hodnocení byl jeden člověk kterej psal že mu zavřeli učet když byl hodně úspěšnej ale to byl jedinej jinak měli skoro všechno kladný.

Odesláno

To Sirix:
To že dovolej obchodovat maximálně 20 lotů [bold] vůbec nic neznamená[/bold]. Každý broker má nějaký limit, a myslím si že se dá také dohodnout změna. Takže z tohoto bych nic nevyvozoval.

Odesláno

Krakra, to je ovšem jenom tvůj závěr

Hooky, poznáš to jedině tak, že ten broker je ECN. Pokud není, vždy obchoduje proti tobě. To, že ti vyberou SL na pip přesně a pak jde trh opačným směrem znamená pouze to, že jsi měl špatně umístěný SL. Nebo snad myslíš, že se brokerovi vyplatí vybírat tvé nanolotové pozice? Když ví, že 95% traderů mu pravidelně odevzdává svůj depozit?

Odesláno

To Volf:
Dovoluji si přidat k ECN eště STP.
Jinak mám averzi k brokerům typu MM, nějak nechápu jak něco takového může eště fungovat. Ano, určitě jsou poctivý MM brokeři, ale těch je strašně málo.
Obecně doporučuji se MM brokerům vyhýbat.

Odesláno

hooky: ci obchoduju proti tebe sa neda naisto zistit. To ze ti chyti SL presne, vobec NIC neznamena. To sa deje vsade, aj na regulovanej burze. Broker nema ziadny dovod manipulovat cenu ani najmenej, ked vie ze mu aj tak 90 % ludi odovzda svoj depozit:)
to ze robi MM vlastne znamena, ze si broker stavi na to, ze 90 % obchodnikov nebude zarabat, resp. prerobi (co je vseobecne znamy fakt, tak preco to nevyuzit) Vsetky spredy a poplatky ktore broker berie su vlastne len zanedbatelne drobne oproti depozitom ktore mu obchodnici odovzdaju.

Odesláno

mala poznamka

zistit , ci obchoduje rpoti tebe sa datak, ze sa pozries kolko dodavatelov likvidity vidis v orderbooku. ak je tam tvoj broker sam, tak je pravdepodobne ze obchoduje proti tebe. ak ich tam ma viac, tak je velmi nepravdepodobne. pretoze nemoze manipulovat z limitnimi ordrami svojich dodavatelov likvidity.

viacero dodavatelov likvidity (takzvany model STP , funguje na principe viacerich marketmakerov. model DD pracuje na principe jedneho dodavatela likvidity, marketmakera, ktory si moze manipulovat cenu ako sa mu zapaci, a nielen cenu ale aj platformu. freezing , slip, roztahovanie spreadov)
Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...