Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

hooky: ne nepochopil jste to dobre, jisty broker (a ja jsem si skoro jisty ze myslite stejneho jako ja :)) ma kalkulaci vysvetlenou tady www.mbtrading.com/commissions.aspx?page=Forex

Taky bych si daval pozor na to, zda jde o komise "per side" nebo "round-turn". Protoze pokud jde jen o jednu stranu, je treba konecny vysledek vynasobit dvema - pozice nejen otvirate, ale take zavirate. Konkretne u MBT jde o jednu stranu, cili v pripade EURUSD zaplatite 0.38 * 2strany * 20 = 15,2 USD. Da se rict ze 7.6USD / 1lot je ekvivalent 0.8 pips navic a to uz spready prestavaji vypadat tak vyhodne.

Zminovany Dukas ma zase kalkulator tady www.dukascopy.com/plugins/calc/

• 2 týdny později...
  • Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

• 1 month later...
  • 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny, mám následující dotaz. Mám real Alpari uk a obchoduju EURUSD. Zjistil jsem, že na 4h grafu mám uplně jiné formace, než na live grafu DailyFX na internetu. Ale i u jiných poskytovatelů dat. Je to možné? Je to kvůli rozdílným časovým pásmům? Díky za odpověd.

15628

15629

Odesláno

To bobmaster6:

Mě, jako začátečníkovi, ty grafy přijdou stejné :), jen u Metatraderu je graf více roztažený, což se dá myslím přizpůsobit. Nebo tam jsou opravdu nějaké citelné rozdíly, které nejsem schopen zachytit?

Odesláno

Dobry den Všem. Právě ruším svůj forex účet kvůli vysokým spreadům a hledám nového, levnějšího, ale hlavně spolehlivějšího brokera. Doteď jsem byl u GCI. Nejhorší broker to není, ale určitě jsou lepší. A mít spread 5 pips na EUR/USD je docela dost. Vydělávat se tam dá, ale to i u brokera se spreadem 2-3 pips :) Toliko k mým referencím k tomuto brokerovi. Teď bych se rád zeptal zde zkušenějších traderů na jiné brokery, které sami využíváte. Četl jsem tu hodně o Ducascopy, kde jsem si i vyzkoušel jejich demo. Dokonce mi i volali což jsem nečekal, ale aspoň jsem se mohl na pár věcí dotázat přímo. Příjde mi ale, že tento broker se moc nevyplatí pokud si chci založit účet něco přes 4 000 USD. Doslova od rána do večera procházím internet a hledám vhodného brokera a musím říct, že je to peklo :D Samozřejmě můžu vyzkoušet milion různých demo-účtů, ale live je prostě live. Nejvíce mě zaujali FXCM a Alpari Uk. Má někdo s těmito brokery zkušenosti? Popřípadě s jakým brokerem jste nejvíce spokojeni? Mě osobně se líbí FXCM, Alpari Uk a Ducascopy. Ale to je jen názor založený na celodenním pročítání internetu o brokerech, takže to beru s rezervou :)) Rozhodně dám i na Vaše reference. Zjistil jsem, že pokud bych měl zprůměrovat u každého brokera všechna hodnocení co na internetu jsou, tak každý bude mít 50%. Jeden na něj kydá hnůj a druhý ho vyzdvihá do nebes. Takže člověk vlastně neví na čem je :))) Proto se ptám tady a pokud máte zkušenosti s mými 3 favoritmi, tak budu rád za Vaše rady ;) Všem přeji mnoho úspěchů v tradingu.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...