Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dovolím si říct svůj názor - já jsem přesvědčen, že není na světě žádný broker úplně bez prohřešků. Nakonec, jsou to komerční uskupení s cílem zvýšení rentability tržeb. Roztahování spredů možné je, podle mých zkušeností však spolehlivost brokera má přímou souvislost...s jeho renomovaností. To neznamená, že větší brokery nedělají podivné triky, ale rozhodně jich dělají méně, a ty triky mají menší vliv na reálné obchodování klienta.

Tolik.
  • Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

záleží, odkial píšeš. pokial z seznam.cz tak niektore mail servre su bloknute, ako aj nejake IP.
skus z nejakeho ineho mailu alebo zmen IP. Vzdy ked napises na support, musi ti ich server vygenerovat
cislo, pod ktorým je email zaregistrovany. ak ti nepride taj je chyba niekde inde.

• 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý deň, máte niekto skúsenosti s brokerom forex 4you? Na nete som o nich nenašiel moc info viem o nich zatial iba že sú marketmarker, majú miniloty, pevné spready, nemajú žiadnu min, výšku vkladu a ich platforma je MT4. Zatial som nevidel žiadne príspevky že by mal niekto s nimi zlé skúsenosti no ani tých dobrých nebolo vela. Na forex piece army majú hodnotenie 3 hviezdičky čo je celkom dobré, no na druhej strane som nenašiel na ich stránkach nič o regulácií. Teda ak s nimi má niekdo skúsenosti či už dobré alebo zlé budem rád ak sa ozve. ďakujem

Odesláno

Ahojte,

mate, pls, niekto realne skusenosti s instaforex? Podla world finance su najlepsi broker v Azii pre rok 2009, avsak v diskusiach, co som presiel, su nazory na ich fungovanie, velmi rozporuplne. Na FPA su oznaceny dokonca ako SCAM (2.143).

Dakujem.

• 1 month later...
Odesláno

bachmann
takže zatiaľ žiadne problémy? To zahraničné hodnotenie ma neznepokojuje, nie je tam nič zásadne zlého len samé drísty. Škoda že sa neozve niekto kto je u nich dlhšie.

• 2 týdny později...
Odesláno

To mirom, ALL:
Já mám pocit že SCAM je čas od času označován každý broker. Mě to také rozlaďuje, nejsem z toho nadšený.

Stalo se někoumu že mu broker nezaslal peníze ?

• 2 týdny později...
Odesláno

blinko:

ja obchodujem s forex4you uz asi rok a musim konstatovat ze zatial neboli ziadne problemy ,peniaze posielaju do urceneho terminu a v pripade hocijakych problemov komunikujem na online podpore kde problem vzdy vyriesili , forex4you odporucam :)

Odesláno

No co som tak zbezne cital diskusiu k tym cislam, tak Oanda to zjavne dosiahla nejakym trikom.. kazdy, kto ma u nich ucet, ma peniaze pravidelne urocene, takze ak si tam niekto len ulozi peniaze a nerobi ziadne aktivne operacie, ucet sa mu tiez zhodnocuje.. no a takto potom maju tolko profitujucich traderov..by sa k tomu este zisli doplnujuce cisla ako min, max, avg profit, min, max, avg loss.. atd..

• 2 týdny později...
Odesláno

Po delsi dobe mam chvilku zabrouzdat do ceskych FX vod . A musim reagovat na regulaci CFTC a zverejnovani profitability klientskych uctu .

1. Neni dano ani CFTC ani jinym nevladnim regulatorem trhu, jak profitabilitu klienta (metodicky) pocitat a publikovat . TJ - kazdy Broker muze mit svoji formulaci vypoctu .

2. Oanda i pres nizsi nez obvyklou Leverage nemuze mit 50/50 profitabilnich uctu uz v porovnani ke vsem ostatnim svetovym Brokerskym domum.UZ dnes jsou pod dozorem NFA diky jejim nadprumernym cislum. A dalsi dulezita vec je, ze profitabilitu u jejich "pomalych" uctu vytvari interest placeny z vkladu .

3. Ucty ,ktere Brokeri uvadeji jsou "non discretional"- tedy pouze ucty obchodovane vlastnikem uctu . Napr FXCM US ma dohromady pres 100k uctu jen v US.

4. Ucetni doba je v kvartalech . Tedy po trech mesicich , coz je doba, ktera se pocita od zalozeni uctu , ne od fundovani uctu . Nikde neni psano, ze kalkulace musi byt v urcitem obdobi. Coz po vypoctu 4 kvartalu v prumeru profitability dela 1 - 6 % profitabilnich obchodniku za rok.

5. Do klasifikace a statistiky se nezapocitavaji tzv. neaktivni ucty- tedy takove, ktere jsou sice fundovane, ale neprobehl na nich za posledni mesice obchod . Jelikoz tedy zustavaji i prazdne ucty stale k pouziti, pridavaji se k neaktivnim .

Preju vsem profitabilni trading i bez podobnych statistik

:)

• 3 týdny později...
Odesláno

Mohu poprosit o vysvětlení bodu 3 ?
Jaký je rozdíl mezi uváděnými a neuváděnými účty? Ptám se proto, že mě velmi překvapila velmi nízká čísla, uváděná jednotlivými obchodníky.

Není Váš bod 2 v kontradikci s bodem 5?

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...