Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• 4 týdny později...
  • Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Zdravím všechny,
nemáte někdo podobnou zkušenost? Po jisté době demo obchodování na platformě od FXCM mi u otevřené pozice zmizely nabídky na zadání stopky a limitu a v přehledu otevřených pozic také ty kolonky už nejsou. Zkoušel jsem to přeinstalovat ale nepomohlo to. ?????

Díky a

Lovu zdar

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim,

chtel bych prejit na live ucet, pravdepodobne u CMSFX a na VT2, ale potreboval bych od nekoho poradit nasledujici...

jde o tohoto brokera nejak zalozit rovnou aspon 2 virtualni ucty mezi kterymi by se dali libovolne okamzite pravadet penize? Jde mi o minimalizaci rizika, aby v pripade jakehokoliv problemu clovek neprisel o cely live ucet, ale jen o jeho cast, na ktere ma zrovna otevrene obchody, zbytek by bylo v bezpeci....jestli je to srozumitelne...

Diky za odpoved

Odesláno

muzes si zalozit vice poductu a pokud je budes mit ve stejne mene tak mezi nima muzes prevadet jak chces, vyplnis formular a posles jim to a oni ti to prevedou, ale funguje to jenom v pracovni dny zhruba od 9 do 17 NY casu proste kdyz je otevreny kancl

Odesláno

Diky za odpoved,

to jsem presne potreboval vedet, skoda, ze je to tak bachoraty, pres ten formular....celkem mam ted strach, ze nahodou zapomenu nejakej pending order a vymaze mi to ucet....ted se mi to stalo na demu a ani poradne nevim jak.

• 3 týdny později...
Odesláno

Na ACM deme obchodujem niekolko mesiacov, realny ucet len planujem, ale podla
doterajsich skusenosti mozem len chvalit:

1. platforma velmi stabilna, ani raz mi este nespadla
2. WYCYWIG - garantovana cena, na ktoru kliknete
3. ULTRA-rychle plnenia - slippage sa tu prakticky nevyskytuje
4. Aj co sa tyka grafov je to pomerne slusne - vsetko dolezite tu je, aj celkom konfigurovatelne.

Do 2 mesiacov planujem realny ucet, tak urcite dam vediet podrobnosti ;)

• 3 týdny později...
Odesláno

jj, uplne suhlasim.
Ked som to pisal, som o tom este nevedel, co ma dost sklamalo. Sluzby dokazu byt skutocne excelentne, ale priklanam sa k tomu, ze po takomto precedense uz si u nich ostry ucet nezalozim.

Mimochodom, ked som cital o tomto na FPA, tak po publikovani tejto spravy (na FPA) administrator fora zistil vytvorenie niekolko uctov z tej istej IPcky (mimochodom patriacej ACM), a pod umelo vytvorenymi kontami akoze novych uzivatelov (tusim ich bolo az 14) pustali same zahmlievacske spravy, ze to ich udal len jeden nasrany vyznamnejsi klient z Mexika, ktory sa im chcel pomstit a tak ich skompromitoval, ze sud ich zbavil viny a pod. To mi prislo este ako vacsia hanba a uplne ma to odradilo od nich. Nech maju sluzby akekolvek, s takymito praktikami s nimi nechcem mat nic spolocne.
Aj ked si viem zivo predstavit, ze tu neplechu s umelym vytvaranim kont na FPA mohol uplne kludne sposobit jeden jediny zamestnanec, ktory cely obraz takto totalne dorazil. Myslim, ze si to riadne posrali a urcite to pocitili na klientoch a dobre to vedia. Brokersky biznis je strasne nepriatelsky, jeden broker kyda na fore na druheho a sami si vypisuju kladne hodnotenia. Preto je velmi tazko vediet, co je realita. Treba byt opatrny, ale skutocne dobreho brokera si musi otestovat kazdy sam :)

• 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím.
Obchoduji real něco přes rok.Zatím pouze miniLoty.Rozdíly mezi DD a ECN snad chápu.S momentálním brokerem (DD)jsem přes všechny zde psané negativní příspěvky celkem spokojen.Obchoduji zisky většinou od 8 pips - 20 pips na eurusd,dělám denně celkem dost obchodů a denní zisk mi stačí 30 pips .Fundament spíš vynechávám-nebo se někdy lehce svezu.
Z čeho mám strach - chystám se v nejbližší době začít obchodovat vyšší částky.Chci přejít na 1-5 Lotů .
Což jsou pro mě zatím astronomické částky.
Z toho co člověk o brokerech čte,tak je snad jediný jejich úkol mě oškubat,sedět u monitoru a koukat jak já obchoduju :o).
Chtěl bych radu od někoho kdo stabilně real obchoduje 1-5Lotů,k jakému spolehlivému brokerovy přejít,
nebo jestli nemusím mít strach,že by kvůli mě někdo hejbal cenou proti mě,vyrážel mi stopky atd.(to fakt jde dělat :o) ) Používám velmi těsný SL .
Pokud můžete,napište pls. svůj názor.Díky.

Odesláno

jj,to je jasné,jen bych byl rád aby můj broker byl můj přítel :)
a mé zisky byly i jeho zisky,abych nemusel mít strach,že jede proti mě
nechci se pak vymlouvat na brokera,to pak člověk moc neobchoduje,ale jen nadává
a to není (tu) a při tom nemusí být vůbec pravda,že ho broker chce potopit
no snad víte o čem mluvím,je tu o tom celé vlákno :D
já neznám nikoho kdo obchoduje real v takovém objemu a myslím,že i tady moc
takových lidí není ,tak by mě zajímalo kde takový obchodují
uf to jsem se rozepsal :D

Odesláno

Neboj sa, pre brokera nie si vobec zaujimavy aby sa niecim takym zaoberal ako potopit 10-20 000USD ucet. Ja obchodujem fx cez oandu, ale nie pre zisky 10pips takze neviem ci je to vhodne pre scalping.
Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...