Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Dobry den pratele.
Mam uz rok otevreny ucet u Oandy. Ucet u nich jsem otevrel proto, ze je povazuju z retailovych brokeru za nejsolidnejsi. Protoze ale muj ucet prekrocil 100 000USD, chtel bych se nekoho zkuseneho zeptat jestli je dobre u nich zustat, nebo radeji prejit k nejakemu brokerovi, ktery se specializuje na ucty vetsi nez 100 000, pripadne 200 000USD. Mam jediny pozadavek a tim je naprosta SPOLEHLIVOST (serioznost, solidnost) a az potom vsechno ostatni (spready atd.).
Protoze jsem z Oandy zatim nevybral ani dolar a zacinam mit obavy jestli mi penize vyplati bez problemu, chtel bych se zeptat jestli mam pouzit nejakou taktiku pri vyberu. Napriklad vybirat nekolik mensich castek, nebo muzu bez obav zadat prikaz na vyber vseho.
Dekuji za odpovedi.

Odesláno

lifeisadream:

Zdravim! U seriozniho brokera muzes vybrat kolik chces, tedy i vse a zrusit ucet (zavrit pozice). se 100k,200k bych uvazoval o swiss mezibank. ecn www.dukascopy.com , prip o indiv. smlouvach, oddelenych uctech apod. ...
Kazdopadne hodne zdaru, jsou to uz solidni prostredky :-) At se s nimi dari !! ;) (tu)

l.

Odesláno

l00ser:
Dekuji za odpoved. Na Dukascopy jsem se uz dival a od 250k uctu me prijdou podminky velmi zajimave. Jeste se zkusim poptat na Oande na individualni vylepseni podminek, ale jsem si skoro jisty, ze nic takoveho neposkytuji. Doufam ze s tim bezproblemovym vyberem penez mate pravdu.
Hodne stesti i vam ;)

Odesláno

lifeisadream
100% souhlas s l00ser, pokud už hodláš investovat více "než je běžné" , tak Dukase rovněž vřele doporučuji... Bezproblémový výběr je jejich standardem..
SID

Odesláno

Dekuji i vam. Kdyz Dukascopy chvalite vsichni, tak budou asi opravdu dobri. Zarucene a oddelene ucty zni velmi zajimave, bohuzel je nabizeji az od opravdu velkych castek. Pro zacatek u nich otevru demo, ktere ma ale bohuzel platnost jen 14 dnu. Je k Dukascopy jeste nejaka alternativa, nebo jsou v teto kategorii jedini solidni?
Hodne stesti ;)

Odesláno

lifeisadream
prověření ECN jsou většinou všichni OK..Dukas, HotS, MB...připrav se ale na to, že uživatelské platformy těchto brokerů nejsou moc uživatelsky "přívětivé".. :), nějaký velký výběr TA, jejich úpravy anebo dokonce možnost tvorby AOS tam nenajdeš...pochopíš brzy, že je to hlavně o rychlých nákupech a prodejích, předpřípravě např na data atp....ale to je už o samotném stylu obchodování u ECN.. :)
SID

Odesláno

Prave Dukas patri se svou platformou JFOREX mezi spicku (dle meho nazoru mnohem lepsi nez MT jen pro programovani to chce znat javu), nic lepsiho jsem jeste nevidel. Lze si tam programovat vlastni indikatory i strategie ktere lze backtestovat. A jelikoz je to postavene na jave lze si tam naprogramovat cokoliv treba i tetris :)) neni to zkratka nicim limitovane....

Odesláno

Ahoj vsem,

marne hledam odpoved na to, jaky ma dopad soucasny stav ekonomiky a rozrustajici se krize nejen v USA na spolehlivost brokeru. Predpokladam, ze brokeri nedrzi penize klientu ve sklepe v trezoru, ale ze vse je ulozeno v bankach. Pokud vyvstanou problemy bance ovlivni to i brokera a potazmo jeho klienty (nas). Z toho my plyne, ze si mohu naivne myslet jak se mi sypou dolarky a znicehonic muze prijit nemile prekvapeni v podobe krachu nejake banky, nacez mi napise broker, ze zrovna tam mel vsechny prostredky svych klientu a ze ho to mrzi, ale neda se nic delat.

Nemate nekdo tuseni, jestli vyse popsana domenka priblizne odpovida realite, nebo zda (a jak) se brokeri kryji vuci obdobne situaci?

MR

Odesláno

janus2
Volume má MT i VT, ale pro FX je ti to prakticky na nic..., žádná pořádná vypovídající schopnost a broker od brokera jsou hodnoty většinou jiné - FX holt není klasická burza nebo komodity
SID

• 1 month later...
Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...