Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

čus sztulo a díky minule za rady (tu) jsem totiž víc zprávař a dost dobře mi to šlo, ale co xtb zhoršilo podmínky, tak už 2měsíce hledám vhodného brokera, ale jsem docela zklamanej, že mám od activtrades na demu jen 14párů a ještě celkem neobvyklé a abych si zřídil účet, jen proto, abych zjistil jaké mají podmínky se mi moc nechce :S

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

I takto může vypadat nabídka na obchodování Forexu:

Currency Pair As Low As Typical Spread*
EUR/CHF
Euro - Swiss Franc 0.1 2
EUR/GBP
Euro - British Pound 0.6 2.4
EUR/USD
Euro - US Dollar 0.9 2.3
USD/JPY
US Dollar - Japanese Yen 0.5 2.9
GBP/USD
British Pound - US Dollar 0.8 3.7
USD/CHF
US Dollar - Swiss Franc 1 3.8
AUD/USD
Australian Dollar - US Dollar 1 3.7
USD/CAD
US Dollar - Canadian Dollar 1 4.8
EUR/JPY
Euro - Japanese Yen 0.6 3.9
CHF/JPY
Swiss Franc - Japanese Yen 1 3.5
NZD/USD
New Zealand Dollar - US Dollar 0.8 4
AUD/JPY
Australian Dollar - Japanese Yen 2.3 5
EUR/CAD
Euro - Canadian Dollar 2.4 6
CAD/JPY
Canadian Dollar - Japanese Yen 1.3 5
AUD/CHF
Australian Dollar - Swiss Franc 1.6 4.8
AUD/CAD
Australian Dollar - Canadian Dollar 2.6 6.5
GBP/CHF
British Pound - Swiss Franc 1.1 6.8
NZD/JPY
New Zealand Dollar - Japanese Yen 2.9 6
GBP/JPY
British Pound - Japanese Yen 3 5.3
EUR/NZD
Euro - New Zealand Dollar 2.5 7
EUR/AUD
Euro - Australian Dollar 2.8 7.9
AUD/NZD
Australian Dollar - New Zealand Dollar 4 7
USD/DKK
US Dollar - Danish Krone 0.2 6.3
GBP/CAD
British Pound - Canadian Dollar 0.6 10.8
GBP/AUD
British Pound - Australian Dollar 4.7 10
GBP/NZD
British Pound - New Zealand Dollar 7.8 17
USD/SGD
US Dollar - Singapore Dollar 3.5 7
USD/HKD
US Dollar - Hong Kong Dollar 4.5 13
USD/MXN
US Dollar - Mexican Peso Variable Variable

Pip spreads stated above only apply to accounts with FXCM counterparty.

A pak že to rozumně (= za rozumné poplatky) nejde...

Odesláno

PaJaSoft Napsal:
-------------------------------------------------------
Currency Pair As Low As Typical Spread*

Promiň, ale ta hvězdička mně fakt rozesmála... Jen pro dospělé (tradery) ?

Odesláno

PaJaSoft

Mám jejich demo, ale komodity jsem tam nenašel. Asi hledám blbě. Měl jsem to spuštěné jen krátce, tak že jsem to asi přehlídl. Jinak, pokud by měli alespoň ropu, DJ a další, a nějaký ten bond, tak opravdu nemám co řešit. Nápověda by se hodila ;)

Odesláno

Kedze sme narazili na dalsieho staroNoveho brokera zo sirokou ponukou vsetkych moznych instrumentov, davam sem nejaky screen na porovnanie poplatkov zo super brokermi vsimnite si ze futures mame bez Bid Ask , je tam len commision a ta je od 10 do 25 USD, co je celkom slusne

5794

Odesláno

Promin, ale zrovna ER2 s komisi 25$ a dalsich 50$ ve spreadu (drive byvalo jen 40) je fakt supr nabidka...:-( (dalsi proflakly trh DAX se obchoduje za komisi okolo 3-4$ (po prepoctu z EUR), tady za 25 rovnez).

Nevim presne co jsou ty instrumenty ER2U8 apod., ty se tam objevily velmi nedavno a je zajimave, ze maji nulovy spread... Stale je vsak treba pamatovat, ze je to jen a jen CFD a nikoli regulovana burza... co a jak je napadne hned, pustis-li si tickovy graf z WHC a treba ZenFire....

Jako demo na trening nebo zkoumani strategie dobry, ale tim to konci a prachy bych tem rusum neposlal ani nahodou...

Odesláno

je jasne ze nechcem porovnavat spolahlivost brokerov kde je minimalny vklad 5000 USD a nejaky rusky bucketshop

tu ide o to za kolko je mozne dostat sa do trhu ako je DJ. nehovorim o konkurencii ani o tom ze tam chcem posielat kopec prachov, ide o test, strategie, a moznost tradovat lubovolne objemy.

ked mi tento broker dovoli zarobit na trhoch ktore maju dobre podmienky. tak ich proste obchodovat budem, a ked by sa dalo zarobit take iste prachy na predpovedani vetra alebo vestenie s gule. tak by som to skusil. ak to nepojde nic sa nedeje. je to len dalsia alternativa pre tych ktory niesu ochotni ist k brokerom ako su IB alebo podobne

Odesláno

mimochodom ER tam mas aj za 10USD a bez spreadu, neviem aky je medzi tymi dvoma rozdiel ale asi len ten ze jeden ma kontraktny mesiac a druhy je kontinualny index, obidva sa obchodovat daju , :)

takze to nieje zas tak uplne 25+50 , ale skor 10 a nic viac :)

to ze je to CFD je kazdemu asi jasne

Odesláno

ActivTrades :

Po otevření live účtu a velmi úspěšném obchodování s LCrude (během 3 dnů cca 20-ti násobné zhodnocení vkladu :-) ) jsem nabyl pocitu , že jsem po více než 2 letech ,co se věnuji obchodování ,nalezl toho správného brokera, nastaly "potíže" - nejdříve jsem musel opakovaně urgovat withdrawal než mi ho zaslali a zároveň mi výrazně zhoršili obchodní podmínky :
původní Pending order 10 pips , nyní minimálně 100 pips
původní Stop loss 10 pips , nyní minimálně 100 pips , samozřejmě včetně Trailing stop

To znamená vstupovat do každého obchodu s minimální "zabezpečenou" plánovanou ztrátou 100 pips , což je dost. Navíc nelze aplikovat obchodní strategii, která vedla k uvedenému úspěchu.

Změna nastala 14.7.2008.

Je to "náhoda" nebo tato změna nastala u všech kteří obchodujete s tímto brokerem ?

Existuje EA které řeší libovolné nastavení limitu pro Pending order a Trailing stop a obchází tak pevné nastavení v MT4 od brokera ?

Díky

Odesláno

dany čus.... už jsme to tu řešili, udělali to všem a ten trailingstop by mě taky zajímal, ale myslím, že kdyby fungoval, jak si přeješ, zrušili by ti účet.... zkusím ho najít a dát ti ho sem

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...