Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Cau Vsichni,

Nemam prilis casu procitat a aktivne prispivat do fora.Jen kratce k Oanda.Byl to muj prvni real account market maker ktereho jsem pouzil.Jejich java charts jsou priserny.Spolehlivost ,slippage,reqote a podobne jsou na ferove hranici.
Uz delsi dobu je nesleduju,takze posledni zmeny znam pouze z for jako je tohle.
K forexpeacearmy muzu rict jediny.U kazdeho dobreho se najde neco spatne.Obcas projdu forum,nic zavratnyho se nedozvim.Felix (dimitri chavkerov)je business.Rob(Rob Grespi) ,a jeho historie uspesneho tradera mi pripada trochu prehnana.Osobne jsem v kontaktu s clovekem ,ktery plati za kingforexsignals.zadne zavratne castky se nekonaji,ale v minusu nejsou taky.Felix mel v posledni dobe problem se zakonem .Je to docela spekulant a me osobne hodne nesympatickej,ale to je jen muj problem hah. Na druhou stranu dela pro tradery hodne .Tak jako napr financnik.cz ! Kazdej at si udela svuj vlastni nazor.
Jinak pokud by nekdo z Vas mel zajem se jednou za 14 dni setkavat online se skupinou FX a Futures traderu z Chicaga,jejiz jsem clenem, zaregistrujte se na Gotomeeting.com : The Chicago Futures and FX Trading Meetup Group
Obcas je tam vedena docela zajimava diskuze .Upozornuju,ze se komunikuje vyhradne v anglictine a kona se ve 3am "Ceskeho" casu

Hodne stesti a uspesnych trejdu

(tu) :)

Radim F

Odesláno

Hanzik

Na konci roku 2005.Vymazal jsem 5000$ behem 3 tydnu.Moje prvni zkusenost s realnym FX tradingem.
Byla to ovsem prevazne moje nepripravenost.Jeste jedna vec se mi na Oande nelibila.Jejich streaming news jsou horsi nez ta java platforma.Opravdu katastrofa.News release zpozdenej az o minutu.Ale to bylo v dobe kdy jsem se jeste naivne spolehal na zpravy.Kazdopadne Oanda zustava ve kvalite a spolehlivosti stale mezi lepsim prumerem.Alespon co ctu a slysim od jejich zakazniku.

Hodne stesti

Radim F (tu)

Odesláno

SID
vieš mi poradiť brokera na futures, indexy prípadne komodity, ktorý ide cez platformu MT4?.
Pozrela som si XTB..avšak či je na trhu niekto ako PFG aneb Interactiv Brok. vklad cca 10-25k USD. Fx idem cez MIG.
Pýtam sa, keďže máš celkový prehlad :)
Dakujem za odpoved.

Odesláno

Minky
přes nabídku MT4 brokers přehled nemám..., většinou trhy, které uvádíš, mají někteří jako okleštěný doplněk k FX - zkus zagooglovat MT4 brokers a něco ti určitě vyjede.. :)
SID

Odesláno

Retro:

to je jednoduche:

Forex Club charges just 60 cents for every $1,000 traded (or 1,000 pounds; or 1,000 Euro).

Jinymi slovy, fixni spread 6pips (60$ u std. lotu) na vsechny crossy pokud dobre pocitam. Je hezke, ze ti odpusti spread (komisi) u obchodu, kde zaviras se ztratou, vsak oni si to vyberou jinak. Nevim, zda-li je zcela normalni platit 10x vetsi komise nez je cena obvykla na regulovanem trhu...:)

• 2 týdny později...
Odesláno

flakac Napsal:
-------------------------------------------------------
> Náhodou jsem našel tento link: www.forexfactory.com/showthread.php?t=70582 ......

Kdyby jsi byl broker, tak se taky budeš snažit o ulehčení práce (pokud bude dost ovcí které se nechají škubat)...

Nic ve zlém, máš výstižný nick: podívej se na str. 144 předposlední příspěvek (tzn. druhý zdola). ;)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...