Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to markon

snad se bavíme o stejné společnosti :) (CMS Forex) a já vůbec nevím proč to nejde, asi proto aby mohli garantovat vyplnění příkazu..z toho to důvodou nejspíš jejich AOS neumožňuje intrabar obchodování, ikdyž to na fóru docela dlouho slibujou.No já sem to občas dělal i tak, že sem těch příkazů zadal několik na každou stranu v určitým rozmezí a pak sem během tej čtvrthodinky odstrňoval ty ke kt. se cena "zbytečně moc přiblížila".V tomhle případě sem měl většinou dobrou výchozí pozici, ale často jen na jednu stranu.

Odesláno

to dicam

a nenapise ti to- rate is not valid for conditional parent order - jestli jo tak to mi to delalo to same tak vzdy jsem asi 5-10 minut pred zpravami restartoval vtcko a potom v pohode das objednavku i 10 pips :)

Odesláno

to markon

dík za typ (tu).Jestli to půjde, tak to má cenu zlata:).Jen bych se tě chtěl ještě zeptat, jakou máš při tomhle způsobu zkoušenost s plněním SL a jestli jde potom normálně posunovat.

Odesláno

to dicam

to v pohode plni stoplosy atd ale proto ja hledam i nejakeho dobreho brokera co pouziva mt4 nebot tam ty objednavky se vsim vsudy na obe strany mam do 6-10 sekundu v pohode je jednim prikazem smazu atd ale vetecko neni spatny

Odesláno

to markon

já sem ted' nějakej čas hledal a docela se mě líbí platforma Trading station co má FXCM, je to hodně rychlý, dá se obchodovat i přímo z grafu + jednoduché nastavení trailing stopky a něco tam píšou i o tom že časem pojedou i pod MT4.

Odesláno

to dicam

ja tomu davam urcitou vahu tech stranek je vic a dopada to skoro podobne,kdyz rano chatu nekdo napsal ze u jeho brokera na forex... byl 10:30 spread na libru 30 pips tak se nedivim ze ten broker je sty no a ja vim ze mam dva u kterych se spread ani nepohl :) :)

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...