Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

to PaJaSoft
... - dik... - potesil si ma ... - hmmm - co to znamena "retailovych" - mam demo na mt4,ale ani neviem v akej firme, robil mi to kamo a ucet mi robil priamo po instalacii programu , musim sa ho opytat ...
... - tak vdaka este raz a vela uspechov ...

. : GOOD LUCK for ALL : .

Odesláno

Ještě jeden příspěvek. Jsou to dnešní data v 16:00. FXDD už to dovedlo k naprosté dokonalosti.Jaký byl spread těsnně po datech si jistě spočítá každý sám.

3576

• 2 týdny později...
Odesláno

rad by som sa opytal ci mate niekto skusenosti

Velocity4x a Saxobank, a ako sa vam s nimi spolupracuje ?

podla mojich informacii saxobank (saxotrader) ponuka garantovane SL, ale len 25 a viac pips (ochrana aj proti Gapom , kotacie su ok) da sa s nimi obchodovat uplne vsetko a su fakt spolahlivy ale maju aj nevyhody, je to trosku komplikovane, saxotrader ma len vlastne indikatory , ziaden inport, ani programovanie, ziaden backtest , a je to java aplikacia, a to je trosku narocne na HW

Velocity4x (platforma MT4), spready su super ale brokera vobec nepoznam, ci je spolahlivy.

ked som sa pytal sprostredkovatela povedal ze saxo je trochu spolahlivejsi, ale samozrejme ja to sprostredkovatel.

Btw: VT trader a CMS absolutne neodporucal, maju vraj strasne vela reklamacii a staznosti, ale vidim ze tu sa tesi aj cez chyby dost velkej oblube. Ja ho vsak urcite neplanujem

Odesláno

to airmike:

Velocity je US broker z Chicaga podporuje live trading na MT4. Je to pomerne nový broker. Licencie a povolenie nájdeš tu: Velocity4x (divízia spoločnosti Hamilton Williams LLC) USA

Internet: www.velocity4x.com
Obchodná platforma: Velocity Trader
Držiteľ licencie číslo NFA 0358241
Regulačné orgány: Commodity Futures Trading Commission (CFTC), Futures Commission Merchant (FCM), National Futures Association (NFA)
Bližšie informácie nájdete priamo na www.nfa.futures.org/basicnet/

je to priamo na stránke ich sprostredkovateľa.
Mám u Velocity cez sprostredkovateľa otvorený účet MT4 a zatiaľ nemám problém až na občasné rekotácie, no zatiaľ to vídam iba počas silnej volatility cez správy pričom sa nestáva, že by mi dal cenu príliš od trhu. Zatiaľ spokojnosť.
K CMS, ja ich poznám už asi tretí rok cez kamaráta, ktorý tam obchoduje. Možno mali nejaké výpadky, ale tá firma sa z toho vždy vedela dostať novým nastavením platformy. Čo som zistil, tak ich služby sú štandardne už dlhú dobu na vysokej úrovni. Kamarát to má otvorené tiež cez sprostredkovateľa bez navŕšenia spredov alebo akýchkoľvek poplatkov. Takže všetky prípadné dotazy a problémy rieši cez nich. Pohodlné a bezbolestné ....

Odesláno

kofis Napsal:
-------------------------------------------------------
> Retro,
> možná už si na to přišel sám, nicméně dej pravé
> tlačítko myši na Market Watch a zvol Show All....
> Jirka

No do pihele, tak na tohle bych samozřejmě nepřišel.
Also Danke.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...