Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Odesláno

To Ricks
nevím jak to mají teď, ale před cca 2 lety dělali přes cms, s tím, že za každý otevřený minilot byl poplatek +4usd a za každý lot +8usd ke spreadům cms. Můj názor je ten, pokud chceš obchodovat přes cms, tak je lepší uzavřít smlouvu přímo ve Státech. Zjisti si aktuální podmínky a pak se rozhodni.

• Odpovědí 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Odesláno

Ricks,
je to přesně jak píše Adraj, vžtyť to na tom svém seznamu máš - 4. a 5. řádek od konce. Proč bys měl platit nějakému prostředníkovi vyloženě zbytečně nemalé peníze, když můžeš jet bez něj? Kolik uděláš měsíčně obchodů? 50 x 1 minilot? To je vyhozených 200 dolarů měsíčně. Chceš jet plné loty? Pak vyhodíš dvakrát tolik.

Petr

Odesláno

to adrah,namodro

Uz dlhsiu dobu to tu sledujem ...niekto tu spominal nico ze cms malo problemy s Vt,strankou,suportom....
Chcel by som vediet ci tie problemy boli len raz alebo sa opakuju??
Nerad by som kôli brookerovi prisel o peniaze :)

Odesláno

To ricks,
súhlasím s Adrajom. Takisto zakladám svoj prvý live účet u CMS a čakám už len na potvrdenie prijatia peňazí CMS odo mňa a aktiváciu účtu. Bez ohľadu na spoľahlivosť CMS (o ktorej mimochodom nepochybujem :)) je skvelé obchodovať cez VT platformu, pretože akýkoľvek problém mám, dokážem ho s 99 percentnou úspešnosťou riešiť cez toto skvelé fórum ;). Príjemný večer a happy trading.
Martin.

Odesláno

To All

Osobne poznam cca 50 ludi ktory obchoduju,alebo obchodovali cez cms a nikdy nemali s cms - teda okrem obcasnych vypadkov nikdy ziaden problem - vybery, vklady, reklamacie nic. Vypadky mas ale pravdepodobne uplne vsade ale vsak sa da volat ze.

obs
:)

• 2 týdny později...
Odesláno

Jak jste na tom se stabilitou VT? V tuhle chvili mam dojem, ze platforma spadne pri velkem objemu obchodu (live ucet), napr. dneska cca v 10.15. Trh se rozjel, velke pohyby, a sup - connection problem. Po cca 10 minutach to ale zas nabehlo. Neni to nic smrtelnyho, ale zneprijemnuje to zivot.

Odesláno

Taky mi live dvakrát spadl, jen na chvilku, ihned jsem se znovu připojil. Jsem připojen přes kabelovku, takže to asi bude na straně brokera. Nijak to neřešim, přestože jsem jednou byl v pozici, ale vylezl jsem se ziskem. Lickout.

Návštěvník
Téma je uzavřené.

• Vytvořit...